Kateri so novi liki v Doti 2?

Dota 2 - ena od najbolj priljubljenih dosedanjih kibernetskih športnih disciplin. Ogromne nagrade, skoraj milijon igralcev vsak dan in zanimiv mehanik. Valve poskuša razviti svoj projekt in uvesti nove mehanike in junake. Trenutno igralci čakajo na dva nova znaka v Doti 2, ki se bosta približali zimi leta 2017. Spregovorimo o njih podrobneje.

Obvestilo o posodobitvi

Z novimi znaki razvijalci sprožijo velike posodobitve, ki močno spreminjajo ravnotežje in igralni proces. Nazadnje se je to zgodilo z junakom opica King in globalnim popravkom na zemljevidu. Uporabniki so že dolgo navajeni na novo Doti, vendar so končno vsi prepoznali nadgradnjo kvalitativno in uravnoteženo, za razliko od prejšnje različice. Novi liki v Doti 2 se ne prikazujejo samo tako. Valve poskuša objaviti nadgradnje na različnih dogodkih. Razvijalci so tako uspeli dvigniti razcvet in privabiti največje število gledalcev na objavo.

V letu 2017 je bila napoved novega junaka v znamenju glavnega turnirja leta - International 2017. Po zaključku je podjetje pokazalo novo prikolico, v kateri se je pojavilo ime bodočega obliža, glavni junaki pa so bili novi liki, ki bodo predstavljeni. jeseni ali pozimi leta 2017.

Kaj vemo o novih znakih v Doti 2?

Na predzadnji dan turnirja na Key Areni so gledalci videli kratko prikolico. Ni vseboval natančnih podatkov, vendar je bilo prikazano srečanje dveh novih junakov z znakom Bristleback. TočnoPodatki ali številke niso bili imenovani, zato lahko navijači samo ugibajo in čakajo na uradno potrditev. Znano je eno - novi liki v Doti 2 se bodo pojavili v letu 2017. Omeniti velja, da podjetje Valve ni nikoli objavilo dveh junakov. Tudi znaki, prikazani v prikolici, se niso pojavili v izvirniku "Doti", kar je ključni dogodek.

"Mačka v čevljih"

Prvi junak, ki nam ga pripoveduje prikolica Dueling Fates, je neimenovani bojevnik meč. Na videz, mnogi igralci poimenovali njegovo mačko v škornje. Točno ime še ni znano.

Med video posnetkom mačka pretepa z jezi in likom Bristleback. Za svoja dejanja so mnogi naredili predpostavke o sposobnostih. Njegova glavna značilnost bo agilnost. Prav tako ni izključena možnost, da izklopite pasivne sposobnosti nasprotnikov in visoko mobilnost. Z datumom izdaje novega znaka v "Doto 2" se pričakuje več informacij o značilnostih smuči in značilnostih.

Sylph

Obstaja tudi malo informacij o drugem junaku. Pojavi se na samem koncu prikolice za nekaj sekund. Videz junakinje spominja na vilo. Igralci so našli njeno ime in zmožnost v skritih datotekah za posodabljanje iger. Sylph bo imel grapple, Shadow Realm, Flash Powder in Will-O-Wisp skyline. Kaj pomenijo in kako bodo delovali v praksi, ni znano.

Čakanje

Prihajajoča posodobitev mora vdati novo življenje v Doto 2. Razvijalci zadržujejo besedo in poskušajo razveseliti igralce z novimi popravki in vsebino, ki vpliva na igro, in ne samo na izdajozakladnice in kozmetične stvari. Ko pridejo novi liki v Doti 2, je možno, da bodo igralci ponovno vstopili v pozabljeno igro, zato je posodobitev Dueling Fates izjemno pomembna za ventil. Spomnimo se, da je priljubljenost Dota 2 v zadnjih mesecih znatno padla, in uporabniki se pritožujejo zaradi pomanjkanja dogodkov in inovacij.

Sorodne publikacije