Kako sprožiti zaganjalnik "Sims-3" med napako?

Najhujša sanje za fante Sims 3 - v eni točki izgubijo priložnost za igranje simulatorja zaradi nerazumljive napake. Če so se te sanje izkazale za resničnost za vas in iz nekega razloga vam lansirnik preprečuje, da bi uživali v edinstveno igro, vam bo ta članek pomagal odstraniti to oviro na poti do cenjenih "Sims-3". Zaganjalnik se ne zažene? Razumimo.

Kako rešiti problem

Ne odpre zaganjalnik "Sims-3"? Morda je celotna krivda Norton Antivirusa, ki je nenadoma začel prepoznavati posodobitev 132 kot zlonamerno programsko opremo, lahko postavila datoteko za igro karantene. To je mogoče rešiti tako, da postavite zaganjalnik "Sims-3" z izjemami za ta protivirusni program.

Drugi način za zagon zaganjalnika

Igra je nemogoče zagnati, ker ne dela ali poškodovane datoteke to preprečujejo. Poskusite ponastaviti igro in jo ponovno zagnati. Če ne deluje, poskusite z ekstremnimi dogodki in znova prenesite zaganjalnik in druge datoteke.


Zakaj se zaganjalnik ne more začeti?

"Sims3launcher - Prišlo je do napake, aplikacija se bo zaprla" pops up pri prenosu igre. Za to obstaja več razlogov:
 • Prvič, napaka je lahko povzročila napačno posodobitev programa, ki je verjetno dampinirala različico nameščene igre;
 • Drugič, lahko je prišlo do ponastavitve, ko je bil program posodobljen z določenimi popravki.
 • Da bi odpravili to težavo, morate odpreti Seam brez uporabe Sims3Launcher.exe, vendar zahvaljujoč datoteki TS3W.exe. Možno je tudi, da je napaka povzročenaPoskusite znova namestiti operacijski sistem.

  Še ena težava

  Izstrelitev "Sims-3" izstopi in opozori, da je program prenehal delovati in bo zaprt. Ta primer se pojavlja veliko pogosteje kot drugi. To se lahko zgodi zaradi neželenih bonusnih vsebin, čeprav je večina napak povzročila nepravilno nameščene ali bogate dodatne materiale, zato priporočamo, da posodobite Origin. Zaželeno je, da ta program izvajate v imenu skrbnika.


  Da bi razrešili dilemo o sprožitvi, morate preimenovati ali spremeniti lokacijo mape Knjižnica (najdete jo lahko v mapi Moji dokumenti, v mapi Electronic Arts). Na srečo ta metoda ne odpravi napredka v igri, vnesete podatke iz knjižnice na drugo lokacijo. Vklopite zaganjalnik in poskusite prikazati prenose in nameščene materiale. Če je vse potekalo dobro in ni bilo nobenih opozoril o napakah, so bile datoteke hiš ali družin nepravilno nameščene. Nato morate znova namestiti tiste, ki jih potrebujete doma, po možnosti enega za drugim, preden uporabite CUSTARD Sims3Pack Cleaner za preverjanje datotek. V imena datotek ne vključite le številk in črk latinske abecede. V primeru napake med zagonom premaknite mapo z imenom SavedSims in nadaljujte s preverjanjem. Nato premaknite podatke iz mape DCCache. Znova namestite dodatne materiale, če se po uničenju zaganjalnik "Sims-3" preneha leteti. Če ta metoda ni dobra, preimenujte mapo The Sims 3 vje ustvaril novo enako mapo, nato znova zaženite zaganjalnik in ga preizkusite za servis.
  Če z njo ni več težav, povlecite in spustite datoteke iz stare mape z igro v ustvarjeno in občasno preverite delovanje zaganjalnika. Omogoči S3LauncherW.exe, ki se nahaja v mapi Bin, izjeme za preprečevanje izvajanja podatkov. Če je potrebno, zaženite "Sims", ki ne uporablja zaganjalnika, temveč z uporabo TS3W.exe. Ne posegajte v pravilno delo in alternativne načine za prenos dodatne vsebine.

  Rezultat

  Po vsem navedenem se lahko reče, da v primeru nepredvidenih napak ne bi smeli panike in padati v depresijo, kot se je izkazalo, da lahko rešimo vse težave z igro dobesedno dvajset minut. Upamo, da so vam te metode pomagale popraviti težavo, po dolgo pričakovani zmagi pa je velika priložnost za praznovanje tega dogodka v igri. Toda najpomembnejše je vedeti ukrep!

  Sorodne publikacije