Spletna trgovina "Asia Wholesale": pregledi. Trgovina na debelo iz Kitajske

V zadnjem času je postalo veliko lažje in bolj donosno kupiti blago iz Kitajske. Zdaj vam ni treba zlomiti glave v iskanju lokalnega osebja, glede zanesljivosti dobavitelja. Ni vam treba obravnavati lokalne carinske zakonodaje in iskati logističnih ali prevoznih podjetij. Vse to za vas bo edinstvena trgovalna platforma imenovana "Asia Wholesale". Odzivi večine trgovinskih predstavnikov pomagajo razumeti, koliko je uporaba te storitve priročna in donosna. Več o tem bomo povedali še naprej.


Kratke informacije na spletnem mestu

"Asia Wholesale" - zelo zanimiva virtualna platforma, s katero lahko kupite različne izdelke. Veleprodaja iz Kitajske, kot kaže praksa, se lahko naroči veliko bolj učinkovito, z uporabo zanesljivih in dokazanih posrednikov. To je točno to trgovsko dno.

Dobra povezanost in visoka strokovnost

Ob prvem poznavanju mesta lahko rečemo, da je "Asia Wholesale" spletna trgovina. Toda to je daleč od primera. Pravzaprav, zaradi vizualne enostavnosti, spletna stran skriva težavno delo dobro usklajene in dobro izbrane ekipe. Znano je, da v stanju virov ne obstajajo le strokovnjaki za odnose z javnostmi in predstavniki službe za podporo strankam, ampak tudi drugi strokovnjaki. Med njimi so na primer izkušeni zaposleni, ki tekoče govorijo kitajščino. Skupino sestavljajo:
 • strokovnjaki nacarinjenje.
 • Usposobljeni odvetniki.
 • Strokovnjaki na področju certificiranja.
 • Upravljavci za iskanje zanesljivih tovornih prevoznikov in logističnih podjetij.
 • Uspeh "Asia Wholesale" (spletne trgovine z veliko ekipo strokovnjakov širokega profila), kot vidite, je neposredno povezan s strokovnostjo in kompetentno izbiro zaposlenih.


  Nekaj ​​informacij o ustvarjalcu projekta

  Zamisel o prodaji veleprodajnega blaga s Kitajske s pomočjo izkušenega osebja z vzpostavitvijo trgovalne platforme je že nekaj časa prišla k Giniatyovem na glavo Rushanu Rifovichu. Vendar pa je bilo potrebno veliko časa za njegovo izvedbo in iskanje kvalificiranega osebja. Iz avtorjeve zgodbe je izhajalo, da je bila ustanovitev podjetja G2R Company LTD, ki se ukvarja z vzpostavitvijo trgovine med Kitajsko in Rusijo, v začetku leta 2011. Po predhodnih podatkih je bila "Asia Wholesale" LLC registrirana leta 2013. Zelo virtualna platforma za trgovanje s kitajskim blagom po veleprodajnih cenah je bila odprta eno leto.

  Prvi odziv uporabnikov na zasnovo spletnega mesta

  Ko greste na spletno stran "Asia Wholesale" (pregled številnih kupcev to potrdi), prvič, zasnova in zasnova mesta takoj prizadenejo. Po mnenju nekaterih uporabnikov jih deloma spominja na že znano kitajsko platformo "Alyxpress". Res je, da je to s predstavniki trgovskega poda spretno, le na prvi pogled. Po mnenju ustvarjalcev strani, na njihovi strani in barve se uporabljajo ne tiste, ki na "Ali", in samiKategorije blaga zvenijo nekoliko drugače. In če se strinjate z barvno shemo modela, potem je z imeni naslovov drugačen primer. Za primerjavo je seznam kategorij obeh strani predstavljen na spodnji fotografiji. V obeh primerih je postavitev naslovov identična in imena, če se ne ponavljajo, se deloma prekrivajo. Vendar to sploh ni kritično in delno v skladu s prvotnim kitajskim virom.

  Enostavnost uporabe navigacije po mestu

  Glede na zgodbe strank je uporaba spletne strani "Asia Wholesale" (Kitajska, država, s katero tesno sodelujejo predstavniki te strani) zelo primerna. Vsi izdelki so razdeljeni na ločene dele, kar močno poenostavi iskanje. Tu lahko najdete vse od oblačil do elektronike in digitalne opreme. Vse skupaj predstavlja približno 100 milijonov različnih izdelkov. Če izdelka ne želite iskati v razdelkih, lahko vedno uporabite priročen iskalni niz na spletnem mestu "Asia Wholesale". Povratne informacije uporabnikov trdijo, da je to način iskanja izdelkov veliko hitrejši. Za podoben namen na glavni strani vira je aktivni gumb "Preklopi na imenik" (označen z zeleno). S klikom nanj boste šli na stran kataloga, kjer so vse linije izdelkov po abecednem vrstnem redu. Z eno besedo poiščite pravo ime za vas na enega od naslednjih načinov.

  Trgovalna platforma "Asia Wholesale": kako naročiti in kupiti blago

  ToČe želite kupiti nekaj na viru, ga morate najprej registrirati. V ta namen izpolnite standardni obrazec in v njem navedite:
 • Ime, priimek in patronymic.
 • Geslo in ga potrdite (ponovno vnesite).
 • Kontaktna telefonska številka.
 • E-poštni naslov.
 • Nato se boste morali strinjati z določili pogodbe o ponudbi spletnega mesta in potrditi vašo registracijo na viru "Asia Wholesale". Blago, kot pravijo, so uporabniki, ki jih je mogoče takoj začeti izbirati. Za več udobja, povejte uporabnikom, ne oklevajte in se obrnite na upravitelje spletnih mest. Z veseljem vam bodo pomagali najti pravi položaj in voditi mini-napad na katalog.
  In potem gre vse po analogiji nakupov v običajnih spletnih trgovinah. Izberete izdelek, ga premaknete v smeti. Nato pojdite na razdelek »Naredi prijavo«, izpolnite obrazec (navedeni so enaki podatki kot pri registraciji z dodajanjem mest za dostavo). Tu je treba navesti tudi, ali ste pravna ali fizična oseba. Po pošiljanju zgornjega obrazca, približno 1-3 dni kasneje, vas upravitelj podjetja "Asia Wholesale" kontaktira. Iz povratnih informacij uporabnikov je razvidno, da je vsakemu kupcu dodeljen njegov osebni pomočnik, ki jo spremlja med postopkom naročanja, plačevanja in dostave izdelkov na cilj.

  Informatizacija in podvajanje informacij

  Glede na zgodbe strank, boste med celotnim trajanjem naročila prejeli informacije o dobavi.v vašem osebnem uradu. Praviloma se ta sporočila prikažejo v posebnem klepetu. V tem primeru, če niste imeli časa za branje iz kakršnega koli razloga, bodo samodejno podvojeni na vašo e-pošto. To je zelo priročno, - pravijo kupci strani "Asia debelo". Redno so urejene tudi delnice. Zato lahko kupite na debelo na spletni strani s popustom.

  Kako priročno je plačati naročila?

  Naročilo lahko plačate prek osebne pisarne. V ta namen pojdite na razdelek "Osebni račun". Lahko pa kliknete na zavihek »Dodaj prevod«. Kot pravijo kupci, se plačilo običajno izvrši na odprtem računu podjetja v Oshchadbank. Treba je opozoriti, da se znesek ne plača v dolarjih, temveč v rubljih. Po drugi strani pa se konverzija izvede v skladu z veljavnim menjalnim tečajem Centralne banke Ruske federacije. Če želite plačati v dolarjih. To storite tako, da pošljete ustrezen prevod Western Uniona. Poleg tega lahko stranke spletnega mesta "Asia Wholesale" (cene so navedene v valuti in rubljih) plačajo za naročilo z eno od naslednjih možnosti:
 • Kreditne kartice Alfa-Bank (samo Visa) in "VTB 24".
 • Gotovina v rubljih.
 • S pomočjo virtualnih denarnic WebMoney in Yandex.Money.
 • S pomočjo delovnih ur. "
 • Pravne osebe plačajo v skladu z računom, ki ga je izdala družba Asia Wholesale LLC, ali na določeni odhodki IP. V tem primeru se plačilo izvede samo v domači valuti po tekočem tečaju. Nekaj ​​možnosti plačila: Ponudbe vašim strankam"Asia Wholesale" podjetje. Stroški dostave bodo obravnavani ločeno.

  Nekaj ​​podrobnosti o predplačilu in drugih dodatnih stroških

  Po mnenju nekaterih uporabnikov nakup proizvodov vključuje določeno predplačilo. Ponavadi vključuje ne samo ceno izdelka, temveč tudi stroške njegove dostave na ozemlje Kitajske. Poleg tega ima podjetje "Asia Wholesale" svoje skladišče v Pekingu. Torej, ko bo pošiljka prispela v skladišče, bo šla k tebi. To pomeni, da se od vašega skladišča pričakujejo dodatni stroški pošiljanja do končnega cilja (vašega mesta). Po mnenju vodij podjetja je cena dostave povsem individualna. Izračuni praviloma potekajo ločeno za vsako parcelo. Njegova končna vrednost bo zlasti odvisna od velikosti blaga (teža), vrste pošiljk (letalskih ali železniških) in carin. Stroški dostave se izračunajo po tem, ko oddate naročilo na spletnem mestu. Skupno, kot pravijo kupci, je ladijski promet približno od 4 do 6 dolarjev na kilogram blaga (ko se prevaža z vlakom) in od $ 8 do $ 10 (za posredovanje letalskega tovora).

  Visoke cene na mestu?

  Glede na zgodbe stalnih strank so cene tukaj povsem sprejemljive in odvisne od politike prodajalca, števila pozicij v stranki, razpoložljivosti delnic in še veliko več. Poleg tega je treba opozoriti, da je začetni minimalni znesek naročila 500 USD. In potem, kot pravijo, koliko želite, toliko in red. Razpoložljivost lotov je različna in je odvisna od velikosti, vrste izdelka. Da, v enemstranka lahko gre 2-4 5-19 in več kot 20 postavk pozicij. Poleg tega, bolj stranka, ki jih, bolj privlačna cena izgleda. Na primer, stranka zimskih moških jopičev iz 2-4 kosov vas bo stala le 33 $. Zabava s 5-19 kosov bo stala že za 2-3 $ manj, za paket po 20 kosov pa boste znižali ceno tudi za 2-3 dolarje.

  Kako pridobiti dodaten popust?

  Po nasvetu uporabnikov je najbolje, da se izdelki kupijo pri enem ali majhnem številu prodajalcev. Poleg tega, če naredite veliko naročilo na več položajih od enega dobavitelja, vam lahko vedno da osebni popust. Vendar je to v glavnem odvisno od lojalnosti prodajalca.

  Kaj pravijo uporabniki o sodelovanju s podjetjem?

  Kot pravijo kupci, je stik z "Asia Wholesale" enim zadovoljstvom. Mnogi od njih razlikujejo ne le preprostost menija in udobje storitev iskanja, ampak tudi visoko strokovnost storitev za stranke. Po njihovem mnenju lahko predstavniki spletne strani vedno postavljajo kakršna koli vprašanja. Hitro se odzovejo in vse hitro razložijo. Poleg tega, večina uporabnikov, kot je to, z aktivno promocijo osebnega pomočnika, ne morete samo, da bi za ustrezen izdelek za vas, ampak tudi občasno prilagodi. Vse to je potem mogoče, na primer, ko niste prejeli zneska dostave. Zahvaljujoč neposrednemu sodelovanju vodij podjetja je res mogoče najti poceni logično podjetje ali dostavno službo. To bo prihranilo pri možnosti končne dostave. Veliko ljudi poveo uspešnih izkušnjah komunikacije s predstavniki podjetja. Torej, nekateri od njih povedo, kako so uspeli prihraniti denar z izkoriščanjem ustreznih nasvetov vodij spletnih mest. Izkazalo se je, da so stroški dostave odvisni tudi od števila dobaviteljev. Če je v vašem naročilu več in je masa parcele majhna (še posebej, če je več manjših), bo pošiljanje opravljeno s hitrim servisom. Posledično lahko končni stroški splošne dobave zrastejo 2-3 krat. Toda veliko kupcev ne ustavi, pomanjkanje naročil v službi ne čuti.

  Sorodne publikacije