Kako izklopiti vsebino na spletnem mestu Beeline: od operaterjev in drugih podjetij

Naročniki vseh mobilnih operaterjev se morajo ukvarjati s problemom odpisa gotovine iz bilance zaradi prisotnosti dodatnih naročnin. Pravočasno odkrivanje in izogibanje porabi denarja z računa je težko, včasih pa nima dovolj časa. Če pa število občasno prejema tematska sporočila informativne narave in redno izginejo iz računa, je priporočljivo ugotoviti, katere možnosti ali naročnine se aktivirajo na sedem kartici.

Kako onemogočiti vsebino "Beeline" in se zaščititi pred povezovanjem nepotrebnih storitev? Ta vprašanja bodo obravnavana v tem članku.

Vrste dodatne vsebine

V globalnem pomenu lahko vse vsebine za mobilne pripomočke, pridobljene z uporabo mobilnega omrežja, razdelimo v dve kategoriji:
 • od operaterja;
 • od zunanjih organizacij.
 • Razmislimo, da za storitev - vsebino na "Beeline?" Ugotovite, katera funkcija je prisotna v številu na več načinov. To bo podrobneje obravnavano spodaj.


  Možnosti za naročanje vsebin

  Kupci najpogosteje slišijo, da na svojo kartico SIM niso povezali nobenih storitev ali glasil. Ali je težko vzpostaviti ali ne. Konec koncev lahko vsebino naročite na najpreprostejši način:
 • prek storitve "Kameleon";
 • z uporabo menija sim kartice;
 • preko različnih informacijskih in zabavnih portalov z vnosom številkemobilni telefon.
 • V prvih dveh primerih govorimo o storitvah telekomunikacijskega operaterja. Možnost "Kameleon" na vsaki sedem kartic. Njegov učinek je prikazati na zaslonu mobilnega pripomočka nekaj informacij, običajno reklamne ali informacijske narave. Sam po sebi ni plačljiv. Toda takoj, ko se uporabnik zanima za sporočilo na zaslonu ali se ga nenamerno dotakne, bo račun obremenjen in ustrezne informacije bodo poslane prek besedilnega sporočila. Kako onemogočiti plačano vsebino »Beeline« v vsakem od teh primerov?


  Preverjanje razpoložljivih storitev

  Preverjanje storitev, aktiviranih na številki, se opravi na naslednje načine:
 • kliče zahtevo * 110 * 09 # (informacije o možnostih, ki so v številki, bodo poslane naročnika v besedilnem sporočilu, obstajajo pa samo dodatne storitve, na katerih se odpiše naročnina);
 • pojdite v meni sim kartice, nato v razdelek s seznamom storitev;
 • prek osebnega spletnega vmesnika, ki je na voljo v viru operaterja (obstaja možnost, da se informacije o naročnini tukaj ne bodo prikazale).
 • Poleg tega lahko vedno pokličete operaterja tako, da se obrnete na podporno linijo in določite, kako izklopite vsebino v "Beeline". Kar zadeva vsebino operaterja, je težava odpravljena v nekaj minutah. V primeru naročnin, ki jih zagotovijo tretje osebe, upravljavec operaterja podporne storitve ne more pomagati. Odklop je možen samonaročnika

  Kako onemogočiti vsebino na "Beeline", ki jo zagotovi operater?

 • Uporabite USSD storitev - vnesite vrsto poizvedbe * 110 * 20 #.
 • Obiščite meni SIM kartice (aplikacija Beeline Info) - Deaktivirajte obstoječe naročnine.
 • Pokličite kombinacijo znakov 06747220 in klicne tipke.
 • Kako onemogočiti plačljivo vsebino "Beeline" od tretjih organizacij?

  Da bi zavrnili prejemanje drugačne vsebine, ki jo zagotavljajo organizacije, ki niso ponudnik storitev, je treba ustvariti besedilno sporočilo. V vsebini morate predpisati besedo "STOP" in jo poslati na številko, s katere prispe ta vsebina. Ali je bila operacija zaustavitve uspešna, bo naročnik vedel, ali prejme ustrezno sporočilo v odgovor.

  Kako zavarovati svojo številko pred nepotrebnimi storitvami in naročanjem vsebin.

  Da se ne bi soočili z vprašanjem, kako onemogočiti vsebino programa "Beeline" in ne porabiti denarja za pridobivanje nepotrebnih informacij v vašem mobilnem pripomočku, morate slediti preprostim priporočilom:
 • Pred naročilom katere koli vsebine, ki pošlje zahtevo na kratko številko, je treba določiti znesek, ki bo vreden ukrepa. O tem lahko izvedete tako, da v vsebino sporočila pošljete vprašaj na številko, ki jo zahtevajo informacije. Tak odhod ni zahteva in se ne zaračuna. V ustreznem sporočilu bo odjemalec mobilnega operaterja lahko videl, kakšna cena se zanima za njegove storitve.
 • Ne vnašaj svoje številkerazlične zabavne ali informacijske vire. Preden zapustite svojo številko na teh straneh, morate podrobno preučiti podrobnosti, potem ko pregledate vse pogoje, in šele nato potrdite svoja dejanja.
 • Kako onemogočiti vrstni red vsebine na "Najkrajši poti" s povezano storitvijo "Kameleon"? Če je problem obremenitve z računa neposredno povezan z zahtevo prek te storitve, bo edina pravilna odločitev onemogočiti. To lahko storite v sedmem meniju. V primeru težav priporočamo, da greste v pisarno. V nekaterih primerih, da bi stranki odvzeli motečo storitev, ki je aktivirana na vsaki privzeti sedem kartici, je treba zamenjati sedem kartic.
 • Zaključek

  V tem članku smo razpravljali o tem, kako onemogočiti storitveno vsebino za "Beeline" v primeru, če jo zagotovi operater ali druga podjetja. Vsem naročnikom svetujemo, da so pozorni, uporabljajo podobne storitve in skrbno preučijo informacije, preden se aktivirajo. Če se naročnik sooča z resničnim primerom goljufije, morate takoj poklicati operaterja, da bi zagotovili podrobnosti. Te informacije bodo zaposlenim v družbi Beeline omogočile, da bodo v prihodnje zavarovale svoje stranke.

  Sorodne publikacije