Adb Run: Kako ga uporabljati?

Če želite vedeti, kako uporabljati Adb Run, potem ste verjetno seznanjeni z glavnim programom - Adb. Če ne, potem razmislite o teh dveh orodjih za uporabnike Android. Zakaj potrebujemo pripomočke, kako jih prilagoditi in uporabiti?

Program

Torej, kaj je Adb? To je program, ki je dobil ime po kratici. ADB je debug most za Android. Orodje za odlaganje pripomočkov za odpravljanje težav, odklepanje pripomočkov v tem operacijskem sistemu. To so glavne značilnosti programa, če pa ste dobro seznanjeni s to temo, se boste naučili več kot ducat skritih možnosti.


Namestitev

Da bi razumeli, kako uporabljati Adb Run, morate namestiti na ADB PC. To storite tako, da ga prenesete s uradnega spletnega mesta razvijalca. Načeloma, veliko mest vam omogočajo, da prenesete ta pripomoček v računalnik, tako da ne bo nobenih težav z iskanjem.

Povezava

Da bi razumeli, za kaj je ADB potreben, in temu ustrezno, Adb Run, bomo preučili glavne ukaze. Na primer, če niste prepričani, da računalnik pravilno vidi telefon in deluje pravilno z njim, lahko vnesete ukaze adb devices. Tako se lahko prepričate, da je povezava stabilna. Ko uporabite ukaz, program prikaže sporočilo, da je seznam naprav priključen. Če ne vidite podobne fraze, potem je to najverjetneje kabel ali gonilnik. Preveriti boste morali delovanje naprave in ugotoviti razloge, zakaj računalnik ne vidi pametnega telefona. Če boste izvedeli kajkabel ni deloval, poskusite ga povezati prek brezžičnega omrežja. Wi-Fi povezava je prek ADB Wireless. Poleg tega mora imeti naprava pooblastila root.Po vnosu ukaza adb connect ip: port. Namesto vmesnika ip: vnesite vrednost, ki je nastavljena za naslov vašega omrežja.

Priložnosti

Ker je vprašanje uporabe AdB Run, povezanega z uporabo ADB, vredno razumeti, katere značilnosti skrivajo osnovno uporabnost. Na primer, zaradi kode lahko namestite aplikacijo, ki je na računalniku. Če želite to narediti, napišite adb install in nato podajte pot, kjer se nahaja namestitvena datoteka. Podobno lahko običajni dokument prenesete iz računalnika v telefon. Algoritem istega se je spremenil. Vnesite adb push in nato podajte naslov lokacije datoteke, ki jo morate preseliti v pripomoček. Če morate narediti obratno operacijo, vnesite adb pull. Samo prvi naslov določa mapo na telefonu, drugi pa kraj, kjer želite shraniti preneseni dokument v računalnik.

Adb Run

To je preprosto orodje. Še posebej uporabno za tiste, ki bodo razumeli, kako uporabljati program Adb Run. Utility je zasnovan tako, da poenostavi delo z ADB-jem, zaradi česar je funkcionalnost najnovejšega programa bolj razumljiva. Bistvo dodatnega orodja je, da avtomatizira običajne uporabniške ukaze in poenostavi delovanje s časom ukazne mize. Adb Run lahko tudi ponastavi grafični ključ.
Izgleda kot program kot konzola. Sestavljen je iz 14 točk, prehodi v menijih in sekcijah pa na računizberete želeno številko in potrditveno tipko Enter.

Priprava

Preden ugotovite, kako uporabljati ta program, je pomembno, da se spomnite postavitve USB. Ta korak je pogosto pozabljen, po katerem program preprosto ne vidi telefona. Če želite to narediti, morate iti v nastavitve, poiščite možnost "O telefonu".
V najnovejših različicah operacijskega sistema morate najti vrstico s serijsko številko in jo večkrat klikniti. Spodaj je sporočilo, najprej o tem, kaj ste na pravi poti, po - da ste postali razvijalec. Ko vidite to sporočilo, se lahko vrnete na nastavitve, tam boste videli element »Možnosti razvijalcev«. Vključuje lahko odlog.

Pregled

Kratek pregled pripomočkov in način uporabe Adb Run za Android. Prva stvar je preveriti, ali je pripomoček pravilno povezan. Če ste pozabili na odlog, ga bo program takoj zaznal. Prva postavka se imenuje Device connected. Če ga izberete, boste izvedeli, ali je telefon priključen na sistem.
Naprej, Premakni. Namesto tipkanja opisanih ukazov je dovolj, da izberete med dvema točkama. Prvi je odgovoren za prenos datotek iz računalnika v telefon, drugi pa za obratni proces. Tretji element namestitve je odgovoren za prenos pripomočkov. Tukaj je na voljo pet točk. Med njimi je kopija programa, namestitev je normalna ali na pomnilniški kartici. Iz računalnika je mogoče izbrisati pripomočke prek računalnika ali jih premakniti. Element Ponovni zagon ponovno naloži napravo. Naredi trimožnosti, ki vključujejo preprost zagon, način zagonskega nalagalnika ali obnovitveni meni. Naslednja vrstica pod peto številko je odgovorna za vdelano programsko opremo. Fastboot je meni, ki ima 10 elementov. In vsi so visoko specializirani, če ne veste, kaj izbrati, boste morali razmisliti o vsaki podpostavki. V naslednjem razdelku - Odklenite Gesture Key - se lahko naučite, kako uporabljati Adb Run Windows 10, če želite odkleniti ključ. Pogosto uporabniki, ki uporabljajo to metodo zaščite, jo pozabijo, ko pa se zruši, ta pripomoček pride na pomoč. V šestem meniju so postavke z različnimi ključnimi možnostmi. Morate izbrati tistega, ki ste ga pozabili.
Točka Sedem - Priročnik - Potrebna za tiste, ki želijo vstopiti sami. Morda obstajajo nekatere direktive, ki niso navedene. Za to potrebujete to točko menija. Za lastnike pametnih telefonov HTC je na voljo tudi poseben meni. Omogoča vam, da odklenete Loader, spremenite CID in dobite S-OFF. Osmi element preveri nadgradnjo pripomočka. Deveta - ustvarjalna možnost za tiste, ki so utrujeni od animacije pri vklopu naprave. Če ga želite zamenjati ali izklopiti, potrebujete meni Intsall Bootanimation. Deseti element vsebuje informacije o vseh obstoječih blokih naprav. Obstajajo odseki, morda skriti ali tisti, ki jih je težko doseči. Run Script je enajsti meni za uporabo skriptov. Varnostno kopiranje je dvanajsti element, ki ustvari varnostno kopijo celotnega pripomočka. Priročno, če morate ponovno zagnati računalnik. Naslednji meni je odgovoren za vnašanje vdelane programske opreme. Če tega ne poznateproces, je bolje, da ne eksperimentiramo sami. Štirinajsti element obravnava posnetke zaslona. Zadnji meni je potreben za izhod iz pripomočka.

Sklepi

Kako uporabljati Adb Run v operacijskem sistemu Windows XP je jasno. Ni razlike v tem, kako ta program deluje na Windows 7 ali 10 sploh. Zato ne bi smelo biti težav. Navedena navodila so primerna za vse priložnosti. Za lastnike Linuxa obstaja tudi možnost, ki je enostavna za uporabo. Samo namestite posebno različico.

Sorodne publikacije