Najboljša predstava za tankerje - LRN: kako poslati odgovore?

Pogosto igra World of Tanks prinaša nepričakovane zmage in šokantne poraze. Veliko tankerjev skuša ne samo pridobiti veliko izkušenj in srebra za boj, temveč tudi prejeti posebno medaljo. Glavne nagrade v igri malo, da bi jih dosegli ni enostavno. Toda vsak igralec si to prizadeva.

LRN

Ni veliko tankerjev, ki bi gledali igro. Nekateri samo gredo v igro in uživajo. Vendar pa obstaja skupnost in tisti, ki gledajo World of Tanks, na internetu iščejo vodnike, pa tudi druge članke in videe.
Eden od takih izobraževalnih projektov je bil LRN s Cyril Oreshkin. Izide so že več kot štiri leta objavili na uradnem kanalu igre na Youtube. LRN je najboljši odgovor ta teden, ki ga izbere skupina strokovnjakov. Običajno gre za bitke, ki jih zaznamujejo radovedni trenutki, nagiaturske taktike, poučni primeri in samo zanimive bitke.

Nagrade

LRN s Cyrilom Oreshkinom ne zbira le najboljših bojev v eni skupščini. Vsi, ki so prišli tja, prejmejo medaljo LRN, kot tudi določeno količino zlata. Poleg tega bo bitka nagrajenega igralca videla celotno tankovsko skupnost, kar bo pripeljalo do priljubljenosti tankerja. Zato ni presenetljivo, da mnogi želijo priti v LRN.

Analogni

Preden se naučimo pošiljati odgovore na LRN (WOT), se bomo seznanili z drugim projektom. WBR je Veliki beloruski Rand, ki je nenavaden analog. Prej, mimogrede, to je tudi izrazil Cyril Oreshkin, vendar je sčasoma kompilacija začela izhajati v formatu No comments.Tukaj pridejo bitke, ki izstopajo ne samo v nenavadni ali profesionalni igri, temveč se pogosto zbirajo ponovitve bitk, ki so jih zaznamovali nenavadni skoki, padci, hrošči in drugi radovedni trenutki. Pogosto je zasmehovanje neumnosti in nevednosti tankerjev.

Izbor

Mnogi želijo videti svojo bitko LRN. Ni vsakdo ve, kako poslati odgovore, poleg tega nekateri mislijo, da bo igralec, če je povzročil veliko škode, vnaprej vstopil v to predstavo. Pravzaprav to ni res. Navaden grm se redko nagrajuje. Bitka mora biti dinamična, poleg tega uspešna in resnično Tashchun. Tam je bil posebej ustvarjen wotreplays stran za tiste, ki želijo priti v LRN. Tam je napisano, kako poslati odgovore. To je enostavno narediti, ampak za začetek morate razumeti načelo, ki je izbor bitk. Najprej morate ugotoviti, katero nominacijo boste poslali v bitko. Veliko jih je, pogosto so povezani z glavnimi nagradami v igri. Na začetku zbirke je ponavadi več ponovitev, ki spadajo v oddelek "Ogrevanje". Tu lahko pogosto najdete spopade s smešnimi dogodki, neverjetno srečo ali spretnost. V nominaciji "Bojevnik tedna" pade tisti, ki je med drugim nominirancem dodelil največje število kazni. "Defender" je tisti, ki je pokazal spretno igro, branil svojo ali nevtralno bazo. In bitka mora biti takšna, da se zdi, da bo nagrajeni kmalu izgubil. "Osvajalec" je dan plesalcu, ki je zasegel sovražno bazo, medtem ko je to delal zelo spretno aliobrito, ali pa je bil kakšen smešen trenutek. "Sniper" je mogoče dobiti za odličen strel, ki je pomagal "zategniti" bitko. "Podpora" se izroči igralcu, ki je bil na dnu seznama in zaradi katerega so zaveznice zmagale.

"Jeklena stena" se podeli igralcu, ki je zaradi spretne igre uspel blokirati ogromno škodo in je ekipo pripeljal do zmage. "Spy" izdal "gasilca", ki je ne le stati celotno igro v grmovje in preobremenjeni neke vrste škode, vendar je to storil, izbiro dober položaj. Če igrate vod, potem lahko vaša bitka dobi nagrado "Bratje v orožju" s strani LRN. Kako poslati odgovore, bomo razumeli malo kasneje. V tem času lahko to nagrado dobite s prijateljem, če bi lahko osvojili dva ali tri, in naredili največje število delcev na vod. Obstaja tudi "Teden odličnosti" - brezplačna nominacija, ki lahko pade v igralca, ki preprosto izstopa iz nestandardnih bojev, vendar ga ni mogoče opredeliti v posebni nominaciji.

Videz

Če ste prepričani, da mora vaša igra zadeti LRR, kako poslati odgovore, se boste še naprej učili. Za to morate iti na posebej ustvarjeno mesto za to - wotreplays.ru. Tam morate avtorizirati svoj račun v WoT. Takoj boste videli možnost »Dodaj stvaritve«. Če želite izbrati želeni videoposnetek v mapi, kliknite ta gumb. Prav tako je obvezno dodati naslov, opis, ki določa posebne trenutke ali ključne bitke. V upravnem odboru morate izbrati samo prenos, v katerem želitevstopiti, kot tudi imenovanje. Podobno lahko pošljete svojo bitko BDB.

Nezadovoljstvo

Mnogi vedo, kako poslati odgovore na prenos LRN, vendar so vedno nezadovoljni z dejstvom, da ne morejo priti do njih. Če ste pravkar poslali svojo zmagovito bitko, morate razumeti, da izbor traja več kot mesec dni, zato, če se niste zaznali v eni od naslednjih izdajah predstave, je smiselno počakati.
Tudi po mnenju Cyrila Oreshkina, ki se neposredno ukvarja z izbiro replik, je le 1% poslanih videov vredno vključiti v to predstavo. Nekateri igralci verjamejo, da če so dobili "Master" in dosegli največ škode, potem so že dolžni priti v LRR in osvojiti zlato. Toda v praksi, kot že veste, je izbor zelo previden, tako da vstop v prenos ni tako preprost. Tisti, ki niso uspeli priti v LRN, obstaja možnost, da so v drugem ne tako znanem prenosu - "Ne v LRN". Tam se pojavljajo posamezne bitke, ki nekako niso dosegle predstave Cyril Oreshkin.

Sorodne publikacije