»Nokia« na »Android«: modeli. Opis in povratne informacije

Telefoni "Nokia" se običajno izdajajo za "Windsor Background". Zelo malo naprav je predstavljenih pri upravljanju "Android". Malo se razlikujejo od standarda in so že znani vsem. Kaj so ti modeli in kakšne so njihove lastnosti, se lahko naučite iz tega članka. Spodaj so navedene najbolj priljubljene pametne telefone in njihove funkcije.

Nokia X Design

Videz naprave je razviden iz vpliva različnih proizvajalcev. Naprava je na voljo v rumenih, črnih, rdečih in zelenih barvnih shemah. Sprva se zdi, da je naprava monolitna, vendar je dizajn popolnoma razstavljen. Stranska stena in stena sta povezana v kopeli. Ima zaslon in vse druge podrobnosti. Če odstranite zadnji pokrov, lahko dostopate do baterije. Pod njim sta dve reži za sedem kart. Med njimi je pristanišče za zunanje shranjevanje. Vsi modeli Nokia in Android, ki so navedeni spodaj, nimajo posebnih razlik v ergonomiji.Ergonomija Nokia X

Vse nadzorne podrobnosti so nameščene kolikor je mogoče. Edini kritični trenutek je ključ "Nazaj". Našla je prostor pod zaslonom. Nad zaslonom lahko vidite logotip in zvočnik. Na dnu Nokia-jevega modela Android, katerega fotografija je vidna v članku, je vmesnik vmesnika. Na desni strani je tipka za glasnost in glasnost. Zgoraj so vrata za zvok. Zadnja stran je kamera in glasbeni zvočnik. Ergonomija na idealni ravni. Gumbi dobro delujejo, zlahka jih najdetev temi dneva.

Vmesnik Nokia X

Opisani telefon deluje na lastni platformi 1.1. Ti podatki so na voljo na uradni spletni strani. Osnova je operacijski sistem Android 4.1 ". Lupina pripada družbi Nokia.


Na zaklenjenem zaslonu lahko vidite uro in datum. Obstajajo tudi sporočila, ki pošiljajo programe in pripomočke, ključe predvajalnika itd. Če se želite pomakniti v meni, morate zaslon narisati levo ali desno. Orodje lahko obiščete tako, da premaknete bližnjico. Sporočilo je enostavno odstraniti - premaknite se na vrh zaslona. Po odklepanju tega modela Android Nokia oseba pride v nameščene programe. Namizje je enako kot za operacijski sistem Android. Ampak pripomočki so razporejeni v obliki ploščic, kot v "ozadju Windows". Vse ikone so razvili razvijalci v eni vrsti za tri kose. Sporočila vsebujejo posebne indikatorje, ki so odgovorni za omrežni signal. Tukaj lahko vklopite brezžični in mobilni internet, "bluetooth".

Na Nokia-jevem modelu Nokia

se model "Android" šteje za svetel, zanimiv in ne zelo drag. Naprava podpira 2 SIM kartici, procesor, ki deluje na dveh jedrih in operacijski sistem Android. Med slabostmi je treba omeniti ne zelo dobro kamero in pomanjkanje podpore za google aplikacije. Zaradi majhnih stroškov in drugih zaslug je preprosto pozabiti na slabosti naprave. Ta telefon ima zanimiv dizajn in visoko kakovostne materiale. Poleg tega dajesi oglejte nove pametne telefone, ki uporabljajo Android ". Odlično združuje nizko ceno in visoko kakovost. Priljubljena med mladimi.
Telefonski vmesnik Nokia X je povezava različnih elementov iz mnogih operacijskih sistemov. Gre za Asha, "Android" in "Windows Background". Poleg tega domači zaslon verjetno ne bo jasno pokazal, da naprava deluje točno na "zelenem delu". Podobno je ozadju. Vse namizne aplikacije so prikazane na namizju.

Nokia XL

Glede na drug model Nokia na Androidu, je treba opozoriti, da se razlikuje glede na različnost gesel, ki jih je mogoče nastaviti. Obstajata samo dve (in ne tri) možnosti zaklepanja - pin in grafični. Načeloma je za razumevanje takoj in brez pomoči navodil, da ima ta sistem bazo v obliki "zelenega človeka", precej težko. Ta vmesnik je maksimalno preoblikovan. Ideologija "Android" je pozabljena. Vzpostavljen je koncept Fastlane. V glavnem meniju so ploščice, ki jih najdete v ozadju Windows. Vsi pripomočki so na enem zaslonu. Sami lahko ustvarite mapo in jo izpolnite. Ikone lahko spreminjajo. Vgrajena zavesa, v kateri so 4 nalepke.

Oblikovanje naprave Nokia XL

Za ta model Nokia na Androidu je proizvajalec poskušal dodati posebne podrobnosti. Pogosto razvijalci ustvarjajo unikatne modele za telefone. Najuspešnejši poskus je "Nokia Lumia". V njem si lahko ogledate poceni torbico, a kakovostno zbirko. V opisanem pametnem telefonu Nokia XLuporabite plastiko, katere stroški so majhni, prav tako pa obstaja tudi zložljiv primer. Treba je povedati o odličnih značilnostih - telefon je predstavljen v številnih barvnih različicah. Večina proizvajalcev si prizadeva, da ne proda več odtenkov hkrati, medtem ko Nokia meni, da je ta rešitev edinstvena. Skladno s tem lahko kupec izbere tisto, kar mu ustreza.
Telefon ni zelo kompakten. Tehta skoraj 200 gramov. Če ga prvič držite v rokah, se lahko zdi, da je zelo širok. Koti pri 90 stopinj ustvarjajo posebno nelagodje. Mnogi kupci klic naprava "težka opeke". Vendar pa je proizvajalec ustvaril ta pametni telefon neposredno za ljubitelje velikih telefonov, in to so ravno ljudje, ki so popolnoma zadovoljni z modelom. Ergonomija je standardna in znana vsem. Na desni je gumb za spremembo glasnosti, pod njim gumb za vklop in izklop telefona. Zgoraj je priključek za slušalke. Standardna je in je namenjena za 3,5-milimetrski vtič. Na spodnjem robu je priključek za povezovanje polnjenja in delo z računalnikom. Na levi ni ničesar. Hrbtna stran pametnega telefona je normalna. Obstaja zvočnik, 5-milijona slikovnih pik matriko, bliskavico. Na plošči je pritrjen tudi logotip. Na sprednji površini je fotoaparat, ki vam omogoča fotografiranje ali pogovor na video. Pod zaslonom je osrednji le en gumb. Če kliknete nanj, se bo uporabnik vrnil v prejšnji meni. Dolgoročni dotik vam omogoča vstop na namizje. Te rešitve ne želijo vsi potrošniki, vendar je preprostonavaditi

Značilnosti Nokia XL

Vmesnik telefona je povezan element Windows Fon, Android in Asha. Če želite vklopiti aparat, morate udariti v vtičnico ali pritisniti stransko tipko. Na zaklenjenem zaslonu so opozorila, ki so prejela sporočila, pošto, klice in tako naprej. Če želite priti v pripomoček, morate premakniti prst na stran.

Nokia XL Speed ​​

Nokia-jev model Android deluje na procesorju Qualcomm. Žal je vgrajeni čipov že zastarel, vendar so lastnosti dela dobre. Deluje na dveh jedrih s frekvenco 1 GHz. Grafični procesor vam omogoča igranje iger z nizko porabo in zagon težkih programov ni priporočljiv. Njegova zmogljivost je prenizka. Ta telefon pripada proračunski opciji, vendar so med vsemi konkurenti njegove značilnosti povprečne. Razlog je sam procesor, ki zdaj bistveno izgublja od tekmecev. Toda, če potrošnik ne namerava uporabiti iger ali zagnati pripomočke, ki zahtevajo visoko zmogljivost, bo ta telefon popolnoma ustrezal. V tem načinu so vsi novi modeli Nokia za Android. Vgrajeni pomnilnik je 4 GB, operacijski sistem pa le 768 MB. Vse naprave, ki delujejo na procesorju Qualcomm, potrebujejo veliko RAM-a. To se razlikuje od tekmecev, ki delujejo na programu MediaTek. Ko oseba vklopi telefon in aktivira procese v ozadju, ostanejo prosti samo 326 MB RAM-a. Upravljanje pomnilnika je odlično v Androidupomanjkanje parametrov je redko opazno. Ni dovolj prostega notranjega pomnilnika, na voljo je samo 130 GB pomnilnika telefona in 120 GB pomnilnika kot dodatna naprava za shranjevanje. Vedno lahko uporabite bliskovno kartico. Njegova največja zmogljivost je 32 GB. Minus operacijskega sistema je, da je namestitev aplikacij dovoljena samo na telefonu. Tega ne morete storiti na pomnilniški kartici in ta težava je prisotna v vseh novih različicah Androida. Na drugih točkah, ta telefon ni veliko drugačen od drugih pametnih telefonov teče ta operacijski sistem. Datoteke lahko prenesete prek "bluetooth". Vgrajen modul za brezžično omrežje. Telefon Nokia XL takoj deluje z dvema karticama SIM. Ker je radijski modul edini, je v načinu pogovora aktivno le ena mobilna številka. Trenutno se takšna realizacija tehnologije šteje za običajno. Telefon deluje takoj z več omrežji: 900/2100 MHz. V možnostih pametnega telefona lahko izberete prednostno sedem kartico za klice, sporočila in internet. V ustreznem meniju je označeno s katero ali na kateri kartici je bil opravljen klic.

Pregledi po telefonu

Če povzamemo opis Android-modelov Nokia, je treba preglede opisati ločeno.Vsi kupci opozarjajo, da so naprave pri zaviranju počasne, da se razlikujejo po hitrosti vmesniškega sistema, videz samih telefonov praktično ni nič se ne razlikuje od drugih možnosti. Potrošniki minusov so opazili, da operacijski sistem ni čist, pač pa je pomešan z nekaterimi že znanimi uporabniki."NOKIA". Obstaja zelo malo modelov za Android, vendar so v povpraševanju.

Sorodne publikacije