Pregled Redmond RBM-M1911 Breadmaker

Vsakdo sanja, da ima doma sveže pecivo. To lahko storite z Redmond RBM-M1911. Je sposoben gnetenja testa. Devetnajst samodejnih programov močno povečuje potencial naprave. Vsak lahko izbere barvo hrustljave skorje. Obstajajo tri ravni - od rahlo praženih do temnih. Poleg peke je pek zelo primeren za kuhanje marmelade ali izdelkov za marmelado in gašenje. V knjigi, ki je vključena, je na voljo veliko število receptov.


Pekarna Redmond RBM-M1911 je izdelana v elegantnem dizajnu. Kombinacija sijajnih površin (nerjaveče jeklo) in mat (plastika) ga ugodno loči od ozadja drugih. Ohišje je ovalne oblike. Nadzorna plošča je na vrhu. To je zelo priročno uporabljati. Lahko kupite model za 6-7 tisoč rubljev. Kar zadeva produktivnost, mnogi ljudje trdijo, da recepti niso popolna navodila. Sami morate spremeniti težo svojih izdelkov in čas peke. Na splošno se, če se navadite na to, kruh izkaže kot odličen.

Specifikacije

Redmond RBM-M1911 je 550-vatna pekarna. Deluje iz omrežja 220-240 gr. Notranja obloga je nelepljiva. Maksimalna teža kruha je 1 kg, obstaja tudi možnost pečenja štruce po 500 in 750 gramov. Za izdelavo testa je 1 rezilo. Naprava je opremljena s časovnikom, največ 15 ur. Pomembna je podpora toplote. Po pečenju aparat vzdržuje optimalno temperaturo eno uro. Stalni pomnilnik shrani izbrani program v 10 minutah.


Paket:
 • sam pek;
 • merilna žlica in steklo;
 • obrazec;
 • rezilo in ključ za odstranitev;
 • knjiga receptov, garancijski list, priročnik za uporabo.
 • Programi

  Redmond RBM-M1911 je opremljen z 19 avtomatskimi programi. Zaradi njih stroj postane večnamensko. Poleg kruha in kopernih izdelkov lahko pripravljate sladice, mlečne porše, jogurte, juhe, marmelade. Naprava deluje z drugačno vrsto testa - kvas in ne-kvas. V kruhu lahko pripravite klasičen, brez glutena, francoski, rženi, polnozrnati, borodinski kruh. Obstaja pospešen program pečenja, ki je primeren samo za beli kruh. S tem modelom lahko pripravite okusne kolački z rozinami.

  Upravljanje

  Redmond RBM-M1911 ima elektronski nadzor. Zgornja plošča ima zaslon. Prikazuje čas, način, barvo skorje in druge informacije. Dotaknite se gumbov. To je zelo priročno za uporabo plošče. Ob njem je okno za ogled. Preko njega lahko opazujete procese. Po končanem delu naprava oddaja zvočni signal. Non-stick premaz vam omogoča, da se popolnoma izognete gorenju. Naprava je opremljena s pomnilnikom, ki tudi po izključitvi napajanja shrani nastavitve.

  Dodatne možnosti

  Pekač kruha Redmond RBM-M1911 je opremljen z dodatnimi načini. Ti vključujejo časovnik, zaščito za skakalec in optimalno regulacijo temperature. Te funkcije so precejšnje prednosti.
  Na primer, uporabaZakasnjen začetek vam omogoča peko kruha za določen čas. Njegov obseg se spreminja v 15 urah. Te možnosti ne morete podcenjevati. Na primer, svež kruh je potreben do zajtrka. Zdaj vam ni treba vstati v nekaj urah, da ga spečete. Dovolj je, da nastavite časovnik od večera, naprava pa bo vse pripravila za določen čas. Tudi kruh, ki ga lahko hranite eno uro, je posebna možnost.

  Na koncu

  Pridobitev domačih proizvajalcev ima veliko prednosti. Prvič, to je dostopna cena. Zaradi majhnih transportnih stroškov lahko proizvajalec znatno zmanjša stroške. Pomembno merilo je tudi razpoložljivost servisnih centrov in rezervnih delov. Vse TM Redmond naprave je mogoče popraviti hitro in kakovostno. Zato bo pravi proizvajalec kruha te blagovne znamke.

  Sorodne publikacije