Audi RS7 Avto: Opisi, specifikacije in pregledi

Leta 2013 je na mednarodnem avtomobilskem salonu v Severni Ameriki iz Ingolstadta prišel neverjeten, "napolnjen" s polnim programom avtomobil v originalnem telesu "sportbeka". To je bil model Audi RS7, ki je bil impresioniran z vsemi svojimi dimenzijami, značilnostmi in neverjetno gospodarnostjo, ki ni primerljiv z agresivnim videzom. Kot ste lahko uganili, gre za to zdaj in bo šlo.

Videz

Najprej bi rad omenil velikost Audija RS7. Močan spektakularni hatchback doseže dolžino 5012 mm, pri predhodniku limuzini pa je ta številka 4974 mm. Širina in višina modela RS7 sta 1911 oziroma 1419 milimetrov. Zaradi takšnih razsežnosti je avtomobil športno dinamičen, rahlo podolgovat in celo nekoliko podcenjen. Mimogrede, ceste lumen v modelu in tako majhna - samo 12 cm.

Mere - ni edini odtenek, ki omogoča razlikovanje Audi RS7 od običajne limuzine. Prav tako "izdajo" elegantne odbijače z zračnimi odprtinami, ozke "zvite" luči z LED, črno bleščečo masko hladilnika in zadnji spojler. Ponarejeni 20-palčni 7-kraki kolesa privlačijo pozornost tudi v svojem profilu. Videz tega veličastnega avtomobila je mogoče dolgo opisati, vendar vse sklepe lahko naredimo samostojno, gledamo fotografije, ki v največji meri pokažejo njene vizualne prednosti.

Salon

Notranjost novega Audi RS7 je odlična. Vsi lahkoOcenite ga tako, da si ogledate priložene fotografije. Salonski model je funkcionalen in lep. Mimogrede, potencialni kupci imajo možnost naročiti predelavo ogljika, aluminija, naravnega lesa, pa tudi klavirskega laka. Posebno pozornost je treba nameniti avtomobilskemu sedežu. Opremljeni so s svetlo izraženo stransko in ledveno oporo, po želji pa se lahko dopolni z masažo ali prezračevanjem. V zadnji vrsti, z udobjem, se bodo lahko namestili trije ljudje, ki jim ni treba zategniti.

Kaj pa komplet? Udari tudi v osnovni različici. V kabini je usnjeno 3-spic ??? volan, zmogljiv avdio sistem, 4-conski klimatsko napravo, navigacijski sistem MMI Navigation Plus, in celo stvari, kot so krožni časovnik, senzorji temperature olja in povišanje tlaka. Če želite, lahko dokončate prikaz projekcije, Bang & audio sistem. Olufsen, prilagodljiv tempomat in pomočnik za nočno opazovanje. Mimogrede, kljub vsem zunanjim razkošju, razkošju in nagnjeni strehi, lahko ta avto imenujemo praktičen. Ima veliko deblo. Standardna prostornina je 535 litrov. Ampak, če naredite zadnjo vrstico (kar je nemogoče), jo lahko povečate na 1390. Zlahka se postavijo "zaloge" in nekaj volumetričnih kovčkov.

Kaj je pod pokrovom?

Značilnosti Audi RS7 so impresivne. Ta avtomobil s štirikolesnim pogonom je opremljen z 8-valjnim V-oblikovanim turbo motorjem, ki proizvaja 560 "konjev" s kapaciteto 4 litrov. Ta enota deluje, mimogrede, v parih 8 korakov"Samodejni stroj". Seveda je dinamika tega modela ustrezna. Za "sto" se avto pospeši v samo 3,9 sekunde, omejitev hitrosti pa je omejena na oznako 250 km /h. Kakšen je strošek? Kot smo že omenili, je SportBack zelo ekonomičen motor, ki porabi majhno količino goriva, kljub svoji prostornini in moči. Na 100 "mestnih" kilometrih ima manj kot 14 litrov 98 bencina. Pri vožnji vzdolž poti se pretok zmanjša na 7,5 litrov.
Opozoriti želim tudi, da je Audi RS7 zmogljivejša različica, ki se razlikuje od imena predpone "Performance". Opremljen je z istim motorjem. Samo njena moč je prisiljena na 605 "konjev". Stroški so ob istem času ostali nespremenjeni, vendar do 100 km /h, avtomobil s takšnim motorjem pospeši za 0,2 sekunde hitreje.

Tehnične značilnosti

O njih je treba omeniti. Značilnosti Audija RS7 so močne, še posebej impresivno pa je športno prilagodljivo vzmetenje avtomobila. Njegova značilnost je, da se samodejno prilagodi pokrovu podvozja, kot tudi njegov način vožnje in hitrost. Če oseba pritisne pedal za plin do konca in namerava dvigniti merilnik hitrosti puščice čim višje, potem postane vzmetenje občutno težje. Z istočasno mirno in dimenzionalno vožnjo se zdi, da je mehka, kar vozniku zagotavlja največje udobje med vožnjo.

Prav tako je treba omeniti, da je navor zaradi stalnega polnega pogona Quattra porazdeljen dinamično in asimetrično. To zagotavlja bočno stabilnost stroja in odličen oprijem. Tudita športnik je opremljen z lahkimi ogljikovo-keramičnimi zavorami, kar je pripomoglo k izboljšanju kazalnikov hitrosti.

Oprema

Zdaj, glede na tehnične značilnosti Audi RS7, je vredno premisliti o osnovni konfiguraciji vozila. Model je opremljen s številnimi zračnimi blazinami. Med njimi so poleg stranskih in frontalnih tudi tisti, ki so namenjeni zaščiti glave in vratu. Na voljo je tudi nosilec ISOFIX, nepooblaščen pomožni pomočnik, daljinski upravljalnik na daljavo, sistem stabilnosti tečaja in drugo Era Glonass (ukrepanje ob nesreči v sili). Poleg zgoraj navedenega, dvigalo vključuje vtičnico (v prtljažniku), varnostne vijake, "stojalo", bifunkcionalno ksenonsko optiko, senzorje za dež in svetlobo, žaromete za meglo, LED luči (LED), toplotno izolacijsko zasteklitev, električno nastavljiva ogrevalna ogledala in repetitorji , parktronic, 2-potni izpušni sistem, dodatni. zaščitite okrov ročične gredi in celo znak za zaustavitev v sili.
Toda to ni vse. V kabini, poleg že omenjenega, je tudi sredinski naslon za roke, bralne svetilke (tako od zadaj kot spredaj), zrcalna podpora za make-up in predal za rokavice, 12-voltna vtičnica, informacijski sistem z barvnim zaslonom in funkcija priporočila za prekinitve, sistem start /stop, komplet za prvo pomoč in senzor za nadzor varnostnega pasu. Na splošno osnovna oprema navdušuje z raznolikostjo. Še posebej, če menite, da so vse to le del možnosti, ki jih vsebuje.

Kaj se ponuja za dodatno plačilo?

Treba je omeniti, da so potencialni kupci sČe želite, lahko naročite izbirni dinamični paket. Kupujejo ga večinoma ljubitelji visokih hitrosti, kot v RS7 Dynamic, bo omejevalnik "potisnil" do oznake 280 km /h. Obstaja še en izbirni paket. Imenuje se Dynamic Plus. V njej je omejevalnik in pri vseh 305 km /h. Poleg tega so "napolnjene" različice predstavljale spremenjen sprednji odbijač z velikimi zračnimi odprtinami, prisotnost korporativnih prekrivnih pragov, 21-palčna kolesa, športni volan, akustično podjetje BOSE in druge dodatke.

Chip Tuning

Komaj kdo bo presenečen nad dejstvom, da je model RS7 po izdaji pritegnil pozornost strokovnjakov slavnega tuning studia. Strokovnjaki podjetja ABT Sportsline so se odločili za nadgradnjo tega avtomobila, pri čemer so dokazali njegove lastnosti do največje možne mere. Chip tuning "Audi RS7" je bil zamišljen za malenkosti. Produktivnost že zmogljivega motorja Biturbo-V8 je prinesla impresivnih 666 "konjev". Navor se je tako povečal na 830 Nm. Elektronski omejevalnik je bil odločen, da se postavi na oznako 300 km /h. Vendar se ABT Sportsline ni ustavil pri teh strokovnjakih. Razvili so še eno spremembo, ki je presegla sebe. Uspelo jim je dati moč že pogonskega motorja na 700 "konjev", navor pa do 880 Nm. Seveda se je tudi omejitev hitrosti povečala. V tem modelu je bilo 320 km /h. Mimogrede, ta 700-močna različica ima blagovno znamko izpušni športni izpušni sistem z dušilcem zvoka iz nerjavečega jekla.

Izkoriščanje

Ljudje, ki imajo ta avto, ostanejo le izjemno pozitivniocene Posebna pozornost je namenjena delu motorja. Če želite začeti svoje motoristov svetuje, ki je odprl okna prej, saj le tako lahko v celoti uživajo svoje maternice žarko. Za popolnoma zaprta vrata ni zvoka - zelo dobro v novi Audi RS7 izolaciji hrupa. Mnogi ugotavljajo, da ta avtomobil z neverjetno zmogljivim motorjem pri nizki hitrosti dobesedno "plava" na tej poti. In puščica tahometra hkrati je nekje okoli prostega teka. Prestavne ročice se ne čutijo - avtomatski menjalnik deluje tiho in nežno. Toda takoj, ko začne prtljažnik, avtomobil popolnoma pokaže svoj športni značaj. Stroj takoj pospeši. In to vam daje občutek, da sploh ne želite upočasniti. Mimogrede, potrebno je biti sposoben zmanjšati hitrost tega avtomobila. Pomembno je pravilno izračunati zavorno točko. Ker pri vožnji z "Audi RS7" hitrostjo čutimo povsem drugače.

Stroški

Cena vozila Audi RS7 ustreza videzu, statusu in značilnostim tega avtomobila. Cena najnovejše različice, ki se je začela prodajati, se začne pri 114700 evrov. Če prevedete v rubljih, potem je to približno 7855000 UAH. Izvedba z zmogljivostjo motorja stane 7.000 evrov več. To je približno 8335000 UAH. Kaj pa cena Audi RS7 v letu 2017? Če menite, da uradni podatki, potem stroški modela na ruskem trgu se začne od osem milijonov rubljev. Spomnimo se tudi, da so potencialnim kupcem na voljo različni dodatki in opremadoplačilo se lahko vključi v celoten komplet. Navedeni strošek športnih reklam je torej samo začetna cena.

Sorodne publikacije