Kako namestiti dva "Watsap" na enem telefonu: glavne načine

Priljubljenost sodobnega WhatsApp Messengerja je posledica možnosti izmenjave brezplačnih klicev in sporočil. Aplikacija podpira namestitev na katerem koli operacijskem sistemu, vendar so nekateri uporabniki vajeni komunicirati s pametnimi telefoni, ki podpirajo dve SIM kartici. Zato so začeli iskati načine, kako rešiti, kako namestiti več kot en račun "Watsap" na en telefon. Razvijalci messengerja niso uvedli podobne funkcije, ko je bila ustvarjena, vendar obstajajo načini za rešitev problema.

Kako "Watsap" deluje na telefonu z dvema sedmima karticama?

Tipičen pametni telefon, ki podpira uporabo dveh SIM kartic, kar vam omogoča, da namestite "Watsap" s samo eno telefonsko številko. Razvijalci niso uvedli funkcionalnosti programa za podporo več računov na eni napravi naenkrat. Če uporabnik dela s standardno različico programa, mora izbrati točno tisto številko, ki prejme največje število klicev.


Vendar pa je za veliko ljudi, ki hkrati uporabljajo dve sim kartici, takšna napaka precej neprijetna možnost. Kljub omejitvam večina poskuša ugotoviti, kako namestiti dva Watsapsa na en telefon z dvema SIM karticama.

Ali lahko na enem telefonu uporabljam dva računa Watsap?

V skladu z uradno različico sporočila ta možnost ninapredek sodobne tehnologije pa vam omogoča, da zaobidete vse ovire na poti do popolnosti. Zato bodo vedno ljudje, ki lahko obidejo vsa pravila.
Pomembno je vedeti, da se načini namestitve aplikacije razlikujejo glede na operacijski sistem, nameščen na pametnem telefonu. Posledično bo tehnika za namestitev dveh "Watsap" na en telefon z dvema SIM karticama na iPhoneu in Androidu nekoliko drugačna.


Namestitev dveh računov Watsap na en telefon: Android

Sodobni uporabniki, ki se ne strinjajo s trenutnimi omejitvami aplikacij, poskušajo najti vse vrste metod, da ugotovijo, ali jih je mogoče namestiti. dva "Watsapa" na telefonu. Trenutno pravilo "en račun-en račun", kot se izkaže, je mogoče obiti. Izbira druge metode za namestitev aplikacije je odvisna od operacijskega sistema.
Za naprave, ki temeljijo na Androidu, so strokovnjaki razvili dodatne pripomočke, ki jih ne moremo reči za iOS. Pomožna programska oprema je brezplačna in je na voljo za prenos v uradnih programskih trgovinah. Kako namestiti dva "Watsap" na en telefon? To je zelo aktualen problem za sodobni tehnološki svet. Aplikacijo Watsap lahko prenesete za dve številki z operacijskim sistemom Android s programi, kot sta Parallel Space, GBWA in Disa. Običajno namestitev druge kopije programa ni varna in razvijalci niso odgovorni za shranjevanje uporabniških podatkov. To dejstvo je treba vedno upoštevati.

Prvi način namestitve: Parallel Space

Prvi način namestitve druge aplikacije Watsap na mobilno napravo je uporaba Parallel Space. Programska oprema je na voljo za prenos na Play Marketu in vam omogoča ustvarjanje kopij aplikacij, zaradi česar so veliko bolj učinkovite in enostavne za uporabo.
Po prenosu in namestitvi aplikacije Parallel Space boste morali vnesti dodatno telefonsko številko za začetek. Če uporabite isto številko, program ne bo pravilno deloval. Drugi primer Watsapa se bo precej razlikoval od izvirnika, vendar ne preprečuje popolnega razkritja vseh funkcij programa.

Drugi način namestitve: GBWA

Preden namestite dva "Watsap" na en telefon, morate sami prenesti aplikacijo GBWA in nadgraditi Watsap. To vam omogoča ustvarjanje interakcije med aplikacijami. Delovanje aplikacije ne bo problem, če pametni telefon podpira več kartic SIM. V nasprotnem primeru boste morali zamenjati telefon, vstaviti drugo sedem kartico in ponovno potrditi s sms-sporočilom. Aktivacijo lahko aktivirate z glasovnim klicem, ki jo želite registrirati. Med klicem bo narejena posebna koda, ki jo boste morali vnesti, da potrdite izvedeno dejanje.

Tretji način namestitve - Disa

Razvijalci Disa so opazno poskušali ustvariti program, ki vam omogoča, da ustvarite nov račun Watsap. Zato večina uporabnikov nima težav s tem, kako so na istem telefonunamestite dva "Watsap". Če želite namestiti Disa, morate uporabiti tudi storitve Play Market in po namestitvi dodati primer Watsap in preveriti osebnost s številko mobilnega telefona.

Namestitev kopije Watsap na eno napravo Apple

Naprava Apple se praktično ne razlikuje od običajnih pametnih telefonov. Če želite namestiti kopijo Watsap na iPhone, morate narediti naslednje:
  • prenesite aplikacijo TuTuHelper iz uradne strani programa;
  • omogočajo prenos potrdila na pametni telefon;
  • V nastavitvah na nadzorni plošči izberite Winner Media Co., LTD in opomba "Zaupanje";
  • odprite preneseni program in poiščite "Watsap";
  • Po določenem času se bo sel ponovno namestil, potem pa bo potrebno ponovno potrditi zaupanje uporabnika.
  • Izvedba zgoraj navedenih dejanj bo povzročila namestitev kopije programa Watsap na iPhone. Če temeljito razmislite o namestitvi dveh "Watsap" na en telefon, je pomembno omeniti, da uporabnik opravlja vse manipulacije na lastno odgovornost. Tveganje je možno tudi pri uporabi programske opreme drugih proizvajalcev, saj obstaja verjetnost prenosa virusov, ki lahko poškodujejo vaš pametni telefon in njegovo sposobnost za delo.

    Sorodne publikacije