Najboljša mobilna internetna tarifa: pregled ponudb mobilnih operaterjev

Pri izbiri tarifnega načrta se vsaka oseba ravna po različnih načelih: za nekoga je glavna stvar, da porabi malo denarja za povezavo, ki ni navadila omejiti sebe, nekdo ne more brez hitrega interneta itd. lahko izberete najboljšo možnost za vsak primer. To ni nujno omejeno na vrsto priložnosti, ki jih ponuja osnovni TP. Z dodajanjem dodatnih paketov in možnosti, lahko zelo prilagodite določene pogoje in "prilagodite" tarifo sami. Na primer, za mnoge stranke je danes pomembno, da imajo dostop do interneta. In kolikor je mogoče bolj ugodne pogoje.


Uvod

Mobilni operaterji ponujajo številne možnosti za neomejen dostop do interneta. To so lahko posamezne možnosti, ki se povezujejo z glavnim TP, ali tarife z vključenimi paketi storitev. Kako izbrati najboljšo mobilno internetno tarifo? Katere ponudbe so trenutno na voljo? V tem članku bomo pregledali najbolj optimalne ponudbe mobilnih podjetij in poskušali ugotoviti, katera je najboljša cena za mobilni internet. Nekatere od naslednjih možnosti ali TP morda niso na voljo za uporabo v nekaterih delih države.

Najboljša tarifa za mobilni internet MTS

Družba "Mobile Telesystems" je razvila linijo "Smart" TP. Vsak od vhodnih tarifnih načrtov ima vzpostavljeno količino internetnega prometa (odod 1 GB do 10 GB.) Kako izbrati najboljšo mobilno internetno tarifo? Ustrezno možnost lahko izveste, če ste prebrali njihove pogoje. Na primer, "pametna" tarifa vključuje 3 GB interneta na mesec (plus 600 minut in 600 sporočil, ki se lahko uporabijo tudi, ko se nahajajo v gostovanju v omrežju). Ves ta užitek bo stala 550 rubljev na mesec. Več prometa je na voljo na non-stop TP - 10 GB (s 400 minutami in sporočili) za mesečno naročnino 500 rubljev. V tem primeru lahko tudi, če je nameščena količina interneta presežena, dodate dodatne pakete (500 ali 1000 MB). Tarifna linija je zelo zahtevna, druge TA, ki so del nje, se lahko uspešno uporabljajo na tabličnem računalniku. Kaj je najboljša mobilna internetna tarifa za MTS? Za obravnavo tega vprašanja opišite predloge drugih znanih izvajalcev.


Najboljša stava za mobilni internet "Beeline"

Najprej bi rad opozoril na vrstico TP "Vse!", Ki predvideva možnost povezovanja več številk (ta operater) in vključuje obseg storitev (internet, sporočila, klici). . Na primer, TP "Vse za 1200" vsebuje 2000 minut, 1000 sporočil in 10 GB internetnega prometa. Če menite, da lahko uporabite te količine storitev naenkrat več naročnikov, potem se lahko stroški zdi nizka. Po porabi internetnega prometa se bo avtomatsko aktivirala možnost nadaljevanja hitrosti 70 MB (zanj bo napisanih 20 rubljev). Zavrni toPrivlačna ponudba lastnika glavne sobe je lahko zelo preprosta.

Internetne možnosti „Beeline“

Poleg tega je treba omeniti možnosti za avtoceste, ki jih je mogoče povezati s številnimi tarifnimi načrti (vključno s tistimi, ki imajo TP, ki vključujejo obseg internetnega prometa). Eden od zanimivih je paket 4GB (400 rubljev). Za tiste naročnike, ki želijo plačati le za uporabo (na primer, redko uporabljajo internet), bo različica opcije "Highway" ustrezala naročnini v višini 19 rubljev na dan (odpisana je le ob vzpostavitvi povezave).

Tarifni načrti za internet podjetja MegaFon

Tako kot prejšnja dva mobilna operaterja, Megaphone uporabnikom ponuja ne le celovite tarifne načrte (vključno s paketi z določeno količino storitev), ampak tudi številne možnosti, ki vam omogočajo, da izkoristite uporabite internet na katerem koli TP. Med tarife lahko dodeli: M - 5 GB (za 500 rubljev, plus 400 sporočil in 550 minut) in L - 7 GB (za 800 rubljev, ki vključuje tudi 1000 minut in sporočil). Možno je določiti najboljšo tarifo za mobilni internet z razumevanjem zahtevane storitve. Če ni potrebe za pakete in minute, potem je smiselno, da uporabite možnosti, na primer, "Internet S" - 350 rubljev na mesec - 3 GB. internetni promet Če potrebujete več gigabajtov, potem bodite pozorni na internetne pakete M, L, XL, ki vključujejo 16 GB /36 GB /30 Gb (pri uporabi od 7. do 1. ure) in neomejeno uporabo ponoči. Stroški takšnih predlogov bodo nekoliko višji: paket M bo stalo590 rubljev, L - 890 rubljev, najnovejša tarifa z največjim neomejenim internetom bo imela mesečno naročnino v višini 1290 rubljev.

Zaključek

Kako izbrati najboljšo tarifo za mobilni internet? Upoštevajte tarifne načrte z vključenimi paketi storitev. Med možnostmi, ki jih ponujajo mobilni operaterji, so resnično donosne ponudbe. Če ne potrebujete minutnih paketov in besedilnih sporočil, izberite katerokoli TP brez naročnine, z najnižjo ceno klicev in jo prilagodite tako, da priključite eno od možnosti za internet (glasnost lahko izberete po potrebi). Ne pozabite navesti dodatnih pogojev za uporabo vsakega takega paketa za vašo regijo. Povežite možnosti, ohranite hitrost, če glasnost ni dovolj za udobno uporabo.

Sorodne publikacije