Vse policijske postaje v GTA 5: opis

V računalniški igri "GTA 5" z odprtim svetom je predstavljena polnopravna metropola z razvito in "živo" infrastrukturo. Poleg mestnega prostora igra ponuja tudi sosednjo okolico v obliki dolgih avtocest, kmetij, gora in različnih parkov. Ker je ozemlje zelo veliko, je treba prebivalce čim bolj zaščititi pred zločinci. Da bi to dosegli, Los Santos zagotavlja številne policijske postaje. V "GTA 5", v bistvu, večina predmetov in njihovo lokacijo do neke mere kopijo realne razmere v Los Angelesu. Razmislite o vseh krajih, kjer se nahaja policijska postaja v metropoli in na podeželju. Če pogledate vse strani, lahko vidite, da je vsaka od njih povezana z določenim območjem virtualnega mesta. Spodaj je kratek opis lokacije policijskih postaj v GTA 5 in funkcionalnosti vsakega doma.


Weinwood

Najprej je treba opozoriti, da vse točke izpolnjujejo funkcijo pojavljanja junaka po aretaciji. V bližini stavb so policijski avtomobili, nekatera mesta so dosegljiva, nekatera pa so vedno zaprta. Tudi nekatera od navedenih mest se uporabljajo za zaplet igre. Zato je policijska postaja v GTA 5, ki se nahaja v Waynu, osrednji del večine uslužbencev reda in avtomobila. Stavba je dvonadstropna stavba z majhnim parkiriščem. Če iščete službeni avto, lahko najdete Policijski križar ali Interceptor v bližini te točke.

Vespucci

NaprejTočka se nahaja v istem imenu okrožja Los Santos. Zunanji prostor je sodobna trinadstropna stavba. Na parkirišču - ista dva avtomobila. Edina razlika - tukaj je platforma za uradna vozila zaprta. Osnova tega kraja je objekt iz resničnega življenja, imenovan LAPD Pacific Police Station.


Plaža Vespucci

Naslednja policijska postaja v GTA 5 je v bližini. Ta stavba je ena najmanjših lokacij ne samo v Los Santosu, ampak tudi v celotni državi. Na žalost je stavba le kozmetična v naravi - igralec ne more priti v notranjost, ni policijskih in službenih avtomobilov, zato je z vidika igranja ta stavba neuporabna.

Del Perroux

Še en majhen sedež ni daleč od prejšnjega. Ta zgradba, kot je plaža Vespucci, je zaprta in prazna. Edina razlika je, da lahko tukaj dobiš policijski avto.

La Massa

Po eni strani je kraj, kjer se lahko policijska postaja na območju GTA 5 v območju La Massa imenuje za nedopustno. Po drugi strani pa lahko najdete veliko množico policistov, patrulj, detektivov, ki se nahajajo znotraj in zunaj stavbe. Sedež je prepisan iz prave stavbe Patrolne patrulje. Ogledate si lahko območje za dve zastavici za zastave z zastavami ZDA in Los Santosa. Tudi v lokalnem parkirišču lahko najdete do 4 avtomobile: zgoraj omenjeni policijski in interceptor, policijski Buffalo in Unmarked Cruiser.

Miss Rowe

Ogromen kompleks treh nadstropij s ploščadjo za helikopterje. Vendar pa lahko igralec gre samo skozi prva dvanadstropja in se postavi na streho na zunanji lestvi. Zanimivo je, da so razvijalci tudi dodali klet in tretje nadstropje, ampak priti v njih je mogoče le z uporabo hroščev ali sprememb. Tukaj lahko najdete vse policijske avtomobile in zaplenjene avtomobile na brezplačnem parkirišču. Tudi ta kompleks je povezan z eno zgodbo, imenovano Eye in the Sky.

Rockford Hills

Sodobna stavba, okrog katere rastejo palme. Osnova za igro je pravi sedež policijske postaje Beverly Hills. Omeniti velja, da je ta kraj mogoče najti tukaj z redkimi policijskimi avtomobili, ki niso na cestah.

Davis

Najnovejša policijska postaja v GTA 5 se nahaja v Davisu. Na zunanji strani ima struktura obliko šerifa, v njej pa je bolj kot policist. Ob hiši je park za vleko.

Sorodne publikacije