Kako uporabljati telegram? Priporočila

Kako uporabljati telegram? To bo obravnavano v članku. Priložena aplikacija je sel s svojimi lastnostmi. Obstaja vse, kar je potrebno za popolno komunikacijo. To aplikacijo lahko enačimo z Whatsapp in VKontakte. Tukaj lahko tudi klepetate s svojo številko stika, ustvarjate pogovore, iščete nove prijatelje in se naročite na različne vrste skupnosti in skupine. Prenos telegrama lahko najdete v kateri koli trgovini (AppStore ali PlayMarket) in na kateri koli napravi (tablični računalnik, telefon, računalnik in drugi pripomočki).

Kako namestiti aplikacijo na svoj pripomoček?

Preden nam boste povedali, kako uporabljati telegram, bomo opisali, kako ga namestite. Če želite to narediti, morate iti v shrambo naprave, poiskati aplikacijo Telegram (brezplačne aplikacije v razdelku »Komunikacija«) in klikniti »Namesti«.


Po tem bo aplikacija prenesena in nameščena na vašo napravo.

Prvi zagon programa. Kaj naj naredim?

Vsak neposredni klepet ponuja prvo prijavo. Brez tega je nemogoče nadaljevati uporabo programa. Kako uporabljati telegram in ga registrirati? Navodila so naslednja:
 • Pojdite na aplikacijo Telegram.
 • Vnesite osebne podatke in telefonsko številko.
 • Navedena številka bo prejela sporočilo z dostopno kodo za vaš prihodnji račun.
 • Vnesite dostopno kodo (če navedena številka sovpada s telefonsko številko, s katere se uporablja povezava z internetom, nato vnesite kodose bo zgodilo samodejno, ko kliknete »Pošlji kodo sporočila«. To pomeni, da vam ne bo treba izvajati dodatnih ukrepov).
 • Zdaj ste pooblaščeni uporabnik telegrama. Vnesti morate samo dodatne podatke, ki niso obvezni (avatar, informacije o sebi, vaših nastavitvah, spremenite vzdevek itd.). V programu ni nič zapletenega.
 • Uporaba programa Telegram. Funkcionalne značilnosti programa

  \ t
  Kako uporabljati telegram? Po prvem obisku že registriranega uporabnika je vredno omeniti funkcionalnost bogatih sporočil.


  Nanaša se na:
 • pošiljanje /sprejemanje sporočil in ustvarjanje pogovorov;
 • popolnoma izoliran komunikacijski sistem (dobra varnost in jamstvo zaupnosti);
 • uporaba spletnega mesta za komunikacijo s katero koli napravo (shrani se brez naprave z aplikacijo Telegram);
 • je zmožnost ustvarjanja tajnih pogovorov;
 • prenos podatkov v obliki večpredstavnostnih datotek (ali katere koli druge dokumentacije velikosti, ki ne presega 15 gigabajtov);
 • in podobne standardne funkcije za kurirje.
 • Kako uporabljati telegramske pošto?

  Messenger Telegram pomeni prisotnost tako imenovanih robotov. To so nerealni sogovorniki (ki jih ustvarijo programerji za delo, za zabavo ali za druge namene). Uporabljajo se za oglaševanje izdelkov, za izdelavo telefonskega odzivnika, za odgovarjanje na vprašanja uporabnikov brez osebne udeležbe skrbnika ali katerega koli drugegadrugo osebo.

  Komuniciranje z botom v dodatku. Ali lahko ustvarim svoje?

  Kako uporabljati telegram Bot? Če želite poslati sporočilo o botu, se mora začeti z znakom "/". Nato vnesite ukaz za izvajanje programa. Če želite začeti komunicirati z botom, morate poslati znak "/". Potem vam bo bot v večini primerov dal vse možne ukaze in njihova imena.
  Po tem morate pregledati vse te ukaze in izbrati potrebno, začenši z znakom "/". Od zadnjega časa je bilo mogoče za vaše potrebe ustvariti lastnega osebnega bot (oglaševanje, telefonski odzivnik, informativni itd.). To lahko storite v prosti obliki. Absolutno lahko vsakdo to naredi sam, enostavno spremeni ali dopolni svojo ekipo botov.

  Sorodne publikacije