Xiaomi Redmi 4X 16GB: funkcije, primerjave z analogi in pregledi

Mnogi uporabniki poznajo tehniko Xiaomi. Znana je po svoji kakovosti in nizki ceni. V članku bomo razpravljali o Xiaomi Redmi 4X 16Gb. Spodaj so opisane značilnosti. Naprava je na voljo v dveh različicah: 16 in 32 GB. Ne razlikujejo se med seboj, razen neposredno obseg notranjega pomnilnika.

Specifikacije

Pametni telefon je narejen iz plastike in kovine. Deluje na "Android" 601 na vrhu nameščene lupine MIUI. Podpira delo z dvema sedmima karticama. Procesor je dobil osem jeder. RAM je do 2/3 GB. Med vmesniki je potrebno opaziti vrata za slušalke na 3,5 mm in priključek za polnjenje. Prikaz tipa kondenzatorja. Diagonala 5 palcev. Ločljivost je bila 720 x 1280. Fotoaparat ima bliskavico, samodejno ostrenje. Njena resolucija je 13 MP + 5MP. Možno je delo z nekaterimi navigacijskimi sistemi. Prav tako so nameščeni senzorji prileta in osvetlitve. Na voljo je radio in kompas. Akumulator, ki ga ni mogoče odstraniti, njegova zmogljivost - 4100 čarovnikov. Tip litijevega polimera. Naprava tehta samo 146 gramov, podrobneje pa so podrobneje opisani Xiaomi Redmi 4X 16Gb pregledi in specifikacije.Paket

Telefon se prodaja s polnilnikom in kablom za povezavo z računalnikom. Poleg tega obstaja inverterska sim kartica. Narejena je iz kovine. Seveda je zagotovljena dokumentacija in garancija.

Oblikovanje

Telefon je nekoliko drugačen od drugih linijskih naprav Xiaomi Redmi. Zasnova ima mirne opombe, ni videti zelo privlačna.Prodano v treh različnih barvah: črna, zlata in roza. Oblikovalci so skušali ustvariti pogled, ki bi napravo naredil univerzalno. Okvirji so tanki, telo ima kroge. Tip stekla 2,5 D. V primeru kovinskih delov. Tak set je standarden, sploh ni svetlih poudarkov.


Mnogi lastniki opozarjajo, da so razvijalci zamujali. Ustvarili so nezanimivo napravo, ki nima nobenih funkcij. Za primerjavo lahko uporabite Meizu in njegove izdelke. So zelo podobni, vendar so zaradi zasnove fotoaparata in nekaterih podrobnosti, kot so tipke pod zaslonom, telefoni bolj prepoznavni in zanimivi.

Lokacija elementov

Vsi elementi so standardni. Na sprednji strani je zaslon. Ima tudi zvočnik in sprednjo kamero. Obstajajo senzorji, vendar so prikriti in jih je težko najti. Pod zaslonom so na voljo tipke na dotik, ki so odgovorne za naslednji niz ukazov «Nazaj», «Domov» in «Upravitelj opravil». Ni osvetlitve ozadja, ki ne ustreza kupcem. Nemogoče je v temi brati gumbe v temi. Pred tem so v takšnih telefonih uporabljali odsevno barvo, zdaj pa jo zavržemo. Pod gumbom »Domov« je prikazan kazalec zamujenih dogodkov. Na levi strani naprave je poseben pladenj. Ena je zasnovana za sim kartico tipa "mikro", druga pa je sestavljena iz "mikro" ali "nano". Na desni strani je prikazana tipka za nastavitev glasnosti in vklop naprave. Ima Xiaomi Redmi 4X16Gb so odlični.
Na vrhu je infrardeči vmesnik, luknja, ki ima mikrofon in vtičnico za slušalke. Spodnja vrstica ima zvočnikovo rešetko in mikrofon. Med njimi so vrata USB. Zadnji del naprave je iz kovine. Spodaj in zgoraj so plastični vložki. V levem kotu je kamera in bliskavica. Skener za prstne odtise se nahaja nekoliko spodaj, sledi mu logotip proizvajalca, ki je popolnoma integriran s črnim ozadjem. Ker telefon nima ostrih robov, ga je enostavno držati v roki. Zahvaljujoč temu so vsi gumbi na stranskih straneh in skener odtisov točno pod vašimi prsti. Zbirka odlične kakovosti: ni nobenih prask, brez luffov. Tipke so tesne, skener deluje hitro, ni napak.

Zaslon

Naprava deluje z zaslonom 5 palcev. Ta značilnost Xiaomi Redmi 4X 16Gb je odlična za mnoge. Ločljivost je bila 1280720 slikovnih pik. Zasnovan za tehnologijo OGS. Z drugimi besedami, zračna plast ni prisotna. Glede na to, da je ta model proračun, je prisotnost osvetlitve ozadja, globoka črna barva in popolna odsotnost nečistoč v beli barvi le razkošje. Vidni koti so lepi. Vendar pa je pri močnem odklonu zaslona še vedno vidno rahlo izkrivljanje. Odobritev FullHDa ni, vendar pa stroški ne dopuščajo, da se šteje za pomanjkljivost. Ko boste zadeli sončno svetlobo, bo dovolj, vendar blizu. Najmanjša vrednost vam omogoča uporabo naprave v temi. Ti Xiaomi Redmi 4X 216Gb pritegnejo stranke. Spremenite lahko temperaturo zaslona. To se zgodi vnastavitve telefona. Vendar pa mnogi lastniki opozarjajo, da to ni potrebno. Standardna možnost ustreza skoraj vsem. Naprava istočasno prepozna do 10 trakov. Obstaja oleofobni premaz.

Kamera

Naprava je všeč lastnikom s 13 MP kamero. Podprt način PDAF. Kakovost matrice pa še posebej ni impresivna, kot pri poceni napravi - vse je v redu. V težkih situacijah naprava ne bo mogla ustvariti kakovostne in lepe slike. Včasih se sistem ne ukvarja s preprečevanjem hrupa ali pa ga zelo veliko dela. O takšnih značilnostih je Xiaomi Redmi 4X 16Gb zapisana v pregledih. Lastniki ugotavljajo, da če upoštevamo kamero kot celoto, potem ni nobenih kritičnih pomanjkljivosti. Samodejno ostrenje je hitro in natančno. Obstaja belina. Deluje pravilno. Ostrina in kontrast fotografij sta odlična.
Videoposnetek se snema z ločljivostjo do 1080. Hitrost je 30 sličic na sekundo. Vmesnik je čim bolj preprost in priročen. Ni nepotrebnih elementov, vse funkcije pri roki. Lastniki kritizirajo delo v ročnem načinu. Ima samo dve spremenljivi funkciji: nastavitev beline in ISO.

Zvok

Zvok je dober, predvajanje je čisto. Te funkcije v Xiaomi Redmi Note 4X 16GB /3Gb so normalne, vendar funkcije niso na voljo. Nekateri lastniki ugotavljajo, da glasba včasih nima nizkih frekvenc. Če pa upoštevate splošne značilnosti, bo igra zadovoljila mnoge, ne glede na izbrane glasbene zvrsti. Na voljo je vgrajen izenačevalnik in način optimizacije zvoka. Slednje je mogoče prilagoditi nekaterim modelom slušalk. Komplet ne prihaja s slušalkami, zato ga kupitebiti mora ločena.

Brezžični vmesniki

Telefon ima module brezžične tehnologije. Gre za bluetooth, Wi-Fi. NFC ni, vendar je infrardeči vmesnik. Podprte so 3G, 4G in druge. Njihova kakovost je osupljiva, ni izkrivljanja in napak. Telefon deluje s tremi navigacijskimi sistemi. Gre za GPS, GLONASS. Podprt je tudi kitajski sistem BeiDou. Komunikacija s sateliti se hitro prilagodi, signal se ne izgubi.

Zmogljivost

Zmogljivost Xiaomi Redmi 4X 16Gb Gold ni dobila nič več kot posebne funkcije. So podobni njihovi prejšnji spremembi Redmi 4. Igranje težkih iger z največjo izpostavljenostjo bo težko, vendar bo za opravljanje običajnih funkcij moči procesorja dovolj. Osnova naprave je bil nabor čipov, ki deluje na 8 jedrih. Frekvenca vsakega je 1,4 GHz. RAM ima 2/3 GB. Odvisno od spremembe.

Avtonomno delovanje

Življenjska doba baterije je močan kazalnik te naprave. Seveda to niso nekateri zapisi, ampak kazalniki so dobri. Kapaciteta baterije - 4 tisoč čarovnika. Optimizirano delovno okolje in ločljivost zaslona porabita malo. Proizvajalec trdi, da lahko naprava traja približno 36 ur. med pogovorom, 15 ur predvajanja filmov, 13 ur predvajanja tudi v zahtevnih igrah, 18 dni z vključeno mobilno mrežo četrte generacije in 15 ur. ko je aktivirana navigacija. Kaj pravijo lastniki o tem? Uporabljajo pametni telefon Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black, katerega lastnosti so v veliko zadovoljstvosvetlost Ko gledate visokokakovostni video (720 str.), Telefon drži 12 ur, v brskalniku lahko oseba sedi največ 9 ur in igra igre 7 ur, pod katerimi pogoji se naprava popolnoma pokaže? Če ga uporabljate v povprečnem načinu čez dan in največ v večernih urah, bo telefon presegel vsa pričakovanja. V tem primeru telefona ni treba zbujati vsakih 15 minut, sicer se rezultati znatno poslabšajo. Način pripravljenosti je optimiziran, zato je baterija počasnejša. Lastniki uporabljajo svoj telefon (na podlagi pregledov): približno 10 minut klicev, čas ogleda strani in branje s povprečno svetlostjo, 1,5 ure poslušanja skladb z izklopom zaslona, ​​30 minut. v socialnih omrežjih, redna korespondenca v klepetih in ogled pošte, ustvarjanje desetih fotografij, 20 min. za uporabo kartic. Hkrati na ozadju pošte, "Twitter" in "Telegram". V tem načinu naprava prikaže preostalih 60% napolnjene baterije 15 ur po prekinitvi povezave z omrežjem. Istočasno se zaslon v povprečju izklopi za približno 4 ure, po želji pa lahko izvlečete boljše lastnosti. Aktivirati morate samo način varčevanja z energijo in uporabiti tudi pripomoček proizvajalca, ki zazna in deaktivira aplikacije, ki delujejo v ozadju in zahtevajo veliko energije. Edina slaba stran značilnosti Xiaomi Redmi 4X 16Gb pametnega telefona je pomanjkanje možnosti hitrega polnjenja.

Programska oprema

Telefon deluje v lupini MIUI. To je odlična značilnost linij naprav Redmi. Vendar pa ta programska oprema za začetnike lahko postane močna in včasih tudi nezelo prijetno presenečenje. Izkušeni uporabniki tega ne bodo mogli ugotoviti pri delu - to je navedeno v uradnih specifikacijah Xiaomi Redmi Note 4X 16Gb. To je posledica dejstva, da je nameščen shell razlikuje od običajnih za mnoge "Android". Združuje najboljšo kakovost operacijskega sistema Apple in neposredno "delo". Proizvajalec ne mudi, da prilagodi svojo lupino Googlu. Zaradi tega novega uporabniškega vmesnika se zdi nekoliko nenavadno in celo nadležno. Vendar pa tovarna namesti vse običajne storitve "Google Play". Rusifikacija ima probleme, vendar so na splošno nekritični. Vendar lastniki ne priporočajo nakupa telefona neposredno iz Kitajske.

Povzetek

Dolgo časa je bil v segmentu proračuna na telefonskem trgu Xiaomi posebno mesto. Podjetje ponuja cenovno ugodne, a kakovostne prilagoditve. So večnamenske in niso razočarane. Vse značilnosti Xiaomi Redmi 4X 16Gb Black so odlične. Če govorimo o PCT napravah in primerjamo model, ki smo ga opisali z njimi, potem velja Redmi 4X za srednjo celico. Kombinacija cene in kakovosti je popolna. Kupci poudarjajo, da je zasnova nekoliko dolgočasna, vendar ni nobenih zahtevkov za delo. V tem modelu je veliko konkurentov. Tisti, ki je zaželen, je skoraj vsakdo. Prvi model, ki ga je treba omeniti, je znan po številnih - Meizu M3s Mini. V času izdaje je veljala za eno izmed najboljših in najbolj uravnoteženih v svoji cenovni kategoriji. Danes pa velja za zastarelo. To je opazno vsaj zato, ker deluje na operacijskem sistemu Android petorazličica Če se to potisne, bodite pozorni na Meizu M5. Ima malo bolj izboljšano zmogljivost in velikost zaslona. Od redmi 4X bolj ideologija. Instrument Meizu nekoliko drugačno lupine in je skupna značilnost vseh gumb naprav multifunkcijskim namesto na dotik ključno vrsto bloka. Če oseba, ki je utrujena uporabiti poceni kitajskih modelov, morate paziti Zenfone 3 Max iz ZDA "Asus". Stane nekoliko več, vendar zmogljivo strojno opremo in prikazati bolje. Zasnova tudi izgleda veliko bolj impresivna, odlična baterija, bo različica operacijskega sistema tolažil številne nove navijače. Lupine, čeprav podjetje, vendar skoraj podobno čista "Android." Poleg tega, za ne preveč vrednosti, je lahko ne samo dober pripomoček, temveč tudi znane blagovne znamke. Druga značilnost Xiaomi redmi Opomba 4X 16 GB bolje.

Sorodne publikacije