Kako lepo okrasiti Instagram: priporočila in navodila

Najboljši Instagram profili imajo več skupnih značilnosti, vključno z enostavno prepoznavnimi uporabniškimi imeni, prepoznavnimi fotografijami, informativnimi in zanimivimi biografijami, povezavami do ustrezne ciljne strani ali akcije in še več.

Kako narediti Instagram lep, da ga uporablja za poslovanje ali preprosto poveča število naročnikov? Za to je dovolj, da sledite nekaj preprostim pravilom.

Objava strani

Privzeto mora biti vaš profil v profilu Instagram javni, tako da si lahko vsi na svetu ogledajo vaše fotografije in komentarje. Če želite svojo stran razviti, je to točno to, kar potrebujete: vsi uporabniki si bodo lahko ogledali vaše vnose. V nasprotnem primeru, če pustite vaš profil zaprt, obiskovalci ne bodo mogli videti vaših fotografij, kar jim bo preprečilo, da bi se naročili na vas.


Kako narediti Instagram profil tako, da je javno dostopen? Odprite »Nastavitve« (preklopni gumb na iOS ali tri pike na Androidu) in se prepričajte, da je »Zasebni račun izklopljen«.

Ime strani

Ime vašega profila mora biti prepoznavno in lahko dostopno za iskanje. Če je izbrana možnost že v uporabi, poskusite shraniti to ime kot prvi del uporabniškega imena. To je potrebno, da vas lahko drugi uporabniki hitro najdejo. Popolno ime za promocijski račun bo vaše ime in tema fotobloga. Kako ga dobitiAli je stran na Instagramu pravilna? Če želite spremeniti ime uporabnika, pojdite na stran svojega profila in kliknite gumb »Uredi profil« na desni strani glavne fotografije. Nato kliknite besedilo ali odprite prostor desno od ikone in vnesite ime.


Enostavno ime za iskanje

Kako do Instagram računa », da ga lahko zlahka najdemo? Ne pozabite vključiti svojega polnega imena ali opisa teme strani v razdelek "ime" svojega računa. Ti zapisi bodo prikazani pod vašim profilom in uporabniškim imenom v iskanju.
Če želite spremeniti polno ime, pojdite na stran računa in izberite Uredi profil. Nato kliknite besedilo ali odprti prostor poleg ikone odložišča na vrhu, vnesite želeni vnos.

Glavna stran: kako lepo okrasiti Instagram

Predloga vsake dobro oblikovane strani še posebej poudarja glavno fotografijo. To je ena od prvih podrobnosti, ki jo vaši obiskovalci vidijo, ko se pojavijo v zgornjem desnem kotu. Fotografija mora biti lahko prepoznavna in lepa. Ne pozabite tudi, da je bolje, da ne izberete slik z robovi na robovih, saj Instagram dejansko posname fotografijo profila v krog (premer 110 slikovnih pik). Na Instagramu vam ni treba ustvariti okrogle fotografije. Ker morate v privzeti aplikaciji obrezati krog v krog, bi morali idealno naložiti kvadratno fotografijo s sliko v sredino, tako da lahko vogale brez težav odstranite.
Če želite dodati ali spremeniti fotografijo profila, pojdite na domačo stran in kliknite »Uredi profil«. Nato kliknite "Uredi" v zgornjem desnem kotu. Tam lahko uvozite fotografije iz Facebooka ali Twitterja ali pa jih izberete iz knjižnice. S fotoaparatom lahko posnamete fotografijo, vendar strokovnjaki tega ne priporočajo.

Informativnost

Kot vaša glavna fotografija v Instagramu, je polje "bio" (to je opis na vrhu vašega profila) ena od prvih podrobnosti, ki jih bodo obiskovalci videli. Imate največ 150 simbolov: uporabite jih, da bodo ljudje vedeli, kaj pišete in jim omogočite, da se naročijo na vas. Bodite prepričani, da napišete, kdo ste in kaj počnete, s poudarjanjem teme vašega fotografskega bloga. Kako lepo urediti besedilo v Instagramu? Ta prostor lahko uporabite tudi za objavo klica na dejanje, na primer za uporabo določene oznake teka ali postavitev povezave do vašega spletnega mesta ali spletnega dnevnika.

Tracked Link

Ena največjih neprijetnosti, s katero se ljudje srečujejo v Instagramu, je, da ta socialna mreža ni popolnoma drugačna platforma za privabljanje prometa iz programa na spletno stran, Twitter stran ali drug podoben vir. Razlog je v tem, da URL-ji, ki so na voljo za klike, niso dovoljeni povsod, razen za posamezno polje »spletno mesto« v biografiji.
Iz tega razloga morate dodati povezavo na določeno lokacijo. To bo uporabnikom olajšalo prehod iz Instagrama na vaše spletno mesto, blog ali javno stran v drugi družabni mreži. Govoriti o promociji omrežja je zelo pomembnoNajboljši način, da dobite Instagram, je, da bo privlačna stran zelo obiskana in da bodo mnogi uporabniki začeli brskati po povezavi v profilu.

Alternativni način

Poleg tega obstaja še en povsem pošten način, da ljudje kliknejo na povezavo v vašem profilu. Lahko ga oglašujete v ločenih podpisih za fotografije. Zagotovo ste že kdaj videli komentarje, ki kažejo na profil avtorja fotografije. Poskušajo vas usmeriti na glavno stran računa, tako da boste sledili njihovi povezavi. V tem primeru je tudi zelo pomembno, da določimo, kako narediti profil na Instagramu na privlačen način.
Vključite uporabnike tako, da redno posodabljate ta URL, da prikažejo svoj najnovejši spletni dnevnik YouTube, videoposnetek, izdelek ali ponudbo. Ali na primer izvajate natečaj ali želite povečati število naročnikov v spletnem dnevniku? Preprosto spremenite povezavo in nato objavite fotografijo, ki omenja novo povezavo v njenem naslovu. URL na strani profila lahko spremenite tako pogosto, kot želite.

Vključena sporočila

Poleg tega, kako lepo okrasite Instagram, preverite nastavitve v meniju Možnosti in se prepričajte, da so vaša sporočila vključena. To vam bo omogočilo, da vidite, kdaj uporabniki objavljajo objave ali komentirajo vaše fotografije. Tako lahko komunicirate hitreje in lažje z njimi, kot je Twitter. To storite tako, da v meniju »Možnosti« izberete sporočilo »Vse« za vsako kategorijo.

Visokokakovostne fotografije

Visokokakovostne fotografije so velik del optimiziranega Instagram profila. Ko ljudje obiščejo vašo stran, bo najverjetneje prva stvar, ki jo bodo naredili, pregledati prvih deset slik. Kakovost teh fotografij bo igrala pomembno vlogo pri tem, ali se uporabnik želi naročiti na vas. Vaši spremljevalci storitve Twitter lahko odpustijo nekaj slabih tweetov, vendar nihče ne potrebuje slabih posnetkov računa Instagram. Vedno pomislite na vaše Instagram fotografije: če nimate ničesar lepo objaviti, ne objavljajte ničesar. Kako narediti Instagram lep? Dobra podoba mora ustrezati trem parametrom: biti zanimiva in relevantna, dobro okrašena in odstranjena ter kvalitativno urejena. Vse kar morate storiti je, da nekaj časa naučite najboljših praks, kot so gradnja fotografij, iskanje zanimivih perspektiv in uporaba simetrije, vzorcev, "žičnih vezi" itd.
Instagram ima nekaj osnovnih zmožnosti urejanja, vendar se pogosto ne prilegajo, da bi bila slika res odlična. Večina vaših fotografij naj bi v vašem mobilnem telefonu opravila vsaj eno ali dve drugi aplikaciji za urejanje slik, preden ju prvič prenesete na Instagram.
Ne skrbite: ko prenesete storitve, ki jih potrebujete, urejanje fotografij ne bo tako težko. Potrebuje samo malo prakse.

Stalne in redne posodobitve

OptimiziranoProfil Instagram je aktiven. Ker je kakovost vaših fotografij tako pomembna, vam ni treba skrbeti za pošiljanje novih objav v račun večkrat na dan, kot v večini drugih družabnih omrežij. Namesto tega se osredotočite na ustvarjanje visoko kakovostne vsebine in jo postavite ob pravem času za vaše občinstvo. Če želite zagotoviti, da boste dosledno objavljali fotografije, prenesite to predlogo za družabni koledar in začnite načrtovati sporočila v Instagramu.

Kdaj je bolje posodobiti?

Torej, kateri čas dneva je najboljši za objavo na Instagramu? Ker je Instagram predvsem aplikacija za uporabo na mobilnih napravah, uporabniki uporabljajo omrežje kadar koli. Istočasno pa raziskave kažejo, da veliko naročnikov več komunicira z ne-poslovno vsebino. Najboljši čas za objavo na Instagramu je ob ponedeljkih in četrtkih kadarkoli, razen od 3:00 do 4:00 za časovni pas vaše ciljne skupine. Vendar pa je najbolje, da se ne bojite eksperimentirati in preveriti, kdaj vaš račun postane najbolj obiskan.

Sorodne publikacije