Pospešena lestvica somraka - sanje za bojevnike, paladine in lovce v nadgradnji 335

MMORPG je postal sestavni del prostega časa mnogih igralcev z vsega sveta. Takšne igre so zaradi svoje dinamike, PvP in PvE spopadi dolgotrajne. Bolj ko uporabnik porabi čas v igri, boljša je njegova oprema, več izkušenj in več. Vodilna svetovna industrija je World of Warcraft. Igra se je pojavila leta 2004 in je do sedaj dopolnjena z globalnimi dodatki. Zahvaljujoč spletnemu načinu in razpoložljivosti plačanih naročnin se projekt stalno posodablja. Interes se ogreva zaradi dejstva, da imajo igralci željo, da se oblečejo za boljši oklep, najdejo racije in nevarnosti v najnovejšem dodatku in druge nujne razloge.

Strežniki World of Warcraft

Uradni strežniki so razdeljeni na načine PvP (igralec proti igralcu) in PvE (igralec proti računalniku). Poleg tega poteka razdrobljenost v jezikovni strukturi (ukrajinski, angleški, nemški in drugi). Na strežnikih so tehnično delo. Gamemasterji in tehnična podpora delajo 24 ur na dan in so pripravljeni pomagati igralcu pri vseh vprašanjih.


Jasno je, da se vsi, ki želijo igrati, ne strinjajo, da bodo za mesec dni plačali naročnino. Skupnost je pripravljena sprejeti vse tiste, ki so proti plačanim naročninam na piratskih strežnikih. So brezplačni, vendar nekateri komercialni projekti zaračunavajo opravljene storitve, kot so prenos znakov, spreminjanje imena in številne druge funkcije. Seveda, strežniki ne delujejo v celoti. Veliko število napak in napak povzroči, da nekateri igralci spremenijo svojo odločitev inplačati licenco.

Najboljša dopolnilna posodobitev 335

Ta posodobitev velja za zelo priljubljeno na neuradnih strežnikih. Skupine v Rubinovem zatočišču zberejo 25 ljudi, da dobijo ostro skalo. To je eden najboljših dodatkov za bojevnika, lovca, retro paladina in smrtnega viteza. Izgubljen iz glave šefa - Khalion. Zaostrene lestvice somrakov padajo z verjetnostjo 68% v napadu za 25 in 48% v junaškem načinu.

Sorodne publikacije