Najboljša karta v "KS: GO" za nastavitev pogleda.

Veliko ljudi je preveč naklonjenih računalniških iger, zakaj postane hobi poklic. Za nekatere je to spontana želja, za druge pa je to pravi namen življenja, ki ga bodo dosegli, polivali znoj in ne bi pljunili dneva neprekinjeno, igrali se bodo v svoji najljubši igri. Za takšne igralce so ustvarjene posebne kartice, v katerih lahko oseba izboljša svoje sposobnosti streljanja iz kateregakoli orožja, tako da bo ta članek govoril o zemljevidu v "COP: GO", da si nastavite pogled.

Nekaj ​​besed o profesionalni igri v "COP: GO"

Mnogi igralci so strokovnjaki svojega vzroka, v nekem smislu celo virtuozi, saj je igranje več deset tisoč ur pri enem in istem lahko zelo dolgočasno, vendar so ti ljudje lahko tako edinstveni in impresivni vsakič, ko javnost ne bo raztrgala oči iz igre.


Virtuoznost in poznavanje situacije prispevata k temu, da je igralna industrija takšna, da jo lahko gledamo zdaj - je očarljiva in privlačna. Nekateri imajo lahko tudi željo po igranju, vendar to ni lahko, saj poklicni igralci niso porabili le tisoč ur. Imajo majhen trik, kako narediti učni proces veliko hitrejši - na primer zemljevide v "COP: GO", da nastavite pogled. Pomagajo prilagoditi udeleženca hitrosti igre, saj se ne morejo vsi navaditi na njen hiter tempo.

Ime zemljevida "КС: ГО" za nastavitev vidnega polja

Takšna odločitev se lahko zdi neučinkovita, ker v takem zemljevidu ni nobenih živih ciljevlahko povzroči preusmeritev in posledično ne bo nobenih izrednih razmer. Tako je, vendar sploh ne. Igralci, ki bodo kmalu prenašali CS: GO, bodo dobesedno morali dati svoje roke mehaniki igre, zato je priporočljivo, da začnete trenirati, nato pa se že preizkusite v ocenjevalnih tekmah, v nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da bi uničili igro za druge, ker ne bodo nikoli. srečen


Nastavitev kartice v "COP: GO" za nastavitev pogleda je naslednja:
 • Vklopite aplikacijo Steam in se prijavite v svoj račun, na katerem je kupljena igra CS: GO.
 • Pojdite na igralnico in napišite v iskalno polje: Crash'z Crosshair Generator.
 • V predlogih za iskanje izberite prvo možnost, nato kliknite "Naroči se" na tej strani zemljevida. Prenesite to kartico.
 • Zaženite CS: GO in v razdelku "Od delavnice" izberite zgornjo kartico in kliknite "Zaženi lokalni strežnik".
 • Vadite spretnost na tem zemljevidu, popolnoma brezplačno.

  V zaključku

  Upamo, da razumete, kako pravilno namestiti in zagnati zemljevid v "COP: GO", da nastavite pogled. Kar pomeni, da se bo vaše znanje v streljanju v igri bistveno izboljšalo. Treba je omeniti, da je prenos kartic potreben samo iz delavnice, sicer je lahko računalnik okužen z virusi. Tudi v isti delavnici je veliko število drugih kartic, katerih postopek namestitve se ne razlikuje od opisanega.

  Sorodne publikacije