Zakaj ne zaženete "Sampo" - rešitev problema

V tem članku bomo razpravljali, zakaj se Sampo ne začne. Ampak najprej bomo razumeli, kako je. "Sampo" je dodatek za igro GTA: San Andreas, ki so jo razvili navadni uporabniki. Ta aplikacija ima več igralcev, ki jih v času izdaje ni bilo.

Ne bi bilo čudno, kljub temu, da je "GTA: San Andreas" izšel leta 2005, še vedno igra veliko število ljudi, zato vprašanje, zakaj Sampo ni začel. , še vedno pomembna.

Vzroki za nastanek

Možnost napake zaradi šibkega računalnika takoj izgine, saj je igra precej stara in v našem času je doma doma računalnik, ki lahko poganja dva "Sampasa". " Najverjetneje se igra ne začne zaradi težav z združljivostjo, ker je GTA prišla med "vladanjem" operacijskega sistema Windows XP. Zdaj je jasno, zakaj Sampo ne poganja Window 10, ampak kaj storiti? Zdaj pa se pogovorimo o tem.


Napaka pri odhodu

To je najpogostejša težava, a na srečo ima dve možnosti rešitve. Mimogrede, ni niti vključena v združljivost. Torej, prva stvar je, da odstranite vse spremembe, ki so nameščene za igro enega igralca. Dejstvo je, da je Sampo nameščen in pravilno deluje samo na "čisti" različici "DTA". Vendar pa je bolje, da ne izbrišete mod, ampak preprosto ponovno namestite igro - to bo veliko hitreje.
Drugi način reševanja je veliko lažji - izbrisati morate mapo Sampfunks iz korenskega imenika igre. Dejstvo je, daTa vtičnik preprečuje pravilno delovanje »Sampo«. Zdaj ne veste samo, zakaj Sampo ne deluje, ampak kako popraviti to napako. Ampak to še ni vse.

Beli zaslon

Naredili ste vse, kar ste že povedali, vendar vprašanje, zakaj se Sampo ne zažene, je še vedno nerešeno. Potem je problem najverjetneje v belem zaslonu. Če se vam zdi, potem morate narediti naslednje: Prenesite na SAMP US 1.0 PC, da razpakirate datoteke v računalnik in jih premaknete z zamenjavo v mapo z igro. Po tem mora vse delovati pravilno.

Sorodne publikacije