Najboljša moda za Mass Effect 3

Kljub temu, da je "Mas Effect 3" izšel že dolgo nazaj, ima še vedno zveste oboževalce. V tem primeru poskušajo nekateri posebej hardcore navijači izboljšati svojo najljubšo igro na vse možne načine. Ustvarjajo obsežne dodatke, ki spreminjajo grafično komponento, igro ali zgodbo. Na ta način je na voljo moda za Mass Effect 3, najboljša izmed njih pa bo obravnavana spodaj.

ALoT

Polno ime tega načina na grafikonu za Mass Effect 3 zveni kot veliko tekstur. In v celoti opravičuje. Avtor se je poskušal pohvaliti in dodal ogromno tekstur v resoluciji 4K, zahvaljujoč kateri postane slika jasna in realistična.
Poleg tega sprememba obnovi skrite vire igre. Vključuje na primer kakovostne modele, ki so jih razvijalci uporabljali za vse vrste predstavitev in promocijskih videoposnetkov.


Seveda, ta način na grafu za Mass Effect 3 še zdaleč ni idealen. Pozor igralce bo opazil "shuffle" teksturo na nekaterih temah, vendar je precej osamljenih primerih. Še posebej, ker jo avtor modifikacije nenehno izpopolnjuje, počne vse boljše in boljše.

Happy Ending

Avtor tega moda za Mass Effect 3 se je, tako kot mnogi drugi ljubitelji iger, odločil, da mu originalni deli, ki so jih ustvarili razvijalci, ne ustrezajo njemu. Ne da bi dvakrat premislil, je naredil svojo različico pustolovskega zaključka kapitana Sheparda. Moram reči, da se je izkazalo zelo dobro. Če govorimo na kratko, potem mod popolnoma odstrani katalizator iz igre. Z drugimi besedami, v vsakem primeru boste zmagali v bojih in jih popolnoma uničili.Poleg tega Joker zdaj ne zapusti bojišča in uspe rešiti Sheparda.


Bonus za vse to je nekaj diapozitivov, ki se pojavijo med končnimi naslovi. Tako lahko vidite Shepardovo srečanje z ekipo, spravo Quariansov in Goetheja ter druge zanimive trenutke. Pomembno! Mod povzroča resne spremembe datotek iger, kar razvijalci ne spodbujajo. Za licenčno različico ni priporočljivo uporabiti Happy Ending. V nasprotnem primeru tvegate, da boste dobili prepoved svojega računa Origin.

Tali Romance Mod

In ta način za Mass Effect 3 je odličen za tiste, ki uživajo v romantiki Tali. Avtor je dodal dokaj podroben model karantene brez zaščitne obleke, tako da je zdaj vrhunec njenega odnosa s Shepardom bolj naraven. Hkrati je ustvarjalec modifikacije poskušal narediti vse, da ni bilo protislovij s kanonom igre.
Poleg scene stelje je mod dodal še jasnejši Tali fotookvir, pa tudi več pogovornih oken in e-poštnih sporočil. Nekatere izvirne ohranjevalnike zaslona je avtor uredil in postale bolj romantične.

Glam FemShepard

To je zelo kakovosten mod za Mass Effect 3 o pojavu Fem Sheparda. Standardno frizuro glavne junakinje nadomešča na dolgih laseh, tako da je videti zelo ženstveno in celo nekoliko glamurozno. Kot pravijo, je vojna vojna in zlaganje po urniku.
Modifikacija vam omogoča tudi izbiro barve las (vključno z več eksotičnimi cvetovi) in zamenjavo standardnih junaških oblačil. Res je, da boste morali uporabiti modvedno zaženite aplikacijo Texmod hkrati z igro, vendar to ni tako težko.

Sorodne publikacije