Questra World: pregledi. Organizator Questra World Pavel Krymov

Zdi se, da je zgodovina finančnih piramid v post-sovjetski Rusiji in že od nekdaj vodila te piramide postala scammers v večnost. Po pripovedovanju in ujetju kriminalcev so organi kazenskega pregona na osrednjih televizijskih kanalih namenoma pojasnili bistvo te igre z denarjem, podrobno opisali mehanizem dela piramide, imenovali tiste, ki vedno ostanejo v zmagovalcu in so v izgubi. Toda z vztrajnostjo človeka, v temačnem rakeju, mnogi spet dovolijo, da jih oropajo, popolnoma prostovoljno dajo zadnji nakopičeni denar nepoštenim ljudem, ki jih naivno zaupajo njihova zagotovila za hitro obogatitev.


Zakaj se to dogaja

Po mnenju naše vlade država izhaja iz krize in kaže tendenco k nenehnemu naraščanju. V trgovinah so bile police že pred lansiranjem hrane: drugi dobavitelji so jih zamenjali. Obstajajo prosta delovna mesta. Številne družine nimajo enega avtomobila. Izvajajo se številni programi, po katerih so Rusi lahko najbolj neboleči za proračun za reševanje stanovanjskega problema. Še vsaj enkrat na leto nadaljujemo s počitkom družine, če ne v Turčiji, Egiptu, Sočiju in Krimu. Ampak to je resen denar, ki gre samo za zabavo. Zakaj torej nenehno delamo iste napake?

Glavne značilnosti finančne piramide

Vsi se moramo spomniti na značilne značilnosti finančnih piramid:
 • nerealno visoke obrestne mere za vloge;
 • dolgoročno jamstvo za vlagatelje visokih dobičkov;
 • pomanjkanje pristnih licenc zaprivabljanje denarja;
 • Pri razvoju investicijskega sklada se uporabljajo strategije mrežnega trženja, ki omogoča vlagateljem plačevanje obresti na račun novih vlagateljev;
 • množično obsesivno oglaševanje, ki pogosto vključuje javne osebnosti;
 • V nekaterih primerih taka banka nima zavarovanja, tj. Sredstev; v drugih sredstvih obstajajo, vendar so nepomembni in nezadostni za pokrivanje izgub v primeru propada podjetja.
 • Zakaj smo pripravljeni sodelovati v piramidi?

  Po zaključku zgodovine devetdesetih so piramide dolgo zavračale sodelovanje v teh shemah. Toda presenetljivo je bilo dovolj ljudi, ki so se pripravljeni pridružiti piramidi in zdaj. Vsi menijo, da če imate čas, da postanete prvi vlagatelji v takšni strukturi, potem so dobitki zagotovljeni. Hkrati je resnično in neresnično. Res je tistim, ki so to storili. Konec koncev, pridobitev prihrankov v takem sistemu izgleda kot zmagovalec v igralnici: morda je srečen, ali morda ne.


  Kot je razvidno iz prejšnje točke, v finančni piramidi ni mogoče zagotoviti nobene donosnosti. Kakšna je želja po hitri obogatitvi? Tisti, ki jih zavestno vnesete, se zanašajo na lastne občutke, kot v igri v igralnici: takoj, ko se začnejo težave, lahko imaš čas, da si brez izgube vzamemo kapital. Finančne piramide pa se hranijo na človeški pohlep, vendar doslej ni vsakdo pravočasno, da bi dvignil roko in ustavil to nevarno igro.

  Primeri grenke izkušnje

  Val finančnih piramidov je prizadel Rusijo v devetdesetih letih, ko je gospodarska kriza prisilila ljudi, da se zavežejo najbolj neprevidnim in tveganim.dejanja Finančne piramide v finančni piramidi ni treba brati, že dolgo so razumeli njihova načela. Takšne besede, kot so "MMM", Lyonya Golubkov, "Master", "Hoper-Invest" in druge so postali skupni za dolgo časa.
  Vendar pa zamisel o lahkem denarju ni zdržala sama. In stari okviri imajo še vedno smodnik v stebrih. Zgodba z Jevgenijem Mavrodijem, kot se je izkazalo, še ni končana. Po služenju kazni v Rusiji je v obdobju 2011–2013 aktivno spodbujal svojo "MMM" v Indiji. Zdaj se na Kitajskem nabira kapital. Edina stvar, ki posega v kitajsko zakonodajo, ki prepoveduje mrežne strukture. Zamisli o širitvi finančnega sistema te države in njenega brezdušnega odnosa do prebivalstva prav tako ne izpolnjujejo vzajemnosti v njenem vodstvu: za kršitev zakona na tem področju je mogoče zlahka izvršiti. Mavrodijeva izbira prav za to, da bi te države širile svoje finančne konstrukcije, se je naključno zmanjšala. Indija in Kitajska sta na površen način privlačni za ustvarjanje finančnih piramid po državah: večmilijonsko prebivalstvo z nizko izobrazbo v svojih osrednjih masah. Toda s tako ugodnimi pogoji obstajajo močni državni kontrolni in kontrolni vzvodi, ki hitro ustavijo nezakonite dejavnosti. Zato je bilo bivanje Mavrodija v Indiji tako kratkotrajno. Čeprav je po nekaterih ocenah pod njegovo zastavo lahko sestavil približno pol milijona ljudi.
  Mnogi so že slišali za tak koncept, kot je kriptografija. Zaslužil jo je tako, da je računalniške zmogljivosti naložil v posebne programe, ki ne proizvajajo nikogar, ki potrebuje računalništvo. Torej so bitcoini in drugisorte kriptur. Za večino teh virtualnih denar, lastnik podjetja potrebuje najbolj posodobljene grafične kartice in nekatere druge naprave, ki bodo ustvarili kmetijo. Je na njem in bo proizveden, torej bo v lasti tajne valute. Zdaj si lahko narediš državo. V zvezi z donosom stroškov ustvarjanja takšnih kmetij je tak izrazit koncept, kot je menjalni tečaj, njihova volatilnost. Potek jokanja je zdaj v vzletu. Vendar ga je zaznamoval padec in že so bili tam. Zato se od nikogar ne pričakuje, da bo predvidel, za kakšno časovno obdobje se bo začela gradnja kmetije, ki se bo začela zdaj iz nič. Domneva se, da je zasebna lastnina oslabljena, če ni šla mimo.
  Kripto izmenjave so vstopile na svetovni trg in tam so že igralci druge ravni - država. Vsi ne iskreno ustvarjajo svoje moči za pristanek. Strokovnjaki pravijo, da obstajajo ljudje, ki prek interneta uporabljajo skrivnost drugih ljudi. Mnogi računalniki na svetu, ki dostopajo do interneta, so začarani in skrivno uporabljajo bitcoine za nekoga drugega. Ali je sistem pristanka uničen zaradi finančne piramide? Kljub podobnosti nekaterih funkcij (aktivno množično oglaševanje, navidezna preprostost sodelovanja, presenetljivi primeri uspeha), vendar ne izgleda kot finančna piramida. Morda je to le dober projekt za povečanje povpraševanja po svojih izdelkih, ki jih izvajajo podjetja, ki proizvajajo strojne komponente, vključno z grafičnimi karticami. V zadnjih letih samo proizvajalci programske opreme poslušajo, železa pa se nikomur ne zanima posebej. Toda strojni delnadgraditi je treba tudi računalnike. In aktivna prodaja kul grafičnih kartic je povečala to produkcijo. Zato so lahko bitcoini, čeprav uspešni, le stranski produkt projekta. Ko se vozimo po lahkem zaslužku virtualnega denarja, moramo razumeti njegovo mesto v tej shemi in spoznati ne le možnost rasti, ampak tudi padec.

  Zakonodaja proti piramidam

  Trenutno so finančne (investicijske) piramide uradno prepovedane v 41 državah sveta, vključno z Rusijo. Res je, da je bil zakon o njihovi prepovedi v naši državi sprejet le leta 2016. V Kodeksu o upravnih odnosih se je pojavil člen 1462, katerega norme so omejevale ustvarjanje in delovanje piramid. Odgovornost se predvideva od 5000 do 1 milijon rubljev. Toda Questra World piramida bi še vedno lahko prodrla v Rusijo.

  Questra World /Questra World

  Danes lahko rečemo, da je "Quest World" - bil. Do letošnjega poletja je bila mednarodna družba, ki je pokazala dobre stopnje rasti. Zaupali so ji njeni znani in javni ljudje brez strahu, da bi postali oglaševalski obraz za to podjetje. Dobesedno v oktobru in novembru 2017, kot da bi spominjali na zmage revolucije, je ta finančna piramida, ki uteleša vse negativne značilnosti buržoaznega in gnilega kapitalističnega sistema, potonila v pozabo, pokopala se pod ruševinami svojih partnerjev, vlagateljev in vseh tistih, ki so želeli postati pod njo. Nastala je iz delitve ene velike korporacije na dve - Questra World in Atlantic Global Asset Management ali skrajšanega AGAM. Pogostonapišite naslednje: Questra World /AGAM. Po mnenju tistih, ki so jih prevarali Questra World, je bila ta razcep namenoma namenjena pokrivanju goljufivih shem vodenja podjetja. Sedež Questra World je bil prvotno v Murcia, nato v Madridu. Zdaj, glede na govorice, se nahaja v Capo Verdeju. Nekdanji lastniki portfeljev Questra World se zdaj zavedajo, da se na ta način lastniki tega podjetja le zmedejo s tiri, ne želijo se srečati z ljudmi, ki jih zanima njihova dejavnost. Registrirani posel na Deviških otokih. Njegovo ustvarjanje je zdaj pripisano domnevnemu ukrajinskemu državljanu Krimovu. Čeprav je lokacija podjetja pokazala povsem drugačen obraz. Questra World se je pojavil leta 2013. Toda vodstvo družbe vodi svojo zgodovino s skupino SFG od leta 2009 in navaja, da je to le rebranding. Toda tudi to preprosto kronološko dejstvo se zdaj postavlja pod vprašaj. Questra World navaja izjavo, da njeni ustanovitelji namerno nadgrajujejo svojo zgodovino in ji dajejo privlačnejšo naložbeno podobo. Osebje na svetu je nekaj več kot 100 ljudi. Prijavite se na Questra World v španščini. In tudi vse poročanje. Nekdanji partnerji in investitorji podjetja Questra World pravijo, da je oblikovanje pisne dokumentacije in celo ustnih govorov o dejavnostih podjetja v tujem jeziku samo trik za ugotavljanje njegove prave pripadnosti.
  Kaj pa Questra World? Sodeč po njeni spletni strani, je opravila storitve o izvajanju razvoja trženjskih rešitev za velika podjetja, mimogrede opravila svetovanjedejavnosti na tem področju v obliki organiziranja in izvajanja spletnih seminarjev, srečanj, različnih izobraževalnih in predstavitvenih dogodkov po svetu. Questra World /Quest World uvrstil je svoje podjetje kot oglaševalski posrednik. In v razvoju tega oglaševalskega poslovanja je videl svoje poslanstvo. Za tiste, ki so se ukvarjali z vprašanjem: kako zaslužiti denar z Questra World, ni odgovora. Podlaga njenega uspeha, kot je bilo potrjeno v njenih reklamah, je bilo zbiranje poslov v Evropi. Zato je v Kazahstanu, kot v Rusiji, Questra World imel samo predstavništva. Podjetje s pomočjo vlagateljev kupi dolžniške portfelje od bank in jih proda zainteresiranim agencijam za zbiranje. Kapital, ki je bil ustvarjen na tej podlagi, se pomnoži na tujih finančnih trgih, vključno s trgom cryptovolume (ICO). Sodeč po povratnih informacijah, ki so jih zdaj pustili nekdanji investitorji, Questra World dejansko ni zbiral, svojega zaupanega kapitala v kriptografijo ni postavil, njegove dejavnosti so bile podrejene preprostim in klasičnim pravilom finančne piramide.

  Ustvarjanje prihodkov

  V bistvu so bili prihodki podjetja v celoti odvisni od njenih vlagateljev, zato se je družba sama trudila, da se nenehno širi, s čimer je svojim potencialnim partnerjem ponudila, da se pridružijo družini, ustvarjajo njene podružnice in svetovalne centre. .
  Namen tega posla, kot je navedeno na spletnem mestu, je bilo stalno ustvarjanje novih zastopnikov družbe. Pritegniti nove partnerje in agente plačati bonuse in darila. To je načelo mrežnega trženjaomogočila geografijo njene prisotnosti na vseh celinah, ustvarjanje več kot tisoč centrov in več deset podružnic. Dohodek udeležencev podjetja, glede na spletno stran, je bil razdeljen na dve vrsti:
 • Prva vrsta dohodka. Pridobijo ga zastopniki podjetja kot nagrado za privabljanje nove stranke, svetovnega partnerja Questra. Višina nadomestila se spreminja glede na odobreno razvrščanje zastopnikov, njihovo mesto. Stranka, ki postane partner podjetja, ki vlaga denar v to, kupuje naložbeni portfelj. Na koncu določenega obdobja stranka prejme dobiček.
 • Druga vrsta dohodka je bonusni program, ki spodbuja gibanje poklicnih lestvic z različnimi denarnimi ali realnimi bonusi. Zastopniki, ki so na vodilnih položajih kot ponujeni bonusi, zlasti jahte in nepremičnine.
 • Da bi postali partner v Questra World, kot je navedeno v oglasih njenih zaposlenih, bi lahko katera koli oseba, ker je minimalni prag za vstop znašal le 90 evrov. Plačila se lahko prejemajo vsak teden, mesec. Možno je bilo investirati in za eno leto pod več kot 100%.

  Kaj se dogaja zdaj. 2017

  Seveda takšni privlačni pogoji niso pustili veliko ravnodušnih in so pripomogli k pridobivanju znatnega kapitala. Toda sredi tega leta je nekaj šlo narobe. Partnerji Questra World so začeli opažati, da so njihova izplačila pokvarjena in so se začela odlagati več mesecev zapored. Podjetje je postalo grozljivo. Prišlo je do prvih pritožb, zaman z vodstvom podjetja. Najnaprednejši uporabniki interneta so lahko dobili informacijeo zamrznitvi plačil evropskim partnerjem v prvi polovici leta. Od maja je prišlo tudi do vprašanja o Rusiji. Najnovejša informacija je nakup Questra World s strani drugega podjetja v začetku novembra. Iz navedbe njenega vodje izhaja, da se je zdaj začelo preverjanje kupljene dejavnosti, ocena njenih sredstev in revizija pravnih dokumentov. Test traja približno šest mesecev. V tem času so vse transakcije podjetja uradno zamrznjene, vključno z vplačilom sredstev, umikom sredstev strank. Podjetje je trenutno uradno napovedano počitnice. Več kot katera koli od tistih, ki so jih prevarali Questra World, o pregledih ne verjame v pozitivni rezultat svoje zgodovine. Hkrati med vlagatelji začel širiti informacije, da vodstvo Questra World ne bo vrnil vlagateljem in partnerjem, in z vsem kapitalom je že prešla na drugo podjetje "Pet Winds" /Pet vetrov. Z vodstvom podjetja Questra World bo umik denarja zagotovil, da nihče drug ne bo. Ta novica končno strmoglavi upanje več sto udeležencev tega, kot se je izkazalo, finančne piramide.
  Seveda so se nekdanji partnerji in vlagatelji združili, da bi rešili nastale težave. Na specializiranih forumih poslovnih ljudi je postalo jasno, da so prestrašeni klienti podjetja množično okrepili dejavnost privabljanja novih vlagateljev, zaradi česar hitro povlečejo denar. Nekateri celo odprejo nove oddelke podjetja, že vedo, da to ni izvedljivo. Povejte zainteresiranim, a neinformiranim državljanom o uspehuVlagajo v Questra World, opisujejo njeno preteklost, vendar ne zdaj, pravzaprav varajo nove stranke. Seveda, to je kot prevara, toda ko gre za krvave milijone, ki tečejo v cev v očeh, se vest obrne in pogleda na drugo stran.

  Krim

  Vpletenost vprašljivih finančnih organizacij, vključno s svetom Questra, v Pavlu Krimovu temelji na domnevno njenem nemškem kolegu, ki je domnevno prejel ogrožene poslovne informacije na internetu. Po tem je partner začel iskati dodatne informacije o Krimovu in prišel do zaskrbljujočega zaključka, da je Questra World, pa tudi AGAM in druga podjetja, finančna piramida, ki jo Pavlo Krymov nadzoruje iz sence. Torej ni, kmalu bo znano. Trenutno je na internetu veliko informacij o državljanih, ki so izgubili svoje prihranke v podjetju Questra World in drugih organizacijah. Njeni vlagatelji, ki niso prejeli obljubljenega dobička, so ustvarili spletno stran "Stop Krim" in podobno. Zbirajo vse razpoložljive informacije o vsakem od projektov, do katerih je imel po njihovem mnenju odnos. To je storjeno za pridobitev dokazov s sodišča, da se zahteva odškodnina za povzročeno škodo. Nekdanji investitorji podjetja Questra World postavljajo pod vprašaj skoraj vse podatke o mehanizmih ustvarjanja dohodka, ki so bili uradno objavljeni na spletni strani družbe: zbiranje dejavnosti v Evropi, sodelovanje na trgu za kriptiranje in tako naprej. Zdi se, da so mnogi bili dovolj srečni, da so sodelovali v eni največjih finančnih piramid moderne zgodovine. In zgodbauspeh podjetja je bil star le zaradi kapitala. Sodeč po iskanju Questra World, ki je bil prevaran - nekdanji investitorji in partnerji podjetja. Po njihovem mnenju je pozicioniranje podjetja Questra World kot mednarodnega podjetja omogočilo zbiranje sredstev z vsega sveta in njihovo ohranjanje v računih Krymova. Zato je škoda iz njenih dejavnosti danes ocenjena na skupno več sto milijonov dolarjev. Zdaj samo leni ne napiše kritičnih pripomb na Questra World.

  Denar ljubi tišino.

  Navedbe Questra World opisujejo kroniko potapljaškega bombnika: leta 2016:
 • marec-april: napovedane so nove naložbene možnosti. Predstavništvo podjetja Questra World je bilo odprto v Kazahstanu in Rusiji.
 • Maj-avgust: povezovanje plačil Bitcoin, ePayments, OKPay in AdvCash.
 • v letu 2017:
 • december 2016-januar 2017: prazniki so objavljeni v podjetju.
 • Februar: Napovedana je konkurenca, primeri v podjetju so uspešni, vlagatelji so zadovoljni.
 • junij-avgust: začetek prenehanja plačil v nekaterih državah, zatem zapiranje pisarn in zamrznitev računov strank po vsem svetu, začenši z državami EU in konča z Rusijo.
 • Od avgusta do danes: napoved rednih počitnic v podjetju, posredovanje informacij o pritožbi prevaranih vlagateljev v tožilstvu v medijih. Nekdanji partnerji in vlagatelji množično odvzemajo denar iz sivih shem, kar povečuje število prizadetih državljanov.
 • Kaj se je zgodilo s tako uspešnim podjetjem, saj se je počutil dobro do jeseni tega leta? Kje je Questra World Moscow Guide,vodstvo in njihove javne razlage svojim vlagateljem in partnerjem? Zakaj stranke zamrznejo račune? Če je podjetje naročilo dolgo življenjsko dobo, kakšne so bile spletne informacije, ki so bile posredovane z govorom njenega novega lastnika in njegovih izjav o šestmesečnem obdobju, potrebnem za revizijo Questra World? V mislih je, da so odgovori nezadovoljivi. Najverjetneje je lebdela mila. Moč njegovih tankih sten se je iztekla. Razširjanje informacij o nakupu Questra Worlda s strani nove osebe je lahko le pokrov za tiho umik nekdanje uprave vsega kapitala in poskus, da bi se izognili odgovornosti za storjeno. Zato je razlog za njeno molk in se ne pojavlja v javnosti. Zgodovina piramide Questra World še enkrat kaže, kako enostavno je, če se izučimo v grenkih izkušnjah, vstopiti v mrežo vprašljivih finančnih shem, ko vlagamo v denar.

  Sorodne publikacije