Kako vključiti račun World of Warcraft?

World of Warcraft je najbolj priljubljena spletna igra za več vlog na svetu. Izdana pred več kot 14 leti, še vedno ostaja merilo za igre za več igralcev in postavlja visoke standarde za igralniško industrijo.

Vmesnik World of Warcraft

WoW - igra odprte kode, ki že od prvih dni obstoja ponuja možnost ustvarjanja sprememb, ki spremenijo vmesnik ali dodajo nove funkcije v igro. Seveda so ga uporabljali obrtniki, zdaj pa v BBB obstajajo dodatki, ki vam omogočajo, da igro spremenite v nepriznavanje. Z njimi lahko spreminjate prikaz zdravja in manije, premikate vse podrobnosti vmesnika na zaslonu, dodajate časovnike po meri in odčitke za pripravljenost in sovražne sposobnosti, izračunate različne metrike in še veliko več.


Zapis je en tak dodatek. Vse, kar počne, izračuna škodo, ki jo povzroči vsak znak v skupini ali napad, prikaže jo v obliki priročne ploščice, ki jo lahko postavimo kjerkoli na zaslonu. Poleg tega statistični podatki temeljijo na zdravljenju in prejeti škodi. Za igro, kjer je škoda izjemno pomembna, in pogosto se lahko odloči o izidu šefove bitke, odvisno od tega, kako učinkovito je vsak igralec uporabljal svoje sposobnosti, je tak dodatek ključnega pomena.

Kako vključiti zapis v drugo svetovno vojno?

Da bi začeli, kot vsak drugi dodatek, ki ga želite namestiti, ga je treba najti na spletu in prenesti na računalnik. Pridobljen kot arhivdatoteko je treba nato prenesti v mapo z igro in jo nato razpakirati. Pot, ki jo mora vsebovati datoteka, je ponavadi naslednja: mapa World of WarcraftInterfaceAddOns.


Zdaj, ko vstopite v igro na zaslonu za izbiro znakov, se prikaže gumb "Spremembe". Ko kliknete nanj, se odpre meni z vsemi nameščenimi dodatki. Če postavite ali odstranite kljukico pred imenom dodatka, lahko vključite dnevnik ali katero koli drugo spremembo in ga izklopite.

Ustreznost adonske različice igre

Vendar obstajajo razlike. Ker igra ne ostane na svojem mestu in se nenehno posodablja, dobi vse več novih dodatkov in popravkov. Z njimi se doda nova vsebina v igro, vendar pa obstaja tudi težava, kako v drugi svetovni vojni dodati nov račun ali kateri koli drug dodatek. To se zgodi, da spremembe še naprej delujejo brez težav, vendar najpogosteje prenehajo prikazovati pravilno ali celo povzročijo napako, ne omogočajo nadaljevanja igre. Kako se spopasti s tem? To je preprosto - vedno pazite na različico dodatka, če je zastarela, jo izbrišite iz mape in prenesite novo ali tisto, ki se ujema z različico igre, ki jo igrate. Da, uradni strežniki imajo vedno najnovejšo različico igre, vendar pa je ob različici igre 335 v aplikaciji "Wrath of King Lich" opazili največje število igralcev na spletu, ko je prišel ven s končnim šepom.
Mnogi oboževalci so to aplikacijo tako oboževali, da so od istega časa igrali na neuradnih strežnikih v isti različici. Vendar pa, kako vključiti zapis v BBV 335, nise je spremenilo Samo poiskati morate spletno različico računa, ki ustreza popravku 335 in ga želite nastaviti v mapi z igro.

Sorodne publikacije