Kardsharing - Kaj je, kako ga urediti?

Sodobna tehnologija je postopoma potisnila analogno televizijo v ospredje, danes pa jo večina državljanov uporablja za sprejemanje informacij preko satelitskih kanalov, ki prenašajo digitalne tokove. Ponudniki internetnih storitev, ki zagotavljajo dostop do najbolj priljubljenih televizijskih kanalov, uporabljajo to povpraševanje in določajo visoke cene za možnost gledanja določenih kanalov. To storite s pomočjo potrebe po nakupu posebnih kartic za dostop. Toda razmeroma pred kratkim, tudi za ekonomsko nezaščitene dele prebivalstva, so taki paketi kanalov postali dostopni zaradi postavitve kartice.

Kaj je to?

Kartice za dostop do kanalov so navadne plastične kartice, ki vsebujejo določene programe, ki lahko dekodirajo pretoke satelitskih informacij in na televizorju prikažejo popolno sliko. Kartica se nato vstavi v sprejemnik in uporablja na eni napravi.


Kaj je kartsharing, ljudje so se pred kratkim učili. Sam izraz je opredeljen kot "zemljevid" in "splošni dostop". To pomeni, da to dejanje omogoča uporabo virov ene kartice na več napravah, ki so daleč drug od drugega. Kanalskih tokov ne morete razdeliti, razen če je paket dešifriran s čipom, vendar so ti redki.

Kaj moram povezati?

Torej, preden vzpostavite skupno rabo kartic, morate poskrbeti za razpoložljivost potrebne opreme za to. Če se želite povezati
 • dejansko, TV;
 • satelitski krožnik;
 • stabilen internet (višja hitrost, boljši);
 • sprejemnik s kartsharing funkcijo.
 • Danes je razširjanje satelitskih kartic na voljo velikemu številu uporabnikov zaradi pojavljanja specializiranih strežnikov za distribucijo kanalov. Če želite seznaniti z načelom storitve, lahko veliko sredstev naročite posebno brezplačno poskusno obdobje, ki bo odprl dostop do določenega paketa kanalov brez predhodnega plačila, vendar le eno uro, samo da bi se seznanili.
  Če želite vedno gledati svoje najljubše oddaje, boste morali plačati naročnino, vendar bo njen strošek v primerjavi z nakupom originalne kartice zanemarljiv.

  Karakteristike procesa

  Kaj je kartšaring za navadne ljudi? To je priložnost za gledanje plačanih kanalov po najnižji ceni, vendar morate biti pripravljeni plačati, da bo vaš čas, ker nestabilnost vašega interneta ali signala dela ponudnika lahko izginejo, slika pa se ob istem času objavi.

  S tem postopkom ni nobene povezave z nezakonitim vdiranjem v orožje, saj so vsi originalni uporabljeni ključi poslani z enim realnim zemljevidom vsem uporabnikom, ki preprosto ne razumejo, kdo pošiljatelj dešifrira in jih pošlje vsem poizvedbam. Ta funkcija še ni dovolila nobenemu ponudniku, da bi našel učinkovito metodo za boj proti delitvi kartic.

  Priložnosti za shranjevanje

  Po pregledih,uporabnikom GPRS povezave je na voljo tudi kartica sharing, saj za svoje delo potrebuje najmanj prometa. Seveda prihranka dodatnega denarja in povezovanja za to najmanjšo hitrost še vedno ne priporočamo, saj vsako zamudo internetnega ponudnika takoj vpliva na kakovost oddajnega signala televizijskih kanalov, slika pa bo v najboljšem primeru prekinjena za nekaj minut. Za resnejše težave se lahko takšne situacije pojavijo pogosto, včasih pa zaradi težav s ponudnikom storitev slika lahko izgine za nekaj dni.
  Prihranek pri nakupu posamezne kartice s povezovanjem kartice (kot je opisano zgoraj) mora biti zato pripravljen na nekatere težave.

  Nekaj ​​zgodovine

  Na začetku so postopek razdeljevanja paketov plačanih kanalov uporabljale majhne skupine ljudi, ki so preprosto spremenili signale, ki so na voljo drug drugemu. Tako bi lahko kupili le en paket, ki bi ga lahko opazovali naenkrat. Danes, kako uporabljati cardhard, pozna veliko naročnikov satelitske televizije, saj je ta funkcija na voljo širokemu občinstvu na internetu zaradi posebnih komercialnih strežnikov. Takšna spletna mesta uporabnikom omogočajo dostop do plačanih kanalov za določen čas po simbolični ceni, kar zmanjšuje na določena promocijska obdobja. Da bi zagotovili kakovost prenosa signalov ob istem času, je bilo enako dobro za vse, saj so strani uporabljale več originalnih kartic naenkrat. Nekateri kanalni paketi, ki jih delijostrežniki, drugi si sami kupijo in distribuirajo uporabnikom.

  Domače karte - kaj se dogaja?

  Poleg komercialne prodaje radiodifuznih kanalov mnogi uporabljajo možnost razdelitve signala iz ene kartice in znotraj ene same hiše. To je najpomembnejše v domovih ali stanovanjih z več televizorji, če želite gledati različne naprave na različnih napravah, neodvisno druga od druge. Podobno omrežje se lahko po želji ustvari med sosedi stanovanjske stavbe, glavna stvar je, da so vsi blizu in ima vsaka svojo anteno.
  Če želite ustvariti omrežje med dvema televizorjema, je dovolj, da povežete strežniški sprejemnik s kartico z ničelnim modemskim kablom z drugim. Za več sprejemnikov lahko uporabite sprejemnik Sezam, Dreambox ali programer kot strežnik, to je trajno zagnani računalnik. Vsaka stranka se lahko poveže z odjemalcem, kar je najpomembneje, da ima enak protokol izmenjave. Uporabite lahko tudi omrežje identičnih naprav, pri čemer je strežnik čitalnik kartic, in sprejemniki z napravami s posebnimi ploščami.

  Uporaba interneta

  Med različicami kartiranja za širše množice je najbolj preprosta namestitev posebne kartice na računalnik, ki bo omogočila gledanje televizije na njem in hkratno nalaganje nekaterih datotek iz omrežja.
  Nakup sprejemnika, ki ga je treba priključiti na računalnik, je manj priljubljen. Ta sistem deluje samo s posebnim programom v računalniku. Najpogosteje uporabljeni uporabniki so možnost ogleda plačanih storitevkanalov prek neposredne povezave sprejemnikov s svetovnim spletom. Do danes je ta delitev na voljo samo na sprejemnikih Dreambox in se povezuje prek GPRS ali ADSL.

  Najbolj priljubljen paket

  Danes gre za satelitsko televizijo "Tricolor", katere prav tako je možno deliti s pravimi nastavitvami. Za brezplačen dostop do gledanja kanalov tega paketa je treba na uporabljeni opremi določiti določeno IP. Pogosto se za to uporabljajo protokoli newcamd, camd3 cccam in cs357. Pomembno je tudi, da ima sprejemnik ali druga naprava stalni naslov IP za pošiljanje ustreznih kodnih vprašanj strežniku za dekodiranje.
  "Tricolor" je danes zelo priljubljen, ker vam omogoča, da dobite visoko kakovostne storitve za nizke stroške. Pomembno je, da je dejstvo, da ni treba plačati internetne povezave, omejeno, promet je omejen na največ 500 kilobajtov na uro uporabe, kar je v nekaterih regijah IPTV veliko manj kot danes.

  Zaključek

  Med številnimi možnostmi za povezovanje poceni satelitske televizije s kartardnim sistemom (kot je opisano v članku) so najbolj priljubljene naprave strežniki podjetja Dreambox, ki delujejo v operacijskem sistemu Linux. Seveda to niso edine naprave s to funkcijo, vendar so zelo enostavne za uporabo, ker se neposredno povezujejo z internetom in ne zahtevajo dodatnega dela računalnika. Seveda, za takšno udobje boste morali sami plačativčasih zato, ker je to najtežja stvar, vendar vam ni treba vedno vklopiti računalnika za gledanje televizije.

  Sorodne publikacije