Veličanstvo 2: mimoidava, opis igre, znaki, nasveti in triki

Mnogi igralci so pozdravili pojav Majesty 2: Fantasy Kingdom Sim. Prehod te različice je omogočil nadaljevanje zelo priljubljene in nenavadne igre v realnem času, ki je svet videl leta 2000. Ta strategija je bila tako drugačna od običajne PTC, ki je takoj osvojila srca številnih igralcev. Osnovna ideja tega izdelka je temeljila na načelu pomanjkanja neposrednega nadzora nad vojaki. Igralec mora samo povedati, kaj storiti in dodeliti določen znesek za izvedbo. Potem so se liki odločili, da bodo sledili tem navodilom ali ne.

Zasnov igre

Prehod Veličanstvo 2: Fantasy Kingdom Sim se začne s trenutkom, ko mu starost mladega kralja že omogoča, da postane vodja države. Preden pa pade na prestol, se mora ukvarjati s prizori, ustvarjenimi v domišljiji Ardania. Ta država je zelo zanimiv svet, v katerem živijo številna nenavadna bitja. Še več, čarovnija je ta država kot sestavni del vsakdanjega življenja.


Za njegovo odobritev na oblasti je mladi kralj prisiljen boriti se z vojskami nemrtvih in njihovih voditeljev, ki so postavili neutrudne sosede. Poleg tega se mora boriti z zlobnimi in zelo močnimi čarovniki. V finalu igre bomo zagotovo naleteli na mogočno vojsko te generacije pekla. Mimogrede, to je njegova krivda v državi in ​​čarobna tiranija. Pomoč pri prehodu Veličanstvo 2 nam daje nadarjenega svetovalca.

Igranje

Kakože omenjeno zgoraj, ko poteka igra Majesty 2 se soočamo z ne povsem običajno strategijo. Nemogoče je razlikovati znake in jih spremljati v skladu z načrtovanim načrtom. Vsi junaki živijo svoje življenje. Sedijo v gostilnah, gredo v nakupovanje in iščejo zaklade.


In kaj naj storimo v tem primeru? V začetni fazi zgradite stavbe, napolnite skladišča z blagom in usposobite junake.

Upravljanje znakov

Ko preletimo Veličanstvo 2, ne glede na to, s katerimi predmeti se ukvarjamo, jih bomo morali plačati za delo. Na primer, če je potrebno, je treba za to nagrado nagraditi pošast. Višja kot je, bolj bo število izkušenih junakov šlo na glavo pošasti. Kako to storiti, bo le njihova skrb. Z majhno nagrado se mnogi junaki preprosto odrečejo nalogi. Za nadzor znakov obstajajo znaki, kot so:
 • Oznaka napada. Po namestitvi na stavbo ali na pošast, postane cilj za tiste, ki iščejo avanturo.
 • Zastava obveščevalne službe. Nameščen je na neznano območje. Heroji morajo iti k njemu in opraviti raziskovanje.
 • Oznaka strahu. Ustanovil je, kje subjekti čakajo na smrt, ali kjer so še prezgodaj za tja.
 • Zastava zastave. Namesti se na želenega junaka ali na stavbo. V prisotnosti takšnega simbola zaščite predmeta bodo zasedli znake igre.
 • Kdo gre na nalogo?

  Med Veličanstvom 2 lahko ugotovite, koliko ljudi se je odzvalo na oglase, ki ste jih poslalio delu. Če želite to narediti, kliknite na zastavo. Hkrati je dovoljeno dodati denar za privabljanje izvajalcev. Odgovor na delovne skupine so junaki in kraljev kip.

  Raven dvigov junakov

  Med bitkami in nalogami igrajo igralci pridobijo izkušnje. Sčasoma dvigne njihovo raven. Bolj kot je ta kazalnik, bolj sebičen bo junak.

  Raid skupine

  Združevanje, borci so včasih bolj učinkoviti. Hkrati se lahko skupaj s šefi borijo samo junaki. Igra je razvila tudi sistem strahu. Torej, če je bojevnik sam in vidi, da je toliko sovražnikov, se samo obrne in teče.

  Znaki iger

  Ko mimo Veličanstvo 2 srečate veliko iskalcev avanture. Med njimi:
 • Lopov. To dekle je lastnica dveh nožev, ki lahko omadežujejo sovražnike in jih zastrupljajo s strupom.
 • Vohun. On je tekmovalec. Bori se od daleč in lahko povzroči veliko škodo sovražniku.
 • Bojevnik. Oborožen s tem junakom je meč in ščit.
 • Čarovnik. On je čarovnik, ki lahko izgovori uroke.
 • Zdravilec. To je čarobni gričevnik, ki se popolnoma spopada z obravnavo zaveznikov.
 • Škrat. Ta junak ima pomembno zdravstveno rezervo in resno poškoduje sovražnika v bližnji okolici.
 • Elven ali lokostrelstvo. Sposoben udariti sovražnika na daljavo.
 • Pri prehodu Veličanstva 2 so lahko vpleteni in močnejši junaki. Med njimi:
 • Mojster meča. To je bojevnik z neverjetno veliko ponudbo zdravja.
 • Živina. Ta junak je najboljši strelec v igri.
 • Paladin. Najboljši borec v igri.
 • LokostrelciHelly Ti liki so odlični bojevniki puščic.
 • Sestre-kripto. To je čarobni nekromant, ki zahteva različne zle duhove.
 • Svečeniški angeli. Ti liki so edini čarovniki s sposobnostjo plesa.
 • Pokopališče v gradu

  Kje izginejo ubiti junaki? Odidejo na pokopališče, ki se nahaja v bližini gradu. Razvijalec je predvidel možnost njihovega oživljanja. To je mogoče storiti le za denar. Poleg tega, višji kot je junak, višja je cena za njega.

  Gospodje

  Ko preidete Veličanstvo 2: Simbol kraljestva fantazije, lahko uporabite storitve bojevnikov, ki se premikajo iz ene misije v drugo. To so gospodarji. Njihovo sodelovanje vam omogoča, da imate prave junake, ki se lahko uprejo vsakemu sovražniku. Najemite te borce v dvorani Lordov.

  Magic

  To je edini način, da pomagamo subjektom, ki so podvrženi stanju med prehodom Majesty 2: Fantasy Kingdom Sim. V ta namen učite uroke v templju ali cehu. In ne morejo se okrepiti, ampak za uporabo čarobnih sil bo potrebno zlato.
  Magija igre je precej drugačna. Je militanten ali daje nekaj pozitivnega učinka. Na primer, z njegovo pomočjo lahko ponovno oživite drage junake.

  Pošasti in sovražniki

  Ti liki imajo veliko v igri. Med njimi so: zombiji, okostnjaki, zmaji in hudiči, ogre in vampirji, volkodlaki in volkovi, medvedi itd. Nekateri so še posebej nevarni.

  Tips and Tricks

  Učenje igre Majesty 2 je veliko bolj zapleteno, kot se zdi na prvi pogled. Navsezadnje je nekaj v njejzapletenosti, ki jih morate poznati, da bi uspešno opravili misije. Na primer:

 • Ne gradite velikega števila vilin, čarovnikov in drugih dragih bitij. Ti znaki niso namenjeni posameznim spopadom in pogosto propadajo. Za takšen denar se lahko pripravi skupina navadnih tekmovalcev, tatov ali bojevnikov.
 • Zaščita gluhih ni potrebna. Konec koncev, s časom, šefi pridejo na katero koli kartico. To je močna kreacija, ki lahko mesto dobesedno pripelje do delov.
 • ​​
 • Izobraževati jih morajo gospodarji. Brez njih bo težko opravljati najtežje naloge.
 • Na začetku igre ni treba izboljšati glavne naloge. V prisotnosti velike količine denarja, morate narediti gradnjo cehov in najem junakov.
 • Čarobnost je treba uporabljati pogosto, vendar pametno. Na primer, vstajenje junakov, ki so v množici sovražnikov - denar, ki ga je vrgel ven. Prav tako je nesmiselno obravnavati bojevnika, ki ga pretepa več vampirjev.
 • Zdaj pa se spoznamo s samim napredkom igre.

  "Prometni motor"

  To je prvo poslanstvo, katerega namen je vzpostaviti trajnostni gospodarski sistem. Graditi bomo morali tri trgovske točke. Najprej je treba zgraditi trg. Potem smo zasedli zaščitni stolp. Prav tako gradimo cehovskih nadzornikov ali cehovskih bojevnikov (in bolje oboje in tako naprej). Tukaj čakamo na prvo nalogo. Eden od vojakov mora priti do pristanišča, ki mora priti na trgovsko ladjo. Cesta je zelo nevarna. Na poti bojevnika so medvedi in nemrtvi. Za nas bo bolje, če nam uspeZbrali bomo majhno vojsko.
  Po nekaj časa je združenje trgovcev poslalo v kraljestvo počitniško prikolico. Naša naloga je, da ga zaščitimo. Da bi se s tem spopadli, je priporočljivo, da se območje očisti od nemrtvenih in barž.

  "Veliki stolpi"

  V tej misiji moramo zaščititi meje kraljestva od Minotaurja. V ta namen se ukvarjamo z iskanjem temeljev, na katerih so bili stari stolpi. Nahajajo se v bližini gora, na severozahodu države. Gradimo varnostne strukture, kolikor je le mogoče, in jih hkrati izboljšujemo. Očistimo območje od brivcev in grobnic ter uničimo tudi brlog minotava.

  "Baronski račun"

  V tej misiji morate kaznovati Do Lat za kraljevo podobo. Če želite to narediti, bomo uničili grad baron in hkrati portale pekla, ki se nahajajo v okrožju. Po tem lahko uredite mesto, začnete zbirati enote in obdržati obrambo.

  "Senca preteklosti"

  Namen te naloge v igri je uničiti čarovniški stolp. Spada v enega najmočnejših čarovnikov - Andrews. Začnemo s krepitvijo naših pozicij in gradnjo mesta. Po tem se obrnemo po pomoč gnomom. Od tega ustvarjamo vojsko. Ti borci uničijo stolp, stolp in nato ubijejo čarovnika.

  Royal feat

  Pri tej misiji moramo ubiti zmaja in dobiti dragocen artefakt. Za to še naprej branimo mesto in obdržimo obrambo. Konec koncev je zmaj Rafnir nevaren nasprotnik, zaščiten z močno magijo. Ta pošast nas občasno napade, nato pa leti v svojo brlog. Za toDa bi premagal zmaja, moramo najti čarovnico. Povedala vam bo, kako ravnati z Rafnirom. V njeni smeri ubijamo duhove, ki živijo v bližini ruševin templja na jugozahodu države. To vam omogoča, da vzamete del svoje moči od zmaja. Ubili smo Rafnira in v njegovem telesu našli artefakt.

  "Veliki problem"

  Namen te misije je premagati ogromen ogromen udarec, ki je prizadel okoliške vasi. Gradimo hišo in se trudimo, da ne bi zbudili pošasti. Za to bomo uporabili pomoč vilin. Prav tako cenimo podporo mojstra meča. Ta junak uči naše bojevnike za nove trike. Pripravljena vojska se z lahkoto spopade z ogromno.

  Smrtonosne slabosti kraljev

  Namen te misije je pridobiti artefakt po premagovanju kralja Rat. Za rešitev tega problema nam bo pomagala past, ki jo pripravi eden najboljših sirov. Sprva, kot vedno, gradimo mesto in zbiramo čete, uničujemo bližnjo barleggo in grobnice. Gremo v pristanišče, kjer čakamo na prikolico in sir. Po postavitvi pasti v njej najdemo kralja podgane.

  "Življenje in smrt"

  V tej misiji moramo zgraditi tempelj. Namenjena je boginji življenja ali boginji smrti. Začnemo urediti mesto in se braniti. Potem bomo na sveti zemlji postavili tempelj življenja. V njej so duhovniki za zdravljenje. V templju smrti je vse nasprotno. Katera od teh zgradb bo zgrajena, nam ni pomembno.
  Po izgradnji templja bo boginja, ki je ni dosegla, zagotovo jezna na nas, in od sedmih portalov nam bo poslala služabnike zakazni Morali bomo uničiti naše sovražnike.

  "Kača smrti"

  Namen devetega poslanstva je najti starodavno štetje, potem ko je bil ubit. Ta junak je nihče drug kot čarovnik. Po njegovem ponovnem rojstvu je postal osebno in vodil kraljestvo nemrtvih. On mora biti ustavljen, dokler mu ni uspelo zbrati velike in nepremagljive vojske. Za rešitev problema bomo potrebovali pomoč roparjev. Zbiramo našo vojsko in napadamo sovražnika. V tem primeru vidimo več stolpcev. Ta čarovnik je uredil ogledalo okoli njega. Uničite jih in vržite vse sile na kraljeve nemrtve.

  Gold Impa

  Kakšno je poslanstvo desete misije? Naš čas je, da zaslužimo čim več zlata. Potrebno bo za vojno z demonom. Uničite brlog roparjev. Za vsakega izmed njih dobimo 5000 enot zlata. Dober dohodek je mogoče doseči z zaščito prikolic. Za njihovo podporo trgovci dajejo 15.000 zlata. Celotna vsota za misijo mora biti enaka 35.000

  "Večna ljubezen"

  . Ta lik potuje po našem kraju v iskanju izgubljene ljubezni. Da bi ga pomirili, morate najti ljubljenega kralja skeletov. Pojdimo na pokopališče, kjer nam čarovnik pomaga ugotoviti, da ne potrebujemo dekle, ampak flavto. To je ona in ljubi kralja okostij. Vržemo mu flavto. Kralj se umiri in raztaplja družbo. To nam omogoča, da ga ubijemo in ujamemo Sidrianino žezlo.

  "Krvave podobe"

  V tej misiji moramo uničiti vampirske ključavnice. Kot ponavadi, okrepiin zberemo vojsko. Po tem bomo uničili Vampirsko ligo.

  "Kandidati za prestol"

  Nato moramo uničiti gradove, ki pripadajo konkurenčnim kraljestvom. Ko poteka kandidatov na prestol Veličanstvo 2 na prvi, kot ponavadi, obnoviti mesto in braniti, kot sile sovražnikov so precej velike.
  Po usposabljanju so vojaki napadli prvi objekt. Moral bi postati grad Burning Star. Po tem morate poslati vojake naprej. Uničiti morajo grad Bele orhideje.

  "Demonov svetovalec"

  V tej misiji moramo najti in nato ubiti svetovalca, ki želi uničiti mesto. Sprva uničujemo jame, ki jih naš sovražnik uporablja za svoje namene. Potem je bitka z zmaji. Prav tako nas svetujejo. Ko smo jih premagali, najdemo in uničimo glavnega sovražnika.

  "Vrnitev njegovega veličanstva"

  V tej misiji se moramo boriti z demonom, obračati Ardanov prestol. To je zadnja bitka. Imamo boj z demonom Barlohy, po katerem ga je treba poslati nazaj v pekel. In za to bomo potrebovali pomoč bogov, za katere gradimo templje.
  Po njihovi izdelavi uničimo demona z vsemi razpoložljivimi silami. Sledi končni video.

  Dodatek k igri

  Razvijalci so razširili zmogljivosti svojega izdelka. V igro so izdali tri dodatke, ki so mu dodali nove akcije in različne elemente. Med njimi so "Arthon's Throne" in "Battle of Ardania", pa tudi "Kraljevina pošasti". jih obravnava podrobno. Prehod "Ardanijevega prestola"Veličanstvo 2 vključuje več misij.
 • "Oči-noč". Namen te misije je, da moramo ostati v 75 dneh ali poskusiti uničiti stavbo, ki pripada goblinom. Misija je zelo preprosta. Gnomi nam bodo pomagali.
 • "Cena počitka". Najprej moramo zgraditi gnome ceh. Po tem postavimo zaščitne stolpe in se odpravimo proti severu. Tukaj nas čakajo zmaji. Za izvedbo tega iskanja boste najprej morali očistiti območje od pošasti.
 • "Strup v krvi". Ta naloga je zelo preprosta. Mimo "strup v krvi" Veličanstvo 2 vključuje čiščenje desne strani zemljevida in izgradnjo večih palčkov. Potem očistite območje od goblinov, minotaurjev, nemrtv in elementalov. Po okrepitvi vojske gradijo lorde in spremljajo zeliščarja v mesto.
 • "Boj Kroll". Zlomimo nogo bober-volkodlakov in zgradimo gnome stolpe. Po tem, da bodo gospodarji uničili mesto škratov.
 • "Skrb za potomce". Izpolnitev te naloge vključuje organizacijo obrambe, ki lahko prenesejo napad različnih zlih duhov.
 • "Led in plamen". Pri tej nalogi ne bi smeli takoj pomagati čarovniku. Najprej morajo gospodje prevzeti zadevo, s katero se lahko izvajajo frontalni napadi.
 • "Pot do templja". Ta naloga tudi ne zahteva naglica. Pri tem morate zaščititi vse, kar lahko.
 • "Bučna Avatar". To je zadnja bitka. Bori nas čakajo z zelo močnimi pošasti. Najprej je treba graditi cehov in razvijati gospodarstvo.Po pojavu junakov jih pošljemo, da zaščitijo obrobje. Potem se borimo z vampirji, volkovi, ogrami in medvedi.
 • Ko poteka bitka pri Ardania "Veličanstvo 2, imamo naslednje naloge:
 • " osamljeni čarovnik ". Že v naši prvi misiji se bomo morali boriti z zelo močnim sovražnikom.
 • "Skrb za denarnico." Med to nalogo morate zbrati 50 kosov zlata, lahko gradite tudi trgovske postaje.
 • "Ognjena stena". Ta naloga je očistiti okrožje od bivališč različnih bitij Veličanstvo 2 bo šlo na sever, kjer bomo začeli graditi stolpe in ne bi smeli poskušati pomagati svojemu bližnjemu.V tej stopnji bo Fire Wall Majesty 2 dobro plačal za zaščito nedokončanih stolpov, sicer jih bodo sovražniki nujno razbili
 • "Teorija zarote." V tej misiji se borimo z računalniškimi igralci, ki jih bomo pripravili tako, da bomo dodelili dovolj denarja in dali 35 dni. Ko mimo "teorije zarote" Veličanstvo 2 potrebo po dvigu gospodarstva in pripravi enostavnih junakov. Do 15 dni je priporočljivo začeti raziskovanje okrožja, uničiti pošasti v njem. S severovzhoda bomo napadali dobro pripravljeni sovražniki. Morajo se boriti z duhom kraljev.
 • "Lov na lovca". To je težka naloga. Moral se bo boriti s kentauri, ne-življenji, goblinom in minotaurji. Po tem zS pomočjo lordov je potrebno ubiti lovca, ki terorizira celotno okrožje.
 • "Mesto pošasti". Ta naloga je zelo preprosta. Med prehodom morate dokončati iskanje alkimista in uničiti dve stavbi.
 • "Zemlja brez bogov". Ta naloga je najtežji del te aplikacije. Obstaja veliko maščobnih in maščobnih podgan, ki jih lahko ubijejo le dobro pripravljeni bojevniki.
 • "Napaka hedgeja". V finalu nas bodo motile le pošasti. Po njihovem uničenju bomo opravili dodatne naloge.
 • Ko bomo prestopili Kraljevino pošasti, Majesty 2, ki je najnovejši dodatek k igri, bomo morali ponovno zbrati vojsko. Toda bojevniki v njej bodo tiste pošasti in gobline, nad katerimi smo nekoč zmagali. Ta akcija je precej zapletena, vendar zelo zanimiva. V njej je nov narod likov. Hkrati se bomo morali učiti igrati na novo. Ta dodatek doživlja pomembne spremembe v gospodarstvu. Običajnih Helleronov ne bo, in pošasti bodo postali precej šibkejši.

  Reigns Her Majesty 2

  Ta izdelek je nadaljevanje zgoraj opisane igre. Le ko bo vladavina njenega veličanstva 2 vladala, vladavina ne bo izvajala kralja. Državo v tej različici vodi kraljica.

  Veličanstvo 2: hladen sončni vzhod

  Igra, imenovana "Cold Dawn", je globalni dodatek oboževalcem, ki uvaja veliko novih funkcij v mainstream verzijo. Kljub dejstvu, da je ta izdelek popoln, tukaj ni nobene izvirne akcije in zaprli vse vire. Ko preidete Majesty 2: Cold Sunrise, lahko začutite vzdušje fantazijskega sveta Ardanie. Hkrati so junaki dobili nove priložnosti. Brezkompromisno delajo skupajv stranki. Imajo možnost, da preidejo iz nižjega razreda v bolj prestižno. Poleg tega junaki med seboj gradijo pristope. Pošasti v tem dodatku delujejo tako, kot želijo. Za igralce je bil razvit poseben sistem nagrajevanja. Delo kralja spremeni v zanimivo in vznemirljivo lekcijo.

  Sorodne publikacije