Bayonetta: prehod igre, pregled, zahteve

V priljubljeni preglednici Bayonetta slasher vključuje pregled ploskve, igranja, sistemske zahteve in sprejetje prvotnih poglavij. Ta projekt je bil izdan na konzoli že leta 2009, vendar so ga osebni računalniki uvozili šele spomladi leta 2017. Za vse uporabnike osebnih računalnikov se igra šteje za svežo in vredno je vedeti.

Sestavni del igre

V projektu Bayonetta je pregled parcele lahko postavljen v več vrstic. V tem dinamičnem slasherju (žanru, ki se mora odzvati z gumbi na določene akcije), je pozornost usmerjena na barvite bitke in ne na svetlo zgodovino. Uporabnik bo moral obvladati istoimensko junakino, ki je čarovnica, ki se je zbudila po petsto letih pozabe in izgubljenega spomina. Sčasoma se je spomnila, da se je v preteklosti borila v vojni dveh skupin čarovnic. Nekateri so spoštovali svetlobo in ostalo temo. V novem času so izginili iz imaginarnega mesta Wigrad, vendar cilji ostajajo nespremenjeni. Glavni lik mora najti dve očesi - močne artefakte, ki lahko vplivajo na usodo sveta.Igranje

Igranje igre Bayonetta lahko vse reče ime glavnega urednika igre Hideki Kamii, ki je bil v korenu ustvarjanja drugega podobnega projekta "Devil May Cry". Tu je isti bojni sistem, ki uporablja različne tehnike. Glavna junakinja pozna različne napade, da uniči sovražnike z uporabo giljotine in drugih orodij za mučenje. Poleg tega se lahko hitro izogne ​​in upočasni čas. VTa trenutek je primeren za uporabo kompleksnih kombinacij udarcev mogočnim sovražnikom. Bayonetta je močna punca, ki lahko izvede dvojni preskok in uniči različne ovire na poti. Z napredovanjem zgodbe bodo uporabniki lahko glavno junakino spremenili v različne živali, na primer panterja. Dodaja nove sposobnosti in kombinacije sposobnosti. Poleg fizičnih zmožnosti ima mlada čarovnica tudi možnost uporabe čarovnije. Temelji na naravni potezi, za uporabo se uporablja posebna energija.Sistemske zahteve

V igri Bayonetta zahteve ne bodo zelo zadovoljile lastnikov šibkih osebnih računalnikov. Najmanjša zahtevana zmogljivost je procesor Intel i33220 in štirje gigabajti pomnilnika RAM. Grafična kartica mora biti GeForce GTX 570 ali podobna programski opremi Radeon, tehnologija DirectX 9.0 c je podprta. Če so takšni parametri na voljo, je zagon možen le z minimalnimi nastavitvami. Za bolj udobno igro je potreben i54460 procesor in dvakrat več RAM-a. Grafična kartica naj bo na seriji nad Geforce GTX 760. Igra se začne samo na 64-bitnem sistemu Windows 7 ali novejši novi seriji. Uporabniki morajo uporabiti defragmentacijo diskov in dodatne pripomočke za zmanjšanje inhibicije in povečanja indeksa FPS. Prav tako je vredno izbrisati register napak in namestiti vso potrebno dodatno programsko opremo. Šele po tem je zagotovljeno, da igra deluje, če sistem izpolnjuje minimalne zahteve.

Goljufije, moda, ohranjanje

Omeniti je treba, da Bayonetta ni preveč lahka za igranje, uporabniki pa morajo vedeti za dodatne in pomožne materiale. Veliko jih je in njihovi navijači so ustvarjeni za druge take igralce. Chit v Bayonetta ni vnesen preko konzole za vnos ukazov, morate prenesti trenerja. Potem priložnost, da naredite neskončne kartuše, življenje, skoke, predmete in še veliko več. Igralce zanima tudi moda za Bayonetta, ki žal ni v velikem številu. Obstaja nekaj datotek, ki krasijo glavno junakino in sovražnike v drugih oblekah. Med drugimi uporabnimi datotekami je vredno pozoren na nastavitve razširitve po meri, odstraniti črne palice po robovih in vse vrste russifierjev. Če ne želite uporabiti goljufa, vendar ne morete iti skozi trenutek, potem shranite drugega igralca v Bayonetta. Dovolj je, da jih vržete v želeno mapo in potem lahko nadaljujete po težkem trenutku igre.

Začetni prehod

Bayonetta gre skozi dejstvo, da se glavna junakinja skupaj z eno neznano deklico bori z nadrejenimi silami angelov. Ta epizoda poteka v obliki treninga, kjer ima uporabnik možnost preizkusiti kombinacije, se naučiti, kako se izogniti, kar je pomemben element celotnega sistema boja. Ob koncu boja se bo začel ohranjevalnik zaslona, ​​kjer se bodo fanatiki spremenili v angele. Potem se prične prolog, v katerem se uporabnik seznani s pokopališčem s fantom Enzo, črno domovino. Prvi bo zagotovilBayonetta informacije, druga pa daje roke neposredno v tem dejanju. Na pokopališču se bo moral še enkrat boriti z angeli, za ograjo pa bo čakal velik nasprotnik s sekiro. Lahko ga premagate tako, da se izognete in udarite v šibko točko na hrbtu. Potem bo Enzo na letališče ponujal junakino, vendar se bo začela nova bitka. Glavna naloga bo izvedba treh usmrtitev v treh minutah. Če želite to narediti, morate zbrati vseh osem krogel in pritisniti tipko sovražnika blizu sovražnika, pri čemer glavna stvar ni zadeti sovražnike, ker se v igri izgubi energija.

Prvo poglavje

Opozoriti je treba, da je Bayonetta poleg prehoda prehoda razdeljen na 15 oddelkov, od katerih je vsak sestavljen iz 9 različnih dejanj. Na dolžini so vsi različni, vendar bo čas za popolno čiščenje vseh lokacij moral veliko porabiti. Po prologu je glavni lik prišel v Ameriko, mesto Wigrod, in mimoidoča se začne z dolgim ​​hodnikom. Tukaj je potrebno izkopati steno, doseči zaprta vrata, skočiti pred njo v jamo in odpreti prsni koš. Imeli boste ključ za ubijanje angelov, ki so se pojavili. Odprite vrata in ubijte tri nove sovražnike, po katerih bo na podstavku obnovljen kip. Treba ga je spustiti, zato bo žarek svetlobe udaril z neba. Pomembno je, da se pravočasno sprostite, da aktivirate upočasnitev časa in tečete skozi to režo na površini vode. Na naslednjem križišču si lahko ogledate trgovino, imenovano "Brama Hell", ki vodi rdeči portal. Upoštevajte, da morajo uporabniki pregledati vse vogale, ograje in ograjeodpri debla. V takih krajih so pomembni viri skriti. Sprehodite se po cesti, ubijte angele srednje velikosti in enega velikega s sekiro. Po tem bo glavni lik dobil močno puško.

Konec prvega dela in začetek drugega

Prehod Bayonetta na koncu prvega poglavja bo prisilil igralca, da se sooči z dvema močnima nasprotnikoma. Prvi bo pošast z dvema zmajskima glavama na mostu, ko glavni junak spominja na čarovnice iz pretekle vojne. Mora vzeti polovico zdravja. Ko napade ogenj, ga samo izogni, ko pa padem, počakaj zadnji trenutek in upočasni škodo. Ko udarite rep, naredite dvojni preskok, uporabite pištole na daljavo. Naslednji bo šef, ki ga je treba najprej udariti v roko, nato skočiti s tal in oditi na prostornejši prostor. Še naprej se bo boril s standardnim odklonom in kombiniranim napadom. Drugo poglavje se začne z dejstvom, da Bayonetta omenja boj z Jenny (deklico, ki je bila v prvi sceni). Dovolj je, da igralec pazi na nasprotnika in ne udari hitro. Ko se vrnemo v naš čas, se na nebu pojavi luna in obstaja priložnost, da tečemo ob zidu. Uporabite to, prekinite levi kip in ubijte sovražnike, ki plujejo pod njim.

Nadaljevanje drugega poglavja

Prehod drugega poglavja Bayonetta se nadaljuje na mestnem trgu. Enako storite z dvigovanjem in spuščanjem kipa. V trenutku upočasnitve zlomite steno na vaši poti. Sledi ohranjevalnik zaslona s poročevalcemLuke, in treba bo premagati tri srednja angela in enega velikega. Pridite na naslednjo stezo in takoj se pripravite na skok čez vroč tramvaj. Po tem bo sledil boj s štirimi gorečimi kolesi. Nato boste morali premagati že znane pošasti z osmi. Dodge njihove široke, vendar počasne napade, nato pa zadeti šibko točko na hrbtu. Po zmagi pojdite v levi kot in odprite dva debla. Nato pojdite na spodnjo ploščad in sledite cesti na desni strani, se borite z dvema angeloma in vzemite nagrado iz prsnega koša. Nato se vrnite na trg, zavijte na pobočjih s kipi in pojdite do zidu, ki bo nenadoma postal majhen most. Po tem se morate boriti z novo veliko pošastjo.

Drugi del

Po uspešnem začetku prvega dela leta 2009 se razvijalci že dolgo niso upali govoriti o Bayonetti 2. Le pet let kasneje je prišlo do izdaje, vendar je bila pozornost namenjena samo Wii U - konzoli Nintendo. Podlaga je bila vzeta iz materiala iz prvotne igre, v okviru procesa igre pa ni prišlo do bistvenih sprememb. Upravljanje je bilo posebej izostreno do prenosne konzole. Glavna junakinja ostaja čarovnica z velikim številom raznolikih sposobnosti. Njen arsenal se je še povečal in sprejeme so postale neverjetno morilske. Zgodba Bayonetta 2 pripoveduje zgodbo o dogodkih, ki so se zgodili takoj po koncu prvega dela. Bližnjega prijatelja Bajonetija je ubila Jeanne, potem pa je spopad v vesolju takoj izbruhnil med angeli, demoni in starimi bogovi. V tej vojni glavnejunakinja ima ločeno vlogo v interesu miru.

Sorodne publikacije