Jagged Alliance 2: prehod, kode, opis, urejanje

"Agility of Power" (Jagged Alliance 2), ki mu bodo sledile lokacije.

Izbira težavnosti

Pred začetkom igranja bo igralec pozvan, da izbere "kompleksnost" igre. Dejansko ta parameter ne bo vplival na veliko ničesar. Samo plačanci bodo začeli redno pogrešati tudi s priložnostjo, da dosežejo 95%.


da je pošast popolnoma zaščitena pred lahkim in avtomatskim orožjem. Težave se lahko povzročijo bodisi z uporabo RPG-jev bodisi z žganjem ob udarcu puške.

Začetek igre (IMP)

Po ogledu začetnega valja se igralec takoj premakne na zemljevid sveta. Ni vstopa ali študija. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da opravite psihološki test v IMP. Po eni strani lahko igralec odgovori na vprašanje »resnice« in dobi []). Skupaj v preizkusu 16 vprašanj in 6 odgovorov. Niso vsi "markerji" za sistem, kateri talent daje igralcu. Da bi dobili najboljšo veselo, je treba odgovoriti na naslednje:
 • 6.
 • 4.
 • 3.
 • 1.
 • 2456 (izbira) Preostalih nekaj možnosti vodi v negativne učinke.
 • 2.
 • 3.
 • 3.
 • 1456 (neobvezno).
 • 1456 (neobvezno).
 • 2 ali 4.
 • 4.
 • 2 ali 3.
 • 2.
 • Zadnji dve vprašanji se lahko rešita samovoljno. Ne bodo vplivale na potek igre.

  Začetek igre (plačanci)

  Prehod Jagged Alliance 2: Wildfire je praktično nemogoč sam sam, tudi pri lahki težavi. Igralec preprosto potisne ognjeno moč. Da, in vse prenašajpotrebna oprema bo težavna. Po opravljenem psihološkem preizkusu morate pogledati mesto plačancev. Obstajata dve možnosti - AIM in MERC. Prvi - pravi, dragi strokovnjaki, drugi - poceni začetnike. Izbira ekipe ostane na igralcu, vendar uporaba drugega podjetja ni priporočljiva zaradi nizke učinkovitosti in težkega črpanja. Edina stvar, ki jo je vredno sprejeti, so "miroljubni" talenti - usposabljanje in medicina. Igralec bo lahko med igro brezplačno najel tehniko.
  Med "AIMovtsev" je tudi velika razširjenost cen storitev. Lahko si vzamete nekaj vojakov ceneje ali z nekaj usposobljenimi strokovnjaki. Zelo priporočljivo je najeti senco. Nenehno ima visoko profilno maskiranje. Drugi je v zameno Port-tel (popolnoma - rezalnik, v nekaterih lokalizacijah - Žetev). On je mojster streljanja s strehe. Na drugem mestu je prednostna naloga Ivana (odličnega tekmovalca avtomatov in težkega orožja) in puščic z rižem (nočne operacije). Pravzaprav je prav takšna ekipa, vključno z igralčevim značajem, sposobna popolnoma razčistiti zemljevid z vodenjem odcepa za lokalne upornike. Z njimi bo igralec prejel naslednjo nalogo - organizirati dostavo izdelkov iz Drassena. V tem trenutku lahko vzamete prvi prosti plačanec - Air. Ima dobro razvito medicinsko spretnost. Torej, za vsako priložnost, jo uporabite za povijanje ran. Sčasoma bo postala odličen zdravnik.

  Drasen

  Torej, po spoznavanju upornikov in prvem rekrutiranju plačancev, pot igralca leži v mestu nana vzhodu Najlažji način, da pridete skozi gozd na severu, je, da ne greste na cesto. Torej je manj verjetno, da bi spoznali Deirdaneovo patruljo, ki
  Na tej točki je vredno prekiniti Jagged Alliance 2 in razmišljati o tem, kam naj najprej zdraviti hudo poškodovane, pomagati Ayri in Dimi pri usposabljanju in najeti 1-2 novih plačancev. Po tem se srečajte in začnite preučevati zemljevid.

  SPO (D15)

  Ne gleda na
  var blockSettings = {blockId: "R-A-70350-45", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-45", async:! 0};
  if (document.cookie.indexOf ("abmatch =") & gt; = 0) blockSettings.statId = 70350;
  Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings}), e = b.getElementsByTagName ("script")Močvirje Po zajetju zračne obrambe morate zapustiti Demetrius in Ayr za usposabljanje tamkajšnje milice. Skupina za bojne ladje mora iti na sever. Med ujeto bazo in jezerom je močvirje, ki skriva pilotski helikopter. Srečanje se zgodi po naključju, zato morate slediti dnevniku igre in se prijaviti na lokacijo sami, če dobite sporočilo, ki ga je nekdo odkril.

  Chitzen

  Naslednja faza prehoda Jagged Alliance 2 bo zelo težka. Naloga odreda je doseči mesto Chitzen, ki se nahaja v severozahodnem kotu zemljevida. Na parih celicah pod njim lahko najdemo drugo bazo zračne obrambe. Glavni problem bodo stalne Deirdranove patrulje na cestah. Bolje jim je, da poskušajo zaobiti. Ujetje mesta bo malo problematično zaradi dejstva, da se ne more povzpeti na strehe hiš. Zato se je potrebno skriti le z drevesi ali zlato skledo. Glede na to, kaj je shranjenona Baliju, ki ga ni treba odvzeti ob strani, koža ni vredna izdelave. Dokler igralec ne bo uspel ujeti mesta bogatih, denar ni potreben.

  San Mona

  Mesto je polno obiskov in priložnosti za zaslužek tretjih oseb.
 • Na severovzhodu mesta lahko od Angele dobite potovanje, da bi rešili dekle iz bordela, ki se nahaja na zahodu.
 • Sodelujete lahko v bitkah v ringu. Stavim od 1 do 5 tisoč.
 • Bar ima priložnost srečati se s plačancem, ki bo prosil, naj prinese voditelje iskanih storilcev kaznivih dejanj. Pojavijo se naključno v večini mest Arulco.
 • Tudi v mestu lahko najdete veliko predpomnilnikov in uporabnih stvari. Ne bodite leni in preskočite celo čiščenje preostalih sovražnikov. Najboljši položaj bo točka nad vhodom v bolnišnico. Da, odbežni nasprotniki bodo takoj pod ognjem igralcev. Po boju se morate pogovoriti z dr. Vincentom. To je najboljši zdravnik v Jagged Allianceu. Na jugovzhodu mesta lahko lastnik trgovine poišče umor dveh bratov na vzhodu mesta. Samo opraviti mora, vendar ne zaradi nagrade, ampak zaradi

  Malo veselja

  Po okrevanju lahko še naprej prenašate Jagged Alliance 2 (113). Čas je za čiščenje okoliških naselij. Najprej morate iti v Estonijo (I6). Na tem košu najdete nekaj zanimivega.
 • Jake se naveliča različnih stvarikoš za smeti, ki je lahko koristen v obrti (malo kasneje).
 • Njegovega sina, Maddoga, je lahko brezplačno najel četa. Dober serviser in kreker, vendar z nizkimi bojnimi lastnostmi, ki jih je mogoče enostavno črpati. Ima orožje CAWS - puško, ki lahko strelja v čakalne vrste. Toda iskanje kartuš je skoraj nemogoče. Torej, takoj po zaposlovanju, morate vzeti najbolj dragoceno orožje in dati izkušeni puščici ter maščevalcu nositi ostrostrelsko pištolo z največjimi spremembami. Tako Maddohov neuravnotežen lik ne bo prizadel odmaknjenosti.
 • Kapitan zamenja plastično kartico na reviji XXXX, ki bo odprla bazo Deirdranovega tajnega laboratorija.
 • Če je Shenka pripeljana sem iz Tiksa, bo začel dostavljati bencin v avto, in Jake se bo strinjal, da bo polnil helikopter brezplačno. Kasneje se lahko helikopter pretvori v stalno prebivališče.
 • ​​Naslednja točka je I8. Tu je naslednja baza zračne obrambe. Nič posebnega, razen velikih minskih polj. Lahko se ujameš po že znani shemi. Potem lahko izvedete napad na Tiksyja (J9). Bolje je napad z juga skozi glavna vrata. Ne hodite v hišo, dokler ne zaslišite tesnobe. Potem so hodniki napolnjeni s plinom. Ne bo poškodoval zapornika in bo na koncu izginil. Po tem lahko greste in podrgnete kletno etažo. Osvobojeni Shenka mora biti poslan v Estonijo, vendar je lahko Dinamo uporaben v ekipi.

  Alma

  Deidranov center za usposabljanje na Jagged Alliance 2 (113 obližev). Dobro je zaščiten. Toda po ujetjuzmanjšalo se bo število patrulj in napadov na osvobojena mesta. Pred igralcem čaka streljanje s streh, napad na vrata, streljanje na hodnikih. Nagrada bo, da bi našli veliko število orožja, kot tudi najem dober bojevnik - Conrad. Na glavo rudnika lahko prinesete Dinamo. Za to bo v mestu rasla zvestoba. Na istem območju si morate prizadevati za uničenje tigrov. Živijo na trgu v vzhodnem delu mesta.

  Balym

  Kot že omenjeno, to mesto v Jagged Alliance 2: Wildfire ni pomembno za prehod. Če želite, lahko ukradete skodelico in jo vrnete v Chitzen. Toda v mestu ni mojega, ni zvestobe in na splošno nič vrednega.

  Gram

  Odlična tarča za ujetje pred zadnjim napadom na prestolnico sovražnika. To vam bo dalo čudovit pogled na notranjost stavbe in dvorišče. Toda hkrati tam in skriti sovražnike tam. Težave se ne bi smele pojaviti. Mimogrede, to je edino mesto v igri, za katero je priporočljivo, da jo podjarmi podnevi, vendar vse iz iste taktike degustacije nasprotnikov s strelami. V spalnici samozvane kraljice lahko najdemo skrit podzemni prehod do bunkerja. Tu je glavna težava zadnje bitke. Napad se zgodi, ko pride do napada in vsi koridorji so napolnjeni z lastnostmi ali orožjem. Tako epska bitka s šefom ne bo uspela. Par udarcev v glavo in uzurpator bo padel.

  Nedokončani posli

  Ta uradni dodatek je bil izdan oboževalcem navijačev in popolnoma neuspešen. Passage Jagged Alliance 2: Nedokončani posel traja dobesedno nekaj ur in ne predstavlja nič zapletenega. Popolnoma linearni strelecpraktično brez taktične komponente. Najbolj sporni trenutek so plačanci. Konec koncev, pri prehodu Jagged Alliance 2: Unfinished business, lahko uporabite končano ekipo, s katero je igralec končal prvotno različico igre.

  Nazaj na posel

  Sprememba drugega avtorja, ki je postala uspešnejša od prejšnje različice. Za razliko od Jagged Alliance 2: UB, je to popolnoma nova država, ki so jo spremenili nasprotniki II in naredila veliko pozitivnih sprememb. Kljub dejstvu, da se logika logično ne razlikuje od originala, je igranje še vedno zanimivo, še posebej, ker je kompleksnost v času drugačna. V bistvu počne tak način. Jagged Alliance 2 je zasnovan tako, kot bi moral videti prvi. To je za to, da mod dobi veliko pozitivnih ocen, celo v primerjavi z originalno različico igre.

  Splošni nasveti

  Jagged Alliance 2: Wildfire 608 - ena najzahtevnejših različic originalne igre. Če se ne držite določenih taktik in manevrov, lahko z lahkoto izgubite na začetku.
 • V "Steam" lahko kupite Jagged Alliance 2: Gold po zelo neverjetni ceni. To je bolj donosno prenesti pirat ali kupiti preprosto različico z dodatkom Wildfire, ki deluje tudi na sodobnih sistemih.
 • Najboljši način igranja v Jagged Alliance 2 je okno-mod. To je v oknu. Ker večina novih monitorjev ne podpira nizke ločljivosti.
 • Med igro je bolje ne "upočasniti". Sčasoma in neaktivnost pade v zvestobo osvobojenih mest.
 • Najlažje je zajeti predmete ponoči in sovražnika privabiti v svetlobo.
 • Ni vrednozanemarjajo granate in jekleno orožje.
 • Zbiranje velike vojske nima smisla. Lažje je raztrositi po isti kartici za usposabljanje milice in ustvariti eno šok skupino 5-6 ljudi.
 • Helikopter ne more prevažati več kot 6 vojakov naenkrat.
 • Pred napadom na prestolnico je bolje pregledati celoten zemljevid v celoti.
 • Prvi zakup poteka en teden.
 • Kode

  Če se igra zdi zelo zapletena, lahko vedno uporabite goljufije. Za najnovejše različice igre (po popravku 106), niso toliko, vendar lahko še vedno olajšajo prehod igre. Za začetek boste morali iti na taktični zaslon in pritisnite Ctrl za vstop v Gabbi. Nato lahko uporabite naslednje kombinacije:
 • [ALT] + [E] - Prikaže vse elemente (znake in predmete) na zemljevidu.
 • [ALT] + [O] - ubije vse sovražnike.
 • [ALT] + [T] - premakne izbranega plačanca na mesto pod kazalcem
 • [CTRL] + [H] - rani znak pod kazalcem.
 • [ALT] + [D] - Osveži točke izbranega znaka.
 • [ALT] + [R] - ponovno naloži orožje.
 • [CTRL] + [U] - obnavlja zdravje in energijo.
 • [ALT] + [ENTER] - prekine nasprotnikovo gibanje.
 • Na globalni karti delujejo naslednje šifre:
 • [CTRL] + [T] - premakne izbrano enoto, določeno v celici.
 • [ALT] + [AUTO RESOLVE] - ubija vse v sektorju.
 • In najbolj ljubljeni goljufije vseh igralcev, ki vam omogočajo, da odložite prehod tako dolgo, kot želite, se vnesejo v prenosnem načinu:
 • [+] poveča rezultat za 100.000 $.
 • [-] zmanjša račun za 10.000 $.
 • [Preslednica] in levi klik za prosti najem vsake plačane miške.
 • Uporaba podatkovKode, lahko enostavno iti skozi celo najbolj zahtevnih krajev Wildfire. Vendar, če igralec meni, da je tako hud zaplet pri igranju igre, potem bi moral biti pozoren na bolj klasično različico.

  Sorodne publikacije