Kako vrniti stare različice "Skype" po posodobitvi: najenostavnejše možnosti za delovanje v sistemu Windows

Kot veste, je veliko izdelkov programske opreme, nameščenih v računalniških sistemih, ki imajo lastnost, da se samodejno posodobi brez vednosti uporabnika. In to nima vedno pozitivnega učinka. Na žalost lahko en tak program imenujemo priljubljen spletni klepet v Skype video načinu. Naslednje je predlagano, da razmislite o tem, kako po posodobitvi starejšo različico »Skype« povrniti in kaj sploh je potrebno. Za povprečnega uporabnika lahko predlagate vsaj dve osnovni rešitvi.

Zakaj se morate vrniti na prejšnjo različico "Skype"?

Preden razpravljamo o načinih vračanja na prejšnje spremembe programa, poglejmo, zakaj mnogi uporabniki poskušajo narediti take stvari. Odgovor na splošno leži na površini. Dejstvo je, da mnogi ne marajo posodobljenega vmesnika programa, kar je zelo zapleteno in zmedeno.


Druge pritožbe glede dela najbolj posodobljenega programa (na primer napake pri prijavi in ​​geslih, ki ne štejejo drugih kršitev), ki lahko povzročijo celo kritične napake v samem operacijskem sistemu. Še posebej, to se vidi v zvezi z Windows 7.

Kako vrniti staro različico "Skype" po posodobitvi: rollback sistem

In začnimo z vprašanjem vračanja na prejšnje spremembe programa iz najenostavnejšega položaja. Recimo, da je prišlo do posodobitvesamodejno ve, kdaj se je to zgodilo. Kako vrniti stare različice "Skype"?
Jasno je, da če to ne vpliva na druge programe, lahko to storite z redno obnovitvijo sistema, tako da jo izberete kot kontrolno točko pred namestitvijo posodobitev za "Skype". Ta metoda je hkrati dobra in neprimerna, saj je lahko točka vračanja veliko prej kot v času posodobitve programa. Po drugi strani, če drugi nameščeni programi ne vplivajo na to, zakaj ne?


"Skype" je posodobljen: kako obnoviti staro različico s ponovno namestitvijo? Kot je jasno, zgoraj opisana tehnika včasih ne deluje. Poglejmo, kako po posodobitvi vrniti staro različico "skype" s ponovno namestitvijo programa. Ni treba posebej poudarjati, da bo treba posodobiti posodobljeno različico programa. Brez tega - nikakor ne.
Če želite odstraniti, lahko uporabite običajno programsko in komponentno particijo, opravite standardni postopek odstranitve in nato očistite repove v obliki preostalih datotek in registrskih ključev. Šele takrat boste lahko znova zagnali sistem in zagnali namestitveni program prejšnje spremembe Skype-a. Da bi se izognili ročnemu odstranjevanju ostankov, lahko odstranite programe, kot je iObit Uninstaller, ki očisti sistem po samodejnem zaključku glavnega postopka odstranitve. Ampak tukaj so njihove nianse.

Nianse uporabe programov - namestitveni program

Uporaba takšnih programov je upravičena v različicah operacijskega sistema Windows pod desetino. Windows 10 je tamvnaprej nameščen programček Skype za podjetja, katerega ključe in datoteke lahko odstranitelji odstranijo kot preostanek odstranjene različice druge spremembe. Kako obnoviti staro različico "Skype" po posodobitvi v tem primeru?
Odgovor je preprost: ne uporabljajte serviserja, ampak ročno očistite sistem ali s pomočjo namestitvenega programa, da se znebite posodobljene Skype spremembe in vseh komponent Skypea za podjetja, ne da bi pozabili izbrisati in dodatne razširitve (deinstallers to omogočajo na dveh računih). In šele po vseh zgoraj navedenih dejanj, kot v najpreprostejši različici, lahko zaženete namestitveni program stare različice programa, in po dokončanju nastavitev programa, onemogočite samodejno posodabljanje.

Sorodne publikacije