Kako odstraniti kamero v opisu dejanj Dota 2

Ko je Valve posodobil igro in jo preselil v nov igralni motor, ima bolj zanimive funkcije in žetone, ki še vedno ne poznajo veliko, strokovnjaki pa še vedno preučujejo vrzeli in značilnosti igre. Oglejmo si, kako standardno odstraniti kamero v Dota 2, in ne bo prejela operacije goljufanja.

Zakaj odstraniti kamero?

Precej velik delež igralcev se pritožuje nad zelo majhnim pregledom fotoaparata Dote 2. Nekdo mora videti skoraj celotno kartico in nekdo želi oddaljeno razstaviti fotoaparat zaradi nastavitev računalnika ali monitorja. V vseh primerih lahko igralec uporablja praktično eno navodilo o tem, kako odstraniti kamero v Dota 2, ki je predstavljena v tem članku. Oglejmo si več načinov za oddaljeno razstavljanje fotoaparata v redu, vendar je pred tem vredno omeniti naslednjo funkcijo.


Dota 2 ni čip in ne "super zmogljivost", ki vam omogoča, da vidite več kot drugi igralci. Igralni igralec ostane s standardnim polmerom pregleda, "megla vojne" pa še vedno zapira večino zemljevida, zato boste ostali enakovredni ekipam in nasprotnikom. Vendar pa boste za premikanje kamere na zemljevid potrebovali manj.

Uporaba programa tretje osebe

Najboljši način je uporaba programa Notepad ++. Prenesite ga brezplačno na internetu na uradni spletni strani razvijalcev. Po prenosu vklopite program. Preden odstranite fotoaparat v Dota 2, odprite datoteko Client.dll, ki jo lahko najdetepomoč pri iskanju v korenskem imeniku igre. Če želite poiskati želeno vrstico, pritisnite tipki CTRL + F in vnesite vrednost 1134 (to število je enako odstranitvi kamere v igri). Ko najdete zahtevani niz, spremenite vrednost na večji (na primer 1600) in shranite spremembe. Po vsaki posodobitvi kupca "Doto 2" morate ponovno izvesti opisano operacijo.


Uporaba ArtMoneyja

Preden odstranite kamero v Dota 2 Prerodite drugo metodo, jo prenesite in namestite na računalnik ArtMoney. Nato zaženite Dota 2 in ga zavrtite. Pojdite v Arthman in nastavite iskanje "Celih 4 bajtov." Nato poiščite vrednost 1134. Zdaj pa pojdite v igro in v konzolo vnesite ukaz sv_cheats 1 in za njim dota_camera_distance 1534. Namesto 1534 lahko nadomestite katerokoli vrednost razdalje, ki vam bo v igri bolj udobna. Zdaj pa ponovno pojdite na Arthman in iztisnite vrednost 1534. Ko najdete več vrednosti, jih premaknite v desno in zamrznite. Zdaj veste, kako odstraniti kamero v Dota 2 s konzolo in programom ArtMoney. Edini minus te metode je, da bo treba operacijo opraviti vsakič, ko se igra začne. In to, se strinjate, ni zelo priročno.

Kdo bo koristen?

V večini primerov igralci uporabljajo monitorje s razmerjem stranic 16: 9, zato nimajo preglednih vprašanj. Ta čip je primeren za tiste, ki imajo razmerje stranic 4: 3, zaradi česar se na zaslonu ne prikaže nič, razen pregleda samega lika. V takšnih primerih lahko odstranitev fotoaparata bistveno poenostavi proces igranja.
Če je kamerabo nameščen previsoko, potem se pregled ne bo povečal, vendar se bo udobje gledanja zmanjšalo na zaslonu, saj bodo vsi predmeti postali bistveno manjši. Zato je priporočljivo preizkusiti različne razdalje pred začetkom tekme z drugimi igralci.

Ali obstaja nevarnost kopanja?

Eno glavnih vprašanj, ki skrbi za igralce po odstranitvi fotoaparata v Doti 2, je vprašanje kaznovanja za uporabo tega čipa. Ker te spremembe ne vplivajo na igranje in ne dajejo prednosti enemu igralcu nad drugimi, prepoved ni mogoče pridobiti za to spremembo. Zdaj veste, kako odstraniti kamero v Dota 2 in jo lahko prilagodite, saj boste bolj udobni in udobni. Eksperimentirajte v razdalji, dokler ne dobite optimalnega položaja fotoaparata.

Sorodne publikacije