Spletna trgovina "Bayon": pregledi, naslovi. Internetna trgovina elektronike in gospodinjskih aparatov

Za naročanje te trgovine ni potrebna registracija. Vsa dejanja so zmanjšana na nekaj klikov. Če želite opraviti nakup, morate omeniti samo številko telefona za stike. Dostava je hitra. Blago je možno dobiti na dan zdravljenja. To Bayon Internet Store obljublja svojim strankam. Povratne informacije uporabnikov so zelo nezdružljive s temi obljubami. Mnogi od njih so celo pripravljeni zagovarjati in dokazovati kršitve teh obljub. Ampak o vsem, da boste izvedeli v tem članku.


Splošno o podjetjih

Podjetje Bayon se postavlja kot pomembno trgovsko središče vse ruskega pomena. V asortimanu te organizacije je velik izbor gospodinjske, elektronske, mobilne in druge opreme. Na splošno je imenik strani Bayon.ru vključuje več kot 50.000 različnih izdelkov, ki se imenuje, za vse priložnosti.

Zgodovina izvora trgovine

Bayon - spletna trgovina z elektronsko opremo, je bila prvič odprta v začetku leta 2012. Trenutno družba trdi, da so njeni predstavniki od samega začetka osebno zapakirali in poslali več kot 20.000 izdelkov različnih usmeritev. Po njihovem mnenju je zaradi usklajenega delovanja ekipe te organizacije 100 kupcev iz prodajnih strani namenjenih 94 zadovoljnim strankam. In to pomeni, da je stopnja zaupanja javnosti v vir Bayon.ru zelo visoka. Ne glede na to, ali je v resnici res, se lahko seznanite s pravimi pregledi kupcev. Začnimo s tempozitivne točke, ki so jih dodelili skoraj vsi kupci v trgovinah.

Kje so uradi mesta Bayon: naslovi trgovin

Nedvomna prednost te organizacije je dejstvo, da ima Bayon za razliko od mnogih drugih virtualnih supermarketov prave pisarne, pisarne in celo skladišča. Odprejo jih ne samo v Moskvi, temveč tudi v Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu, Krasnodarju, Nižnem Novgorodu, Novosibirsku, Rostovu na Donu, Samari, Kazanu, Stavropolu, Voronežu in drugih ruskih mestih.


Dejanski in pravni naslov organizacije, če verjamete v dokumente, je enak. Po teh podatkih je sedež organizacije v moskovski regiji, v vasi Zimky na Leningradski ulici, ki ima v lasti 39 stavb 6. Kot merilo lahko imenujete poslovni center, imenovan poslovni park Khimki. Za obiske je ta pisarna odprta od 8. do 21. ure (med tednom) in od 10.00 do 24.00 zvečer (ob vikendih). Za uporabnike, ki dostopajo do spletne trgovine "Bayon" (ocene večine uporabnikov to potrjujejo), obstaja še en funkcionalni oddelek podjetja. Nahaja se na avtocesti Leningrad, zgradba 16 A, stavba 2 v drugem nadstropju poslovnega centra Metropolis. Skladišče podjetja se nahaja tudi v Moskovski regiji - Solnechnogorsky okrožje, vas Perepechno, Prydorozhnya 12

Kakšen vtis ima kupci?

Obravnava spletne trgovine "Bayon" (pregledi, ki jih lahko najdete v tem članku), veliko uporabnikovrazlikovati naslednje pozitivne trenutke:
 • Prijetno in prijazno oblikovanje.
 • Udoben in jasen meni.
 • Svetlo in predstavljivo oglaševanje.
 • Možnost izbire za registracijo (lahko preprosto vstopite preko svojega računa na socialnih omrežjih ali se registrirate po telefonski številki in e-poštnem naslovu).
 • Enostavna kategorizacija.
 • Glede na zgodbe obiskovalcev vira, na splošno, spletna trgovina "Bayon" (Moskva - mesto, v katerem zastopanje te organizacije) pušča pozitiven vtis. V začetni fazi je vse zelo jasno. Vse blago je urejeno po rubriki. Tu lahko najdete naslednje vrste blaga:
 • Tablični računalniki in televizorji z blagovno znamko.
 • Prenosniki in monobloki.
 • Sistemski bloki.
 • Pribor.
 • Tiskalniki, miške in pripadajoči dodatki za računalnike, prenosne računalnike.
 • Dodatki.
 • Igralne konzole in igre za osebni računalnik.
 • Vsi ti izdelki, označeni s "samo iz skladišča proizvajalca", so široko zastopani v katalogu organizacije "Bayon" (spletna trgovina). Tukaj lahko najdete tudi pametne telefone. Samo, kot pravijo uporabniki, niso vsi originalni (tj. Obstajajo ponaredki ali kopije znanih blagovnih znamk). Vendar pa to ni omenjeno nikjer v spletni trgovini.

  Priročnost pri izbiri in razvrščanju razlik

  Glede na zgodbe mnogih kupcev je nakupovanje v tej trgovini zelo priročno. Na primer, potrebujete televizor. Če greste na ustrezen zavihek, lahko takoj vidite najbolj donosne ponudbe in izdelkes popustom. Vse to ponuja Bayon (spletna trgovina). Gospodinjske aparate zastopajo najbolj znane blagovne znamke in proizvajalci. Hkrati se lahko vsak izdelek razvrsti po velikosti, kot je velikost zaslona, ​​priljubljenost, stroški in dodatne funkcije.

  Politika odprtega podjetja in komuniciranje s kupci

  Omeniti je treba, da so predstavniki spletnih mest vedno odprti za novo sodelovanje in ponudbe na strani uporabnikov. Na primer, če niste zadovoljni z načelom razvrščanja blaga, lahko vedno uporabite povratne informacije in ponudite lastno možnost filtriranja. Seveda v tem primeru ni nobenega zagotovila, da bo vaša zamisel odobrena. Vendar pa je možnost »Predlagaj svoj filter« še vedno tam. Zato ga lahko vsakdo uporabi in napiše svojo vizijo razvrščanja predstavnikom spletne strani "Bayon". Spletna trgovina (prenosni računalniki so tukaj za nakup po posebnem popustu) bodo zagotovo upoštevali vašo ponudbo.

  Svetlo in izvirno oblikovanje

  Pri prehodu na določen izdelek lahko takoj opazite nenavadno naravo informacij. Prvič, opis modela, na primer mobilni telefon, ima izbrano celotno stran. Drugič, vse njegove prednosti so poudarjene in podrobno poslikane ločeno, prav tako pa jih spremljajo svetle fotografije. Mimogrede, sam model je dobro predstavljen v glavnem albumu. Ne samo, da je prikazana iz drugačne perspektive, temveč jo spremlja tudi virtualna animacija, ki se vrti in jasno prikazuje izdelek z vseh strani. To je izvirnopristop predstavitve svojih izdelkov, po mnenju uporabnikov, je uspešno izvedla spletna trgovina "Bayon". Odzivi večine kupcev potrjujejo oblikovanje spletnega mesta in način posredovanja informacij o izdelku.

  Prisotnost dodatne primerjalne funkcije

  Nekaterim uporabnikom je bila všeč izvirna možnost spletnega mesta, imenovane "Primerjava". Omogoča vam, da rešite problem izbire med dvema specifičnima modeloma in s primerjavo jasno prikažejo njihove prednosti. Če želite aktivirati to funkcijo, morate izbrati ustrezno kategorijo in izdelek, na primer prenosne računalnike. In na koncu splošnih informacij o modelih, postavite kljukico v prazno okno nasproti besede "Primerjaj". Na desni strani mesta se na zaslonu prikažejo ikone izbranih modelov. Če želite dokončati akcijo, morate klikniti s puščičnimi tipkami "to in fro". Obdelana bo takojšnja poizvedba in odprla se bo nova stran za primerjavo. Na njem boste videli, da se oba modela razlikujeta.

  Velika izbira možnosti plačila

  Nekateri uporabniki pravijo, da lahko blago plačate na kakršen koli način. Zlasti se razlikujejo naslednje možnosti:
 • Kreditne kartice.
 • Denarna sredstva pri naročilu kurirske dostave.
 • Z bančnim nakazilom na rekvizite).
 • Zahvaljujoč virtualni valuti.
 • ​​
 • Z vnosom gotovine prek terminalov.
 • Z mobilno banko "Alfa-Click".
 • Hvala za darilni bon.
 • Obstaja tudi možnost nakupa tehnike na kredit.Takšna posojila je mogoče pridobiti za obdobje največ 36 mesecev. Znesek takega posojila ne bo presegel 3000-200 tisoč rubljev. Ta vrsta posojila ne zagotavlja prvega obroka, ki ne more, ampak prosim stranke. Toda zdaj je velikost posojila obrestna mera odvisna od finančne institucije, ki je zagotovila posojilo. Poleg tega lahko izdajo blaga na kredit so izključno ruski državljani, stari med 18 in 75 let. Če želite posojilo, morate izbrati ustrezen izdelek, in v polju izberite možnost plačila navedite "Na kredit". Po mnenju številnih uporabnikov se takšno posojilo izda v samo 2-3 minutah.

  Sposobnost pridobitve dodatnih popustov na račun kuponov.

  Po mnenju običajnih navdušencev virtualnega nakupovanja je poleg delnic podjetja realistično, da kupite tisti izdelek z dodatnim popustom. In vam bo pomagal pri tem vnaprej kupljenem kuponu "Bayon". Vendar ne pozabite, da je tak nakup vedno poln dodatnih stroškov, včasih celo živcev. Dejansko so med predstavniki kuponskih storitev pogosto odkriti prevaranti in brezvestni prodajalci. Zato je v podjetju Bayon priporočljivo, da se sklicujete na preverjene izvajalce kuponov. Ali če želite, lahko v podporni storitvi spletne trgovine navedete, ali sprejema kupone enega ali drugega posrednika.

  Kaj pravijo uporabniki o nakupih v Bayonu?

  Med številnimi recenzijami o podjetjih je res mogoče videti ne le pozitivne, ampak tudi zelo neprijetne odzive. Torej, nekateri kupci zelo pohvale mesto, svojo politiko cen in udobje oblikovanja. Vendar se pritožujejopredvsem zaradi slabe kakovosti kupljenega izdelka, počasnosti dostavne službe in neustreznosti nekaterih storitev stranke. Pravijo, da se obljuba, da bo naročilo na dan plačila pogosto zanemarila. V tem primeru se lahko dobava blaga večkrat prenese na 1-3 manj kot 7 dni. Ne maram veliko storitev, ki delajo z razvrščanjem izdelkov. Sodeč po nekaterih pregledih, so kupci zaradi zmede pri pakiranju prihajali iz povsem različnih izdelkov, ki jih niso naročili. Kasneje so jih poslali nazaj, čas za ukaz pa je bil glede na njihove besede in v mesecih zakasnjen celo za en teden. Nekateri opisujejo posebne primere, ko so pri naročanju enega modela prejeli blago istega podjetja, vendar z slabšimi parametri. To še posebej velja za mobilne telefone in televizorje. Veliko uporabnikov je nezadovoljnih s servisnim centrom podjetja. Iz njihovih besed postane jasno, da zaposleni v podjetju samo vzamejo čas. Čas popravila je po njihovem mnenju zelo dolg. Drugi govorijo o neuspešnih izkušnjah, ki se nanašajo na pomanjkanje nadzora nad izdelki, ki niso na voljo. Primeri so bili primeri, ko kupec z izbiro tega ali tistega predmeta in plačilom tega ni prejel. Razlog za takšen odziv trgovine je pomanjkanje posebnega modela na zalogi. Vračanje sredstev pa je bilo po mnenju kupcev moralo čakati več kot 10 dni (čeprav je ta postopek uradno odobren). Kaj je to: elementarna nezadostnost ukrepov, slaba organizacija dela zaposlenih in vodstvenih delavcev,Dodajanje elementov v imenik? Težko je reči. Vendar pa zaradi prisotnosti takšnih pregledov, predstavniki "Bayon" bi morali razmišljati in opraviti temeljito preverjanje vseh obstoječih storitev.

  Sorodne publikacije