Pregled Bluetooth slušalke Plantronics M55

Plantronics M55 je cenovno ugodna slušalka. Običajno se takšen nabor funkcij najde v modelih višjega razreda. Prav tako je treba opozoriti na razpoložljivost adapterja v kompletu.

Načrtovanje, konstrukcija

Plantronics M55 je podoben modelu M25. Razlike so le v oblikovalskem in dostavnem kompletu. Obstaja kompaktni adapter, kot tudi vžigalnik za cigarete, ki ima USB vhod. Kompaktne slušalke. Sprednja plošča je izdelana iz črne sijajne plastike.
Nekaj ​​komentarjev v pregledih v zvezi s tem gradivom. Po mnenju številnih uporabnikov je enostavno opraskati, prstni odtisi pa ostanejo na površini. Na koncih je črna perforirana plastika. Zvočnik pokriva mrežo. Perforacijska plošča naredi videz naprave precej nenavaden. Na hrbtni strani je mikroUSB vhod. Ne pokriva ga škrbin. Zbirka je dobra. Nič, ko stisnjeni ne škripajo.


Način nošenja, udobje

Slušalke Plantronics M55 lahko nosite s posebnim nosilcem ali brez njega. Lepljena pritrditev se zamenja s preprosto, odstranljivo, s štrlino. To je na priročnem mestu v ušesu. Slušalke Plantronics M55 ali dolgi lasje so popolnoma nevidne. V tem modelu je vse v redu z ergonomijo. Napravo lahko dolgo časa nosite brez neugodja. Na sprednji plošči je večfunkcijski gumb. Omogoča vam, da preklapljate med več vrsticami, vključite način povezave, se odzovete na klice. Na koncu je gumb za vklop. Ta rešitev je zelo priročna, omogoča hitro premikanje napravenačin mirovanja Zaradi tega je življenjska doba baterije precej počasnejša.


Na nasprotnem koncu je gumb za nadzor glasnosti. Ta proces je cikličen. Brez težav pri upravljanju. Vse je organizirano logično. Svetlobni indikator je na sprednji strani. On lahko zažge rdečo. To se na primer zgodi, ko je aktiviran način povezave. Zahtevana življenjska doba baterije je 11 ur neprekinjenega govora. Naprava lahko med čakanjem ostane vključena 11 dni. Če izklopite napolnjeno napravo, lahko prihranite energijo približno 5 mesecev. Te številke so precej dostojne. Kakovost glasu te naprave je prav tako dobra. Težave s komunikacijo se ne upoštevajo. Vse je pravilno in hitro.

Sklepi

Značilnosti slušalke Plantronics M55 smo že opisali. Preglede o tej napravi bomo nadalje pregledali. Uporabniki se sklicujejo na prednosti odprave tesno nameščene šobe, izboljšane oblike in funkcionalnosti v primerjavi s prejšnjimi modeli tega proizvajalca. Ljubitelji glasbe so se pozitivno odzvali tudi na multimedijske funkcije te naprave.
V komentarjih je moč tega modela pogosto omenjena možnost istočasnega dela z dvema telefonoma. Ugodnosti so zabeležili tudi lastniki glasovnih pozivov. Na splošno je odnos naprave do občinstva pozitiven, obstajajo manjše pripombe na videz. Zdaj veste vse o slušalkah Plantronics M55. Fotografijanaprave, pritrjene na ta material.

Sorodne publikacije