Ocena proizvajalcev pnevmatik. Najbolj priljubljene blagovne znamke avtomobilskih pnevmatik

Izbira gume za avto - ni lahka in odgovorna. Iz pristojnosti avtomobilista je v tej zadevi odvisno ne le varnost, ampak tudi vsi uporabniki cest. Vsako leto se pojavljajo nove blagovne znamke, prestrukturirajo stare, vendar se izbor avtomobilskih pnevmatik povečuje kot na kvasu.

Tudi izkušeni vozniki težko navigirajo okoli te sorte, da ne omenjamo številnih začetnikov. Pri tem je treba upoštevati ne samo cenovno politiko podjetja, temveč tudi skrbno preučiti značilnosti pnevmatik, pa tudi jasno razumeti klimatske posebnosti svoje regije glede na značilnosti cestne površine.

Razmere na avtomobilskem trgu

Toda kljub vsej tej raznolikosti je trg znamka avtomobilskih pnevmatik z dolgo zgodovino in neokrnjena. To je, proizvajalci smo navajeni zaupati, vedoč, da vsak izdelek iz mastif družbe ne bo spodletelo in bo služil, kot je predvidel oblikovalci. Da, taki izdelki bodo stali precej majhno količino, vendar se odlična kakovost nikoli ni razlikovala v cenovnosti.


Seveda je možno in celo potrebno podpreti domačega proizvajalca, vendar so se na primer poletne pnevmatike "Kama" (Rusija) zelo dobro pokazale na dobri cesti v spomladansko-poletnem obdobju, vendar zimske pnevmatike niso nikjer bodite dobri Kdorkoli lahko za to krivi: zastarele tehnologije, pohlepni uradniki ali čarovnik, ki se vedno znova spuščaVTK Vendar ostaja dejstvo, da domači izdelki še niso pripravljeni na resne teste, da ne omenjamo vstopa na svetovni trg. Zato bomo upoštevali najboljše izmed najboljših.
Torej vam predstavljamo oceno proizvajalcev pnevmatik. Vključuje najbolj priljubljene blagovne znamke, katerih izdelki so spoštovani po vsem svetu, izdelki pa prejmejo številne nagrade na različnih specializiranih razstavah. Vsi proizvajalci pnevmatik razvrščajo modele za vse klimatske cone in cestne razmere, pa tudi za širok spekter avtomobilov in stilov vožnje. Glede na to, da bomo samo potniški sektor, torej segmenti z A F (od posebej majhnih avtomobilov do avtomobilov reprezentativnega razreda).

Ocena proizvajalca pnevmatik:
 • Continental.
 • Michelin.
 • "Pirelli".
 • Bridgestone.
 • "Nokian".
 • Podrobneje obravnavajte udeležence.

  Continental

  Concern Continental (Nemčija) velja za najstabilnejšega igralca na trgu pnevmatik in v vseh njegovih pozitivnih pojavih. Stabilna kakovost izdelkov, zanesljivost, uporaba najnovejših dogajanj na tem področju, posodabljanje serijskih in posameznih modelov ter kompetenčna cenovna politika. Vse te lastnosti razlikujejo blagovno znamko od mase drugih proizvajalcev.
  Podjetje je tudi vodilni proizvajalec pnevmatik v vseh cenovnih segmentih. V razponu blagovne znamke lahko najdete ne le premium modele, temveč tudi proračunske izdelke. Zato izdelki podjetja uživajo zavidljivo povpraševanje domačega potrošnika.

  Značilnosti pnevmatik

  \ tKoncern ne proizvaja le visokokakovostnih pnevmatik, temveč se vzporedno ukvarja tudi z razvojem s tem povezanih avtomobilskih sistemov. Vredna je le tehnologija proti blokiranju koles. Razvoj podjetja uporabljajo drugi proizvajalci, njegov prispevek k varnosti v cestnem prometu pa je v svetu zelo cenjen.
  Pnevmatika podjetja Continental poudarja več uglednih avtomobilskih revij, ki so na prvem mestu. Vodstvo podjetja nenehno izboljšuje proizvodnjo in razvija nove tehnologije, zato se serija izdelkov, ki jih ne vzamete, opravi po najnovejši tehnologiji.

  Michelin

  Michelin (Francija), zloglasno podjetje, se uvršča na drugo mesto. Blagovna znamka ima zelo dolgo zgodovino, ki se je začela pred približno 100 leti. Trenutno podjetje posluje globalno (več kot 180 držav), proizvodna območja pa so v največjih državah, vključno z Rusijo.
  Kljub temu, da je blagovna znamka v prvi vrsti postavljena kot proizvajalec pnevmatik za tovorni in kmetijski promet, izdelki za avtomobile niso slabši, včasih celo boljši.

  Posebne značilnosti pnevmatik

  Družba od svojega začetka aktivno proučuje ta segment in si prizadeva za številne tehnične dosežke, s čimer doseže inovativno prednost pred konkurenti. Oblikovalci Michelin so prvi v osebnih avtomobilih črpali pnevmatike z zrakom. V tem stoletju se je znamka tudi odlikovala in zamenjala običajen tehnični ogljikov silicij (silicijeva organska kislina). Takšna odločitev je v veliki meri dovoljenapoveča učinkovitost pnevmatik in zmanjša porabo goriva.

  Za vozila za posebne namene so bili posebni ključi zaviti v gumo namesto običajnih pnevmatik, napolnjenih z zrakom. Ta modifikacija popolnoma odpravi perikle kolesa, kot tudi izgubo njegove funkcionalnosti. Podjetje je že blizu tega, da se te izkušnje prenesejo na avtomobilski prevoz. V zvezi s cenami je segment proračuna izjemno slabo zastopan z blagovno znamko, vendar so police za povprečnega in premijskega kupca prekinjene. Če potrebujete odlično kakovost in trajnost, bo Michelin zelo dobra izbira.

  Pirelli

  Podjetje Pirelli (Italija) je bilo ustanovljeno leta 1872 in danes ima 20 svojih tovarn po vsem svetu, izdelki blagovne znamke pa so zastopani v več kot 150 državah sveta. Blagovna znamka je postavljena kot proizvajalec športnih avtomobilov in avtomobilskih sedežev, vendar, tako kot Michelin, avtomobili sploh niso poškodovani.
  Izdelki "Pirelli" so najvišji razred in samo najsodobnejše tehnologije, tako da ne boste našli modelov iz proračuna ali srednjega cenovnega razreda. Podjetje je nekoliko znižalo cene za motorna kolesa in tovornjake, vendar pa se bodo morali oboževalci blagovnih znamk avtomobilov razvozliti.
  Kljub visokim stroškom linije, potrošnik dobi le najboljšo in izjemno kakovost. Kako pnevmatiko "Pirelli" preprosto ni bilo za to: zanesljivo, trajno, tehnološko in za vse podnebne cone. Torej vsi ljubitelji prestiža in odlične kakovostipomilovali bomo na policah italijanske blagovne znamke.

  Bridgestone

  Mastitis Japonsko podjetje izdeluje pnevmatike Bridgestone že skoraj sto let. Poleg tega blagovna znamka deluje na različnih področjih in ne samo z avtomobilsko opremo: motorna kolesa, letala, kmetijstvo in vozila za posebne namene. Pod to blagovno znamko izdelujemo tudi druge gumene izdelke: cevi, fotelje, izolacijo, transportne trakove itd.
  Podjetje ima svoje in številne poligone, tako da lahko svoje proizvode "na terenu" kadarkoli preizkusi. Poleg tega je BridgeShow tesno sodeloval z vodjo našega Continental ratinga na področju najnovejših dosežkov in izboljšav, ki so že vzpostavljene. Zahvaljujoč temu tandemu je svet videl tehnologijo RunFlat, ki vam omogoča enostavno vožnjo nekaj kilometrov na prebodeni pnevmatiki.

  Značilnosti proizvodov

  Podjetje je bilo zabeleženo v športni industriji. Paleta pnevmatik Bridgestone Potenza je spoštovana in zavidljiva v Distributerjih Formule 1. Omeniti je treba tudi, da upravljanje blagovne znamke posveča posebno pozornost okolju prijaznim proizvodom, povečanju ekonomičnosti porabe goriva in zmanjševanju hrupa med vožnjo. Treba je omeniti cenovno politiko podjetja. V asortimanu Bridgestone je model, imenovan za vsak okus in barvo. Police blagovne znamke se preprosto ločijo od števila različnih serij in modelov. Tukaj lahko vedno najdete pnevmatike, ki jih potrebujete ne le podnebne razmere, ampak tudi po dostopnih cenah.

  Nokian

  Finski proizvajalec je domačim voznikom dobro znan,Ker so se izdelki blagovne znamke odlično pokazali v razmerah hude ruske zime. Podjetje je svojo zgodovino začelo v začetku prejšnjega stoletja in še vedno razveseljuje potrošnike z visoko kakovostnimi izdelki.
  Blagovna znamka je specializirana predvsem za zimske pnevmatike. Ob velikem in naravnem odlagališču z različnimi vremenskimi razmerami in padavinami, ki so pogoste in hude, imajo oblikovalci bogate izkušnje pri izdelavi pnevmatik za ekstremne klimatske razmere. Opazili so pnevmatiko podjetja in prisotnost edinstvenih tehnologij. Eden od edinih hroščev izdelkov, ki jih drugi proizvajalci še vedno ne morejo ponoviti, kar je vredno. Trnje se držijo kot vložki, medtem ko je vožnja (zaviranje, manevriranje) blizu poletnih razmer, kot da bi bila na običajni cesti. Če potrebujete zanesljivo, visoko kakovostno in odporno na obrabo gumo, ki lahko preživi kakršne koli meteže, viharje in druge slabe vremenske razmere, bodo modeli iz "Nokiana" odlična možnost. Poleg tega, poceni, če v primerjavi s cenovno politiko drugih plemenitih blagovnih znamk.

  Sorodne publikacije