Zakaj ne bi kopirali besedila s spletnega mesta: kaj je problem? Kako rešiti

Veliko ljudi, ki se ukvarjajo z besedilom, naletijo na to težavo: zakaj ne kopirajo besedila v Ward. In potem vprašamo vprašanje: "Zakaj ne? Kako kopirati?" Odgovor je dokaj preprost in razumljiv, vendar je kopiranje tega besedila preprosto. Na splošno so taka spletišča redka, ker je prepovedana kopija določenih informacij: vsako besedilo je mogoče kopirati, če vidite zaslon. V tem članku bomo preučili načine za izogibanje tej prepovedi, nam sporočili o programih, ki vam bodo pomagali pri obvladovanju te situacije, in o varnosti vašega računalnika.

Zakaj ne bi kopirali besedila s spletnega mesta?

Dejstvo, da je spletni programer, ki je napisal to spletno mesto, uporabnikom prepovedal opravljanje privzetih dejanj: kopirajte besedilo s klicem kontekstnega menija z desnim klikom; Prepoved bližnjic na tipkovnici ctrl + c. Zato nekatera spletna mesta ne kopirajo besedila. Hitro najti rešitev tega problema.


Kako kopirati ne-piramidno besedilo z mesta?

Podajmo dva načina, kako ga ustvariti:
 • uporabo programov tretjih oseb;
 • uporabite kodo postavke.
 • Gremo od preprostega na zapleteno.

  Kako kopirati besedilo s strani z uporabo kode elementa?

  Vzemimo vprašanje: "Zakaj ne kopiramo besedila s spletne strani?" in rešili bomo ta problem. To ni tako težko in v vseh brskalnikih je postopek skoraj identičen:
 • Kazalec miške podajamo desno, kar potrebujemobesedilo ali polje.
 • Kliknemo z desno tipko miške (če ne deluje, potem na tipkovnici f12), kliknemo na "Šifra postavke" ali "Razišči predmet."
 • 3. Po tem najdemo želeno besedilo in ga dvakrat pritisnemo.
  4. Po označitvi želenega besedila pritisnite kombinacijo tipk: ctrl + c.
  5. Pripravljen. Besedilo se kopira, zdaj ga lahko prilepite v urejevalnik. Edini problem je, da ne boste mogli kopirati besedila iz mesta oblikovanja.

  Kako kopirati besedilo s spletnega mesta s programi?

  Če niste pomagali na poti zgoraj, potem ne bodite razburjeni. Najverjetneje bo pomagal naslednji. Vendar bodite še posebej previdni, saj lahko prenos datotek iz nepreverjenih virov povzroči okužbo računalnika z virusi.


  Podoben pripomoček vam bo pomagal z majhnim pripomočkom, ki je popolnoma brezplačno razdeljen, hitro je nameščen in ne onesnažuje računalnika. To se imenuje besedilni program. In proces njegove namestitve je zelo preprost: vzamemo ga iz tujega vira rammichael; sledite preprostim navodilom za namestitev, ki jih program ponuja. Po tem se bo samodejno začel. Nato morate izbrati premik, alt ali ctrl. In spodaj določite drugi gumb, ki se bo pojavil okno, s katerim lahko brez težav kopirate popolnoma katero koli besedilo.
  Obstaja tudi program Capture2Text, ki podpira kar 100 jezikov, vključno z ruskim. Vendar je treba opozoriti, da je ta program v angleškem vmesniku, kot tudi prejšnji,Zaradi neznatnega poznavanja uporabniškega jezika lahko pride do nekaterih težav.
  Prenesemo ga z uradne strani in ga razpakiramo (prav tako je treba omeniti, da tehta malo več kot besedilo, vendar je bolj naprednega tipa). Poleg tega ta program ne zahteva namestitve. Program prenesemo in zaženemo kot skrbnik. Pripravljen, zdaj, ko pritisnete kombinacijo tipk Windows + Q, boste lahko izbrali želeno besedilo. Po tem se prikaže okno, iz katerega lahko besedilo preprosto kopirate in ga po potrebi prilepite. Ta program deluje na prepoznavanju besedila z umetno inteligenco, zato se v nekaterih primerih lahko pojavijo napake. Tu smo tudi razstavili vprašanje: "Zakaj ne kopiramo besedila s spletnega mesta?"

  Kako prenesti program in ne dobiti virusa?

  Vse je zelo preprosto. Če želite to narediti, poskusite, da ne greste v nepreverjene vire in pazite na mesta z slabim ugledom. In sledenje ugledu strani vam bo pomagalo razširiti brskalnik pod kratico WOT (Web of Trust). To vam bo pomagalo, da se ne boste samo zaščitili pred zlonamernimi spletnimi mesti, temveč tudi zaščitili pred lažnimi spletnimi mesti. V tej razširitvi lahko najdete resnične ocene uporabnikov, ki so uporabili to spletno mesto. Prav tako prenesite priloge samo z uradne strani razvijalca, če obstaja. Če ne, poskusite prenesti z diska Yandex, Googlovega diska in drugih. Če upoštevate ta pravila, bo tveganje okužbe vašega računalnika minimalno.

  Meni program v neznanem jeziku. Kjeza potiskanje

  Ko gre za program za tekstifikacijo, je dovolj, da vemo o dveh poljih in vseh njih - o imenih gumbov. Prvi je odgovoren za dodatni ključ, drugi pa za miškine tipke: levo, središče, desno. In če ste v programu Capture2Text soočeni s podobno težavo, morate vedeti 2 gumba: to je kombinacija tipk win + Q in gumb OSR Language.

  Zaključek

  Seveda obstaja veliko načinov za kopiranje besedila z zaslona monitorja. Zakaj ne kopirate besedila s spletne strani "Ward" zaradi ukrepov programerja, mnogi bi morali biti jasni. Včasih, da ne bi poškodovali odnosa s stranko, ne pravijo, da je ta funkcija neuporabna, ker lahko besedilo, geslo in podobno še vedno kopirate, če je zaslon monitorja viden. V tem članku smo podrobno razpravljali o tem, kako se izogniti podobni "zaščiti" in kopirati ne-piramidno besedilo na katerem koli mestu. Spoznali smo programe, ki nam bodo z lahkoto pomagali z našimi nameni, ne glede na to, kako so. Govorite o najpomembnejši stvari, ki je nikoli ne pozabite na varnost vašega računalnika, ko obiščete neznano spletno stran. Za popolno varnost smo izvedeli za razširitev WOT, ki vam bo pomagala, da ne boste le našli lažnih strani, ampak tudi mesta z virusi. Vse, kar je predstavljeno v tem članku, je bilo preizkušeno. In končno bi rad želel srečo, zdravje in čist računalnik.

  Sorodne publikacije