Lilly in Tekken: podrobnosti in bojni stil

Lily in "Tekken" - mlada, bogata in privlačna ženska narava. Njena biografija se razkriva počasi, vendar ji ne preprečuje, da bi se udeležila praktično vseh delov serije iger. Kljub mladosti je dekle zelo sposoben borec in nikoli se zdi. Res je, da ga ne smemo obravnavati kot močnega junaka. Vendar je stranski junak z značilnim namenom in osebnimi preferencami. Da bi izvedeli več o tem, bomo razpravljali o nekaterih dejstvih iz spodaj navedene biografije.

Kaj je ta znak?

Lily v "Tecken" se pojavlja precej pogosto in celo spremeni več kostumov in videza. Odrasla je z drugimi junaki in postala lepa. Kar zadeva njo, je dekle edina hči velikega tajkuna, ki ostro prezira nasilje. Toda Lily v "Tekken" ni eden od tistih, ki obide bojno stran, pa vendar obožuje zmago nad poraženim nasprotnikom. Bila je navdušenje nad bitko, ki je povzročila njeno pojavljanje v prvih delih. V zvezi z nadaljnjimi dogodki je dekleta družina začela "črni pas", ki je postal vzrok velikih težav v očetovem poslu. Zato se junakinja odloči na turnir in osvojiti glavno nagrado za reševanje vseh težav. Da bi to naredila, je ustvarila svoj edinstven bojni stil.


Vojaški slog

Če upoštevamo vse znake v igri, potem ima vsak od njih precej znano mehaniko bitke. Nekateri uporabljajo fizično silo, drugi so presenečeni zaradi svojega znanja o borilnih veščinah. Lily v Tekken6 ", kot tudi v katerem koli drugem delu, uporablja univerzalni slog uličnih spopadov, ki ga podpira gimnastika, ki prožno in spretno uporablja tehnike hitrega gibanja, medtem ko se lahko njeni udarci prebijejo skozi oklep in povzročijo hude poškodbe, kljub njeni krhkosti in specifičnosti oblačila. (ona se vedno bori na petah), hitrost napadov doseže neverjetno raven in presega celo nekatere mojstre. Zato je med izdajo "Tekken 7" Lily dosegla pomemben uspeh v svojem slogu in se zdaj lahko upre vsakemu tekmecu. Oh, to se dogaja, kljub izvirnosti, je bilo mesto in neprijetne pomanjkljivosti.


Prednosti in slabosti sprejemov

Da bi podrobneje obravnavali slog Lilly v "Tekken", najprej opažamo prednosti:
 • visoke hitrosti stavk in izgub.
 • Sposobnost izogibanja sovražnim tehnikam zaradi prilagodljivosti.
 • Deklica je zelo pomembna za navdušenje in je sposobna ukrotiti sovražnika na katerem koli položaju.
 • Posebna pozornost je namenjena brzdanju.
 • Najprej se zdi, da je niz pozitivnih strani impresiven. Ampak ne bi smeli pohiteti z zaključki, ker bodo negativni trenutki popravili:
 • Lily je zelo šibka proti nižjim napadom.
 • Kljub vsestranskosti slog, dekle nima toliko tehnik na zalogi.
 • Šibki roki.
 • Da, negativne strani so manjše, vendar so lahko včasih usodne in povzročijo popolno škodo. Zato, ko začnete boj, se prepričajte, da upoštevate značilnosti nasprotnika,tako da vas ne more ujeti in izkoristiti slabosti. Še bolje, igrajo vnaprej za vse znake in narediti taktiko boja proti vsakemu od njih. Tako boste močno povečali svoje možnosti za uspeh in zmago.

  Boj z Anno Williams

  Najprej boste morda pomislili, da je ključna Lillyjeva bitka proti Annie Williams "Tecken 6". Vendar ni glavni nasprotnik našega očarljivega dekleta Asuk Kadzama. Glavni razlog za soočenje je bilo bogastvo družin. Dejstvo je, da če Lili zmaga, bo lahko rešila vse težave svojega očeta, in če zmago zmaga tekmec, se propada družinskega podjetja ne more več izogniti.
  Če pa se nenadoma srečate v bitki Anne Williams, ne smete podcenjevati njenih zmogljivosti. Razlog je v njenem slogu, ki je podedoval aikido in hapkido. Kombinacija teh borilnih veščin vam omogoča, da povzročite smrtonosne nižje napade in se borite proti hitrim tekmecem. Ne bo mogoče izbrati določene taktike, vendar vam priporočamo, da aktivno izkoristite lov in se borite proti tekmecu v daljavi. Dobrota Anne se ne pojavi v vseh delih serije iger, drugače bi Lilly imela velike težave. Zdaj imate vse informacije o najbolj očarljivem junaku igre "Tekken". Ne igra pomembne vloge v zgodovini, vendar je imel rad veliko oboževalcev. Poleg tega zdaj veste njegove prednosti in slabosti, ki vam bodo pomagale zmagati tudi v najtežji bitki.

  Sorodne publikacije