ZTE Blade A5 Pro: značilnosti in opis

Spomladi leta 2016 se je v prodaji pojavil model ZTE Blade A5 Pro (v članku bomo pregledali funkcije in preglede). Je tipična predstavnica proračuna. Kot lahko vidite iz naslova, je ta pametni telefon posodobljena različica izdaje Blade A52015. Razlike, čeprav ne toliko, pa so postale prijeten bonus za kupce. Razvijalci so povečali količino pomnilnika RAM-a in integriranega pomnilnika, povečali ločljivost glavne kamere in v tem času namestili dejansko različico operacijskega sistema. Cena za ta model je kritično nizka - okoli 2500 rubljev. Kaj se skriva v tem pametnem telefonu? Razumimo.
Oblikovanje

V zunanjem oblikovanju tega pametnega telefona ni nobenih lastnosti. Tipičen "proračun" s plastičnim ohišjem, kot kažejo značilnosti ZTE Blade A5 Pro. Fotografije, predstavljene v članku, popolnoma dokazujejo, da jih je izbral proizvajalec. Oblika pametnega telefona je pravokotna z rahlo zaobljenimi vogali. Stranske stranice so ravne, brez posebnih lastnosti. Na desni strani so aktivirani mehanski kontrolni tipki - zaklepanje naprave in nastavitev glasnosti. Slednji ima podolgovato obliko. Potek teh gumbov je jasen. Na dnu je le luknja za mikrofon, drugi priključki so na vrhu. Nadzorna plošča je sestavljena iz tipk na dotik. Dva od njih sta označena s pikami, druga pa v sredini je krog. Površina zadnjega pokrova je prijetna na otip, čeprav iz plastike. Tukaj je logotip podjetja. Nad njimizvlekel je bliskavico in glavni optični modul. Majhna luknja v zvočniku je na dnu.


V prodaji je prišlo več barvnih rešitev, najbolj priljubljene možnosti so črne, zlate in bele.

ZTE Blade A5 Pro: Specifikacije

Ko ste naleteli na značilnosti videza, lahko začnete opisovati tehnične značilnosti.
 • Mere. Če ne bi bila velika debelina (11 mm), bi bilo to napravo varno označiti kot kompaktno, saj sta njena širina in višina 64 in 124 mm. Ta model se ne uporablja za težke kategorije. Razvijalci so ustvarili napravo, ki tehta samo 110 gramov.
 • Komunikacije. Pripomoček ima dve SIM kartici. Vrsta kartice je "mikro". Radiomodul je eden, zato "sedem" delujejo izmenično. Območje komunikacije je standardno. Podpira se 3G ZTE Blade A5 Pro.
 • Značilnosti zaslona. Naprava ima kapacitivni 4-palčni zaslon. Za njegovo izdelavo se uporablja tehnologija TFT. Uvedba dotika. Zaslon podpira več kot 16 milijonov barv. Dovoljena zmogljivost: 480 x 800 px, gostota - 233 ppi.
 • Produktivnost. Delovanje naprave je skladno s čipom Spreadtrum SC7731. Na osnovi štirih jeder korteksa-A7. Opravljen na 28-nm tehnološkem procesu. 1300 MHz - največja hitrost takta. Soprocesor - Mali-400 MP2.
 • Platforma. Na Android 5.0 Lollipop deluje ZTE Blade A5 Pro.
 • Značilnosti kamer. Kot glavni modul je bil izdelan 5-megapixel senzor. Manjka samodejno ostrenje, če je izbruh. Selphy kamera - samo pri 03 milijonih slikovnih pik.
 • Baterija. Napajanje je mogoče odstraniti.Kemična sestava ustreza litij-ionski tehnologiji. Kapaciteta - 1400 mAh.
 • Spomin. Prostorninski pomnilnik RAM neposredno vpliva na zmogljivost, zato so razvijalci uvedli en gigabajt. Za prenos programske opreme in druge programske opreme je na voljo integrirano 8 GB shramba.
 • Komunikacijske zmogljivosti. Za prenos podatkov so na voljo žične (USB) in brezžične (bluetooth) metode. Na voljo je podpora za A-GPS.
 • Recenzije

  Na žalost so bile ocene največje pritožbe, ki so jih povzročile značilnosti ZTE Blade A5 Pro. Platforma je odkrito šibka, kar se pričakuje pri tako nizkih stroških. Dolgočasen dizajn in nizka ločljivost kamer ni pripomogla k privlačnosti pametnega telefona. Tudi mnogi lastniki so imeli težave z zvočnikom - to je precej tiho. Ne moremo le paziti na avtonomijo. Pri povprečni obremenitvi polnjenje je dovolj le za svetlobo dan, in če uporabljate internet, potem le za nekaj ur.

  Sorodne publikacije