Kako narediti "Minecraft", da bi jabolko Notch: nasveti

Kako Minecraft izdeluje Notchovo jabolko? Vsak igralec, ki je padel v obupan položaj v igri, je zastavil takšno vprašanje. O jabolku so šli legende tudi med sprostitvijo beta. Na forumih so igralci delili svoje misli o obrtništvu.

Vendar pa so kasneje razvijalci uradno napovedali, da bodo v igro dodali predmet.

Učinek

Pred "meinkraftom" naredite jabolko Notch, pomislite, za kaj ga potrebujete. Ker je za iskanje virov potrebno veliko časa. Jabolko daje kratkoročni učinek, ki v običajnem času nima smisla. Najprej doda štiri dodatne zdravstvene enote. Ne glede na zunanje dejavnike se obnovijo vsakih pol minute. Prav tako je povečana požarna zaščita. Vsi ti bonusi so izjemno potrebni v težkih razmerah. Na primer pri padcu v klop ali v ogenj. Ali če vas obkroža množica nevarnih mafij. Ampak ekstremne situacije so težko napovedati. Zato vedno držite jabolko pri roki.


Mnogi igralci morajo vzeti predmet s seboj, ko potujejo v spodnji svet. To je posledica velike nevarnosti, ki jih čaka. In tudi z veliko ognja in lave na lokacijah. Učinkovito v boju proti ifritisu, katerega kapljice so potrebne za mizo, je fasciniran.

Kako najti jabolko

Mnogi igralci začnejo iskati zlate palice. Toda kako v "Minecraftu" naredimo jabolko Notch brez, v resnici, samega jabolka? Iskanje tega bloka je veliko bolj zapleteno, kot se zdi. Apple lahko pridobi le odHrastovi listi drevesa. Hrast lahko določite s temno rjavo barvo lesa. Bloki listov se hitro uničijo tudi s pomočjo roke. Toda možnost padca jabolk je izredno nizka. Zato je bolje uporabiti škarje. Izplazijo iz treh železnih ingotov. Z običajnimi škarjami se list listov uniči za delček sekunde.


Kako narediti zlato jabolko Notch v "Minecraft"

Po pridobitvi jabolka morate poiskati zlato. To se dogaja pogosteje kot diamanti, vendar manj pogosto kot železo. Hkrati lahko dobite zlato rudo z leseno piko. Večina zlata v jamah. Praviloma na srednji ravni. Po ekstrakciji je treba rudo stopiti v peč. Kot gorljiv material lahko uporabite premog ali les. Vse kar potrebujete je osem barov. Objekt puzi po stroju.
Jabolko se postavi na sredino in obdani z ingoti. Zdaj, ko veste, kako narediti Notchovo jabolko v Minecraftu, lahko varno greste v spodnji svet.

Sorodne publikacije