1 kasetni predvajalnik z drsnim zaslonom in navigatorjem: pregled, specifikacije in pregledi

Da ne bi sprostili prostora za 2 din sprejemnika z zaslonom, ki bi na primer odvzel nadzor klime s centralne plošče, lahko dobite 1 din snemalnik z drsnim zaslonom, da prihranite prostor. Takšni snemalniki na trgu so številni na platformi Android in na drugih platformah. Glavna velika podjetja, ki proizvajajo take snemalnike, so seveda ugledna podjetja Pioneeer in Prology. Obstajajo tudi številna druga podjetja, ki izdelujejo visoko kakovostne kasete, o katerih bomo govorili spodaj.

Pioneer AVH-X7800BT: SpecifikacijeDatum izdaje2016Velikost 13)


1 dinVrste nosilcevCD, CD-R, CD-RW, DVD , DVD-R, DVD-RWPodprti formatimp3 mp4 mpeg, waw, dvd, jpeg, flac )

Največja moč na kanal W.50Ločljivost zaslona px.
800 * 480Osnovne funkcijegrafični izenačevalnik, USB, podpora za iPhone, Bluetooth , mini priključek, FM frekvenca, 7-palčni barvni zaslon, GPS-navigator (opcija), daljinski upravljalnik, 4-kanalni

Opis Pioneer AVH-X7800BT

zaslon in navigator, kar je možnost. Ima zaslon z ločljivostjo 800 x 480 slikovnih pik in diagonalo 7 palcev. Ta zelo privlačen model 1 din sprejemnika z drsnim zaslonom ima veliko število podprtih jezikov. Na voljo je modul Bluetooth, ki omogoča poslušanje glasbe iz telefona ali druge naprave ter sprejemanje dohodnih in odhodnih klicevPri odhodnih klicih je koristen mikrofon na sprednji plošči. Kasetofon ima vhod za CD-je, lahko predvaja veliko avdio in video formatov. Na sprednji plošči je shranjevalna naprava USB, ki se uporablja za predvajanje večpredstavnosti. Če nobena od teh metod ni primerna, je na sprednji plošči mini priključek.


Pomembno je tudi prisotnost konektorja za povezavo z vzvratnimi kamerami, DVR in številnimi drugimi napravami, zaradi katerih bo vožnja avtomobila bolj udobna in bolj funkcionalna. Številne nastavitve snemalnika omogočajo preprosto uporabo za vse. Tudi krmilni gumbi se lahko aktivirajo in programirajo: 3 dejanja na gumb (kratko, srednje in dolgo). Nameščen, kot vsi 1 din sprejemniki z drsnim zaslonom - v standardni priključek za glavno enoto. Zaslon daje avtomobilu žive barve, ki jih v nekaterih avtomobilih tako manjka.

Prology MDD-720 SpecifikacijeDatum izdaje2014Velikost1 dinVrste nosilcevCD, CD-R, CD-RW , DVD, DVD-R, DVD-RWPodprti formatimp3 mp4 mpeg4 DVD, jpeg


)
Največja moč na kanal W.55Ločljivost zaslona px.barvni zaslon na dotik, FM frekvenca, RCA, mini jack, podpora za SD kartice do 32 GB, USB

Opis Prology MDD-720

Ugoden model v primerjavi z modelom Pioneer.Stane vsaj dvakrat ceneje, funkcionalnost pa je praktično enaka, kar ne pomeni, da je videz. Ohišje je izdelano iz plastike, monitor ima široke meje okoli zaslona. Na sprednji plošči so gumbi za vklop, odprtje /zapiranje zaslona, ​​preklapljanje posnetkov in postaj, premor, glasnost, vhod USB in AUX vhod. Na levi strani lukenj monitorja je tudi mikrofon, ki vam omogoča uporabo predvajalnika kot prostoročno napravo z vgrajenim modulom Bluetooth.


Podpira pomnilniške kartice SD do 32 gigabajtov. Največja zmogljivost na kanal je 55 vatov. Na voljo so 4 kanali. 7-palčni zaslon in ločljivost 800 x 480 pik ima TFT matrico in možnost dotika. Tudi na zaslonu preko posebnega adapterja in programske opreme lahko prikažete tahometer, merilnik hitrosti, nivo olja in gorivo. Ta 1 din sprejemnik z drsnim zaslonom ne podpira funkcije GPS, zato ne moremo razmišljati o navigacijskem sistemu. Toda pri takšni funkcionalni ceni je to dostojno.

Panlelo PCT0013 Android 6.0 SpecifikacijePomnilnik GB32Ločljivost zaslona px.1024 x 600RAM GB2

)

Podprti jezikiruski, angleški, arabski, grški, španskiTuji spomin GB64Teža kg.3Osnovne funkcijeUpravljanje USBz volanom, podpora za SD kartice, AirPlay, Bluetooth, glasovni nadzor

Opis Panlelo PCT0013 Android 6.0

Skoraj vsi Android snemalniki so izdelani v primeru 2 din. Toda ta model je izjema. Vključen s tem kasetnim snemalnikom 1 din z drsnim zaslonom na Android 6.0 je priključek za ožičenje, daljinski upravljalnik, oddaljeni mikrofon, antena, kamera za vzvratno vožnjo. Na sprednji plošči je mikrofon, menijski gumb, krmilna palica za glasnost, stikalo za način (Bluetooth, AUX), USB vhod, režo za SD kartico in gumb za izenačevalnik. Prav tako ima navigacijski sistem z nameščenimi Google Zemljevidi, ne le prikaže lokacije, ampak tudi usmerja poti in označuje najbližje točke, podpira avdio in video formate, kot so MP4 MOV, AVI, MKV, MP3 in mnogi drugi. Notranji pomnilnik - 16 GB, RAM - 1 GB, ločljivost zaslona 1024 x 600. Na voljo je priključek za priključitev vzvratne kamere. Pri vklopu zadnjega menjalnika se zadnja kamera samodejno vklopi in stanje se prikaže na zaslonu. To lahko storite tudi ročno. Zaradi svoje vodoodpornosti lahko fotoaparat deluje v vseh vremenskih razmerah. Projekcijski trakovi so prikazani na zaslonu, kar pripomore k občutku dimenzij avtomobila pri vožnji nazaj.

Tehnične značilnosti Mstar KD-8600Wat na kanal45Velikost1 dinPodprti formatimp3 mp4 mpeg, waw, dvd, jpegMemory GB167Dovoljeno px.1024 x 600Operacijski sistemAndroid 5.0

250) Opis Mstar KD-8600
1 din Mistar KD-8600 drsni sprejemnik je opremljen z adapterji, RCA priključki, anteno, oddaljenimi USB vhodi in daljinskim upravljalnikom. Pogosto so nameščeni na takšnih avtomobilih, kot so Mitsubishi Lancer, Renault Logan in domači avtomobili. Snemalnika traku upravljate z zaslonom na dotik. Operacijski sistem - Android 5.0. Zato lahko namesti vse programe, ki lahko uporabljajo funkcije tega snemalnika, kot so navigator, internetna televizija, predvajalniki medijev za gledanje filmov ali poslušanje glasbe. Prav tako je možno namestiti igre.
Ta 1 din sprejemnik z drsnim zaslonom vključuje vse funkcije za najbolj udobno vožnjo: modul GPS, Bluetooth, navigator, radio, standardni video in avdio predvajalniki, 3G internet. Prav tako je možno priključiti napravo Apple, saj je v njej prisotna podpora. Ima zelo zmogljiv procesor, zaradi česar je nadzor nad kasetofonom še bolj prijeten in gladek. Diagonala monitorja je odvisna od avtomobila, in sicer od 6 do 10 palcev. Zaslon z ločljivostjo 800 * 400 ali 1024 * 600 je zelo svetel, vse je jasno vidno tudi pri neposredni izpostavljenosti soncu. Gumbi za hrbet se nahajajo na sprednji plošči: GPS navigacija, bluetooth, glasnost in preklapljanje poti. Zahvaljujoč anteni je sprejem FM signala postal veliko močnejši, število radijskih postaj pa se je povečalokrat

Sprejemniki tega modela imajo vgrajen sistem Glonass, ki lahko natančneje določi točen položaj magnetofonov. Tudi snemalnik podpira navigacijske aplikacije, kot so Navitel, Yandex Maps, Yandex Navigator, 2GIS, Google Maps in mnoge druge priljubljene aplikacije.

Recenzije

Mnogi lastniki avtomobilov menijo, da bi morala biti notranjost avtomobila čista, elegantna in brez nepotrebnih podrobnosti. To naredite in dodelite 1 din sprejemnik z drsnim zaslonom. Ta možnost je uporabna, ker lahko zaslon, če ga želite, prikrije zaslon sprejemnika in po potrebi izvleče. Mnenja o 1 din kasetnem traku z drsnim oknom: Pros:
  • kompaktnost;
  • enostavna namestitev;
  • funkcionalnost;
  • dobra izbira 1 din sprejemnikov za vsak okus.
  • Cons:
  • hitra okvara izvlečnega zaslona;
  • Pogoste zamrznitve v sistemu Android.
  • Ta naprava ne potrebuje nobene posebne namestitve, korist vsakega avtomobila pa je 1-din prostor za tak radio. Opisana naprava je zelo funkcionalna in lahko razsvetli dolgočasno zabavo v avtu z gledanjem videa ali poslušanjem glasbe.

    Sorodne publikacije