Prebrskajte spletno kamero Logitech C270

Spletna kamera Logitech C270 velja za eno izmed najbolj dostopnih med takšnimi napravami svetovno znanega proizvajalca. V spodnjem članku bomo preučili, kako pomembna je njena cenovna kategorija, ali jo je treba kupiti ali pa je še vedno vredno izbrati drug model.

Zaključek

Fotoaparat se prodaja v majhni in visokokakovostni embalaži. Takoj pritegne pozornost zaradi lepega dizajna. Na dnu lahko vidite podrobne in pomembne informacije o tej napravi. Na strani škatle so enaki podatki, vendar so podrobneje dodane tudi posebne informacije. Na zadnji strani lahko vidite primerjavo tega modela z drugimi kamerami, ki vam bodo omogočile odločitev o izbiri. Na dnu naprave proizvajalec natisne sistemske zahteve računalnika.


Vključuje disk in dokumentacijo programske opreme. Garancija na napravo se podaljša za prva dva leta uporabe.

Značilnosti

Proizvajalec se pogumno uvršča med najboljše ustvarjalce spletnih kamer. Navaja, da imenovana naprava zaradi uporabe sodobne tehnologije lahko doseže jasno sliko, svetle odtenke in čisti zvok, tudi v pogojih hrupa. Videoposnetek je posnet v HD formatu. Ločljivost slike je 1280x720 slikovnih pik. Poleg tega Logitechova spletna kamera C270 stane ceno od 1100 do 2700 rubljev in lahko posname 3 milijone slikovnih pik. Samodejno prilagodi korekcijo svetlobe. Naprava ima fiksno ostrino. Fotografirajtein video lahko dobesedno en klik. Kabel instrumenta ima dolžino 15 metrov.

Zahteve

Opisana naprava lahko deluje v operacijskih sistemih Windows Vista: XP /Vista /7/8/10. Poleg tega deluje odlično z macbugs. Za video klic s tem fotoaparatom je potrebno, da ima procesor frekvenco 1 GHz, RAM - 512 MB in 200 MB prostega prostora na trdem disku. Prepričajte se, da imate internetno povezavo in vrata USB različice 1.1.


Iz tega lahko sklepamo, da je kamera sposobna delovati tudi na šibkem računalniku. Ampak, da bi dobili video do najvišje kakovosti bi moral imeti procesor z zmogljivostjo 2,4 GHz, 2 GB RAM-a. Hitrost interneta ne sme biti nižja od 1 Mb /s, ločljivost zaslona pa mora biti 1280 x 720 slikovnih pik.

Oblikovanje

Pri nakupu Logitechove spletne kamere C270 se veliko pozornosti posveča videzu naprave in šele nato se začne zanimati za njene značilnosti. Naprava ima plastični sprednji del sijajnega tipa. Celotno drugo ohišje je izdelano iz iste mat plastike. Naprava je črna. Kamera izgleda precej dobro. Pod rešetko spredaj lahko opazite ne le leče, ampak tudi mikrofon. Na nasprotni strani je LED, ki med klicem utripa z zelenim odtenkom. Znotraj stojala, če ga razstavite, lahko vidite dlesni. To je potrebno za montažo na monitor.

Programi

Pogosto kupci ne uporabljajo vdelane programske opreme zaklicanje od proizvajalca, ker je znano vsem "Skype", tako da je bila v zadnjih različicah naprave iz njene ponudbe že opuščena.
Fotoaparat lahko nemoteno deluje takoj po namestitvi. Prenos gonilnikov ni potreben. Toda mnogi svetujejo, da izkoristite prednost domačega orodja, saj bistveno izboljša barvo in jasnost. Poleg tega je opremljen s funkcijo sledenja dodatne osebe. Zahvaljujoč njej lahko kamera spremlja osebo. Izgleda odlično, ker ustvarja občutek, da se naprava vrača, v resnici pa optika deluje. Namestitveni paket vključuje poseben pripomoček, ki vam omogoča, da začnete jemati video ali slike na račun enega ključa. Prav tako ima več funkcij in možnosti, ki izboljšujejo postopek uporabe naprave.

Skratka,

Številni državljani opozarjajo, da so spletno kamero kupili več kot enkrat. Vendar je samo Logitech C270 pokazal resnično koristen rezultat. Glede na njegovo kakovost in cenovno kategorijo je povsem mogoče, da ji dajemo prednost. Res je, če se oseba zanima za snemanje videoposnetkov z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik (to je, Full HD) in visoko kakovostnim mikrofonom, potem je možnost nekoliko dražja kot isti proizvajalec. Popolnoma opravljajo potrebne funkcije. Za navadnega uporabnika, opisanega v članku webcam - odlična možnost.

Sorodne publikacije