Pisalni stroj. Kako povezati pisalni stroj z računalnikom?

Preden odprete lastno podjetje, povezano s prodajo, morate poskrbeti za pravilno izvajanje dokumentacije. Posebej pomemben je odziv na preverjanje, ki je potrebno za davčno službo. Kako so ustvarjeni? Potreben pisalni stroj ali blagajna. Nekateri podjetniki ne morejo ugotoviti, v katerih primerih se uporablja prva možnost. V članku si poglejmo nekatere modele in vse nianse.

Kaj je pisalni stroj?

Treba je prodati. Dejansko so pregledi potrebni za beleženje zaslužka. S svojimi funkcijami in namenom se stroj ne razlikuje od blagajne. Obstaja le ena odtenka: v zakonodaji so posebni primeri, v katerih je prepovedana uporaba.


Razlike

Razumeti je treba razlike med pisalnim strojem in blagajno za pravilno izbiro opreme. Kaj so?
 • Za razliko od naprave za preverjanje ima blagajna fiskalni pomnilnik, tj. Skladišče, ki vsebuje vse informacije o prihodkih.
 • Stroju ni treba prijaviti davčne službe in se ukvarjati z namestitvijo posebnega varnostnega bloka.
 • Če želite, ne morete skleniti sporazuma v zvezi s storitvijo, ki jo zagotavlja proizvajalec.
 • Kot lahko razumemo, kontrolorja ni mogoče uporabiti na vseh področjih človeškega življenja. Prav tako bodite pozorni nazakonodaje.

  Kdo ga lahko uporabi?

  Vsak podjetnik mora razumeti, da je njegova dolžnost nadzorovati svoj dohodek. Poleg tega je treba razumeti, katera sredstva bodo uporabljena za plačilo davkov in drugih državnih pristojbin. V nekaterih primerih je dovoljena blagajna in blagajna.


  Za katere davčne režime lahko uporabim pisalni stroj? Dovoljeno za:
 • patent;
 • Davek na dohodek.
 • Samo pri delu s takimi sistemi davčnih storitev se lahko tipkalni stroj uporabi kot metoda zajemanja prihodkov podjetja. Zakaj samo z njimi? Dejstvo je, da le v takih režimih znesek odbitkov davčne službe ni odvisen od količine prodanega blaga ali storitev. Zato je bolj donosno in racionalno za podjetje, da kupi majhno in poceni napravo, ki bo popravila nakup. Razpoložljivost avtomobila prav tako zagotavlja varstvo potrošnikov v primeru prodaje izdelkov slabe kakovosti. Samo če je na voljo preverjanje, lahko kupec dobi denar nazaj. Opozoriti je treba, da je ob delu z enim od dveh zgoraj omenjenih davčnih režimov dovoljeno imeti pisalni stroj. V skladu s tem bomo razmislili, v katerih primerih je to prepovedano. Splošen, poenostavljen sistem obdavčitve in enotni kmetijski davek nista primerna za delo z opisano napravo. Prepovedano je, ker nima fiskalnega spomina. In to je sestavni del pri izračunu prodaje podjetja, ki vplivadavka

  Katere informacije zagotavlja?

  V prisotnosti te naprave se zanima predvsem podjetnik sam. Zakaj? Prvič, veliko lažje je beležiti dobiček in nadzorovati najeto osebje na račun naprave chetyreh. Omogoča tudi proces popisa.
  Tako kot blagajna ima tudi pisalni stroj posebno funkcijo poročila Z. To je zahvaljujoč ji, da lahko dobite podrobno poročilo o nakupu kadarkoli. Katere podatke shranjuje naprava?
 • Datum in čas.
 • Znesek.
 • Plačilo z gotovino ali s kartico.
 • Skupni povzetek (praviloma celoten znesek na dan).
 • Kako izbrati avto?

  Zakaj so češki tiskarski stroji med podjetji zelo zahtevni? So cenejši kot blagajne in veliko jih je lažje uporabljati. Poleg tega lahko v mnogih funkcijah popolnoma nadomestijo svoj analogni. Avto za prijavo je najprej izdan s programsko opremo, ki natisne vse potrebne pripomočke za vse javne storitve. Razen nizkih stroškov je naprava zelo majhna, zato jo je mogoče enostavno prevažati. V skladu s tem lahko kontrolni stroj uporabljajo natakarji ali kurirji. Ta rešitev bo udobna ne samo za zaposlene, ampak tudi za goste. Prav tako morate biti pozorni na to, kako povezati pisalni stroj z računalnikom. Ta postopek je podrobno opisan v navodilih. Če je kratek, potem morate uporabiti poseben kabel. Še eno prednost lahko imenujemo hitrostpreverjanje tiskanja. Naprava se ukvarja s to nalogo veliko hitreje kot blagajna.

  Popularni modeli

  Zdaj je mogoče naleteti na velik izbor strojev za tipkanje. Med njimi so tudi tisti, ki so v veliko povpraševanje. Kaj si ti? "Orion" prodaja popolnoma 100 model "Alpha" - 400, in "Mercury" - 130180. Mimogrede, kljukica "Merkuriy 180" (podrobna navodila in priročno) je najbolj priljubljen.

  Pomembni parametri naprave

  Najbolj pogosto podjetniki kupujejo tehnologijo serije Mercury. Kontrolni stroji imajo veliko zanimivih prednosti. Kaj je to? Na primer, pisalni stroj "Mercury 115" (navodila za lažjo uporabo ne bodo potrebni) ima naslednje prednosti:
 • zanesljivost;
 • Življenjska doba (traja približno 5 let ali več);
 • hitrost delovanja (ta serija velja za najhitrejšo);
 • ergonomija (naprava je enostaven za upravljanje z eno roko);
 • zlahka prenaša velike količine dela;
 • je lepo oblikovana.
 • Poleg tega je treba poudariti nizke stroške z zgoraj navedenimi ugodnostmi. Značilno je, da je ta serija raje za nakup malih podjetij z majhnim kapitalom. Večji podjetniki že posvečajo pozornost in dodeljujejo druge naprave zaradi številnih koristi.

  model Orion 100

  Stroj za zapiranje omogoča avtomatsko izdajanje potrdil za plačilo blaga. Naprava lahko deluje tako iz baterije kot iz napajalne enote. Na račun baterijeStroj se lahko uporablja na mestih, kjer ni elektrike ali pa z njo ni težav. Prenesete lahko 1.500 artiklov s polnim imenom, številko in vrednostjo baze podatkov. Preverjanje se lahko izda v nekaj sekundah. Deluje s posebno programsko opremo, ki ima zaščitne sisteme pred izkrivljanjem zaposlenih. S pisalnim strojem "Orion 100" je priloženo navodilo, zato, če imate kakršna koli vprašanja o operaciji, se lahko obrnete nanj. Če povzamemo "Orion", moramo reči, da naprave ne bo treba registrirati pri davčni službi. Na splošno je ta naprava idealna za sledenje prodanih izdelkov.

  Barikadni model M

  Ta naprava omogoča enostavno kontrolo prodaje. Naprava lahko hitro in samodejno napiše potrdila o nakupu. Pisalni stroj "Barcode-M" (navodilo je vključeno) lahko priključite na zunanje naprave. Napravo lahko nastavite bodisi prek notranje nadzorne plošče bodisi prek računalnika. Zaradi razpoložljive baterije lahko z napravo enostavno delate kjer koli brez električnega napajanja. Naprava za sekundo natisne največ 14 vrstic. Na zaslonu ni naprave. V eni vrstici ni več kot 24 znakov.

  Sorodne publikacije