Kako izslediti otrokov telefon in ugotoviti njegovo lokacijo

Pred desetletji so bili starši prisiljeni biti prisotni povsod in takoj zagotoviti varnost svojih otrok. Niso si mogli predstavljati, da jim bo tehnologija sčasoma omogočila nadzor njihove lokacije. In spyware gadgets ni ničesar storiti, je dovolj, da imajo preprost pametni telefon, GPS omogočeno in posebno aplikacijo. Danes se lastniki pripomočkov za Android in iOS ne soočajo z izzivom spremljanja lokacije otroka po telefonu. Sodobne tehnologije zagotavljajo nove, enostavne načine za skrb za otroke brez nepotrebnega časa in truda, ki ohranjajo svoj čas in živce.

Različne storitve za spremljanje otrok

Za starševski nadzor sta potrebni vsaj dve napravi - ena za vas, druga za vašega otroka. Danes za lastnike pripomočkov za Android in iOS obstaja veliko načinov za sledenje otrokovega telefona:


 • Mobilne aplikacije - V AppStore, google play in drugih virih je na voljo ogromen katalog. programske opreme. Nameščen je na osebnem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in je konfiguriran z zahtevanimi parametri. Po namestitvi program začne zbirati informacije o lokaciji in dejanjih otroka ter pošiljati sporočila staršem. Razvijalci pogosto ponujajo funkcijo za klic v sili, tako da lahko otroci takoj sprožijo alarm. V nekaterih primerih vam bomo zaračunali dodatne prometne in premijske storitve.
 • S storitvami mobilnih operaterjevkomunikacija - v tem primeru namestitev programske opreme tretjih oseb ni potrebna. Med prednostmi te metode sledenja lahko poimenujete natančnost določanja geolokacije in hitrosti prenosa podatkov, kar je zagotovljeno z višino mobilnega telefona. Takšne storitve bodo koristne za ljudi, ki ne uporabljajo sodobnih pripomočkov. Pomanjkljivost take metode je lahko njena cena, ki je odvisna od operaterja in cene vozovnice.
 • Veliko konkurence med ponudniki in razvijalci je uporabnikom zagotovilo na ducate alternativnih načinov za sledenje dejanjem svojih otrok. Primerjalni pregled vam bo pomagal izbrati najboljšo možnost.


  Družina KidControl GPS Tracker

  KidControl omogoča celotni družini, da spremlja utrip z reševanjem problema sledenja otrokovega telefona na Androidu. Platforma ima naslednje značilnosti:
 • Premestitev vaših sorodnikov v realnem času na zemljevidu. Natančni podatki omogočajo staršem in materam zagotoviti, da je otrok v dobrem zdravju in varnosti. Shranjevanje gibljivih zgodb in sporočil Push vam ne bo omogočilo, da preskočite pomembne dogodke.
 • Nadzor polnjenja baterije. Mladostniki pogosto izgubijo stik s starši, kar upravičuje akumulator na svojem telefonu. Verjeli ali ne - to je osebna zadeva, vendar ljudje ne govorijo ničesar: "zaupajte, ampak preverite." Preko svoje naprave lahko vidite stanje napolnjenosti druge naprave, statistika delovanja baterije pa bo pokazala, kdaj je bila napolnjena, ko je bila izključena iz napajanja in kako intenzivno je izkoriščena. Pomagalo bosledite otrokovemu telefonu in bolje razumete njegovo dejavnost ter odkrijte morebitne sumljive dejavnosti (na primer prekomerno uporabo naprave ponoči).
 • Geofoni. KidControl lahko prikaže območje, kjer se otrok lahko premika. Pri prečkanju določene omejitve na napravi pride do sporočila. Ta funkcija je uporabna za zaščito in nadzor discipline.
 • SOS signal. Danes je težko predstavljati, kako lahko brez otroka hitreje in učinkoviteje sledite otroku. Obstajajo primeri, ko je nemogoče napisati sporočilo ali poklicati, vendar je potrebno obvestiti o izrednem dogodku. Ko pritisnete gumb za vgrajen alarm, bodo vsi registrirani družinski člani prejeli ustrezen signal.
 • Gledanje otroških telefonov je lahko tudi iz namiznega računalnika z nameščeno aplikacijo na pametnem telefonu. Za prijavo uporabite samo uporabniško ime in geslo iz programa KidControl.

  FindMyKids

  Aplikacija je podobna KidControl: preko nje lahko sledite tudi otrokovemu telefonu, nastavite območje na zemljevidu, pošljete SOS signale in pogledate zgodovino dejavnosti. Vendar pa obstajajo pomembne opazne razlike, na primer:
 • Aplikacija se prenese brezplačno, po treh dneh preskušanja pa jo bo treba plačati.
 • Zvok okrog - značilnost storitve. Oče lahko posluša in posname zvoke okolja preko telefona svojega potomca brez njegove vednosti. Otrokom morda ne bo prijetno, starši pa bodo prepričani, da otroci nimajo slabega vpliva.
 • Različni načini: starš in otrok.
 • Vklop zvočnika - vam pomaga slišati telefon, če je težko najti. Tudi tak signal, ki ga nihče ne more prezreti.
 • Svetilnik

  Čip aplikacije je njegov uporabniški vmesnik. Njen dizajn odlikuje sodobnost in prefinjenost. Povezuje skoraj vse funkcionalnosti zgoraj navedenih platform, vendar zahteva stroške iz denarnice (približno 169-219 rubljev). Poleg pametnih telefonov aplikacija podpira povezavo različnih dodatkov, kot so fitnes zapestnice in pametne ure. Prav tako ima analogno funkcijo poslušanja FindMyKids, imenovano "tihi klic".

  "Mama ve"

  Storitev ima prijeten minimalistični vmesnik in priročno navigacijo. Ni edinstvenih funkcij, privlači uporabnike s svojo preprostostjo in drugimi prednostmi:
 • Crossplatform - deluje ne samo na iphone in android pametnih telefonih, ampak tudi na oknih.
 • Varčevanje z internetnim prometom in porabo energije.
 • Za popolno delovanje morate prenesti 2 programa: "Mama ve" za starše "Mama ve: GPS-svetilnik" za otroke.

  Life360 - družinski lokator

  Storitev velja za vodilno med analogi. Število nastavitev Google Play in AppStore je preseglo oznako 10 milijonov uporabnikov. Ustanovitelji tega vira se bolj postavljajo kot socialna mreža za komunikacijo med sorodniki in sorodniki ali "spletno kabinet" za družino, ne pa naprava za vohunjenje. Ta izdelek je znan po vsem svetu in ponuja naslednjeprvotne značilnosti:

 • "Že doma" - družinski lokator uporabnike obvesti o domu enega od gospodinjstev, ki vam omogoča pripravo na srečanje.
 • Uporabniki Life360 se lahko vključijo v družinski krog. Dostop do podatkov takih udeležencev je na voljo le udeležencem v krogu. Uhajanje informacij je izključeno. Kroge lahko ustvarite tudi za kolege in prijatelje.
 • Iskanje izgubljenega ali ukradenega telefona.
 • "Panic" - sporočilo za nujne primere z eno značilnostjo: za pošiljanje ni potrebno, da je denar v bilanci stanja.
 • Odsev najbližjih izrednih mest (bolnišnice, policijske postaje).
 • Družinski kanal - Za skupinske korespondence lahko bližnji prijatelji ustvarijo posebne konference. Tako lahko program nadomesti kurirje.
 • Life360 se distribuira preko modela Freemium - shareware. Namestitev in uporaba sta brezplačna, za tiste, ki potrebujejo dodatne funkcije, pa morate plačati 5 $ na mesec. Treba je omeniti, da večina plačanih funkcij ni na voljo zunaj Združenih držav Amerike, zato prijava za naročnino ne bo najboljša rešitev.

  Kako slediti otroku po telefonski številki: mobilni operaterji

  Vrednost mobilnih operaterjev je danes neprecenljiva. Hiter razvoj internetnih tehnologij nam danes omogoča, da sledimo otroku na mobilnem telefonu in v ta namen uporabimo storitve mobilnih operaterjev:
 • MTS: "Otrok pod nadzorom". Sledenje informacijprihaja prek sporočil SMS ali neposredno na osebni računalnik in druge pripomočke. Mesečna naročnina je 100 rubljev, dva tedna.
 • ​​
 • Tele2: "Geoposhuk". Sporočila se pošiljajo prek zahtevkov USSD ali ko namestite lastniško aplikacijo. Cena - 3 rubljev na dan s tremi poskusnimi dnevi.
 • Megaphone: "Radar". Sporočilo o prenosu si lahko ogledate na posebnem mestu ali v SMS sporočilu. Za storitev morate plačati 3 rubljev na dan. Lahko priključite dodatne telefone, za vsako novo številko na osnovno plačilo doda 1 rubelj.
 • Najkrajša pot: koordinata. Storitev bo stala 17 rubljev na dan, prvih 7 dni - brezplačno. Informacije o selitvi lahko dobite tako, da pošljete sporočilo na številko 4770.
 • Kot lahko vidite, so ne le programi, ki določajo lokacijo otroka, učinkovito sredstvo za nadzor in zagotavljanje varnosti.

  Prek iCloud

  V nastavitvah morate najti kategorijo Apple ID, nato izberite razdelek iCloud in omogočite Find iPhone in Last Position. Zaradi osnovnih nastavitev lahko prepovedate spremembe, ki bi otroku omogočile prekinitev povezave.
  S prijavo v brskalnik lahko vidite zanimivo lokacijo. Pred tem morate klikniti ikono "Najdi iPhone" na glavnem zaslonu telefona.

  Prek Google Računa

  V iskalno polje Play Market morate vnesti frazo »Najti napravo«. Najdete Googlovo aplikacijo, ki jo želite prenesti. Program mora v meniju nastavitev vnesti podatke o otroškem računu, da omogoči geolokacijo. Na mestuIskanje naprave iz Googla bo prikazalo lokacijo na zemljevidu. Vsak od staršev lahko obravnava, kako slediti otroku po telefonu. Obstaja veliko načinov za to. Kaj izbrati, vsak odloči zase. Glavna stvar - vedno povezavo z ljubljene, da je mirno za njihovo varnost.

  Sorodne publikacije