Kako narediti v skupini "Predlagaj novice" in druge nianse

Veliko ljudi je razmišljalo in razmišljalo o ustvarjanju lastnega VK, ker je to donosen posel, če skupina seveda zbira veliko število naročnikov. To je tudi dober način za napredovanje vašega projekta in ni pomembno, kaj je tema. Ekipa VKontakte ponuja zveste cene za promocijo skupin, ki spodbuja razvoj skupnosti v zgodnjih fazah ustvarjanja. Ampak ne vsakdo pozna intricacies, ki niso napisani povsod, na primer, o tem, kako to storiti v skupini VK "Predlagaj novice" (gumb).


Ustvarjanje skupine

Kot smo že omenili, je ustvarjanje skupine dokaj donosna vrsta zaslužka, razen če seveda poznate vse nianse tega posla in tudi ne delate napak. Potem lahko ta hobi postane glavna oblika zaslužka. Da bi ustvarili "VK" skupino, potrebujete naslednje:
 • Pojdite na vk.com, kliknite na gumb "Registracija".
 • Vnesite svoje pravo ime in priimek ter telefonsko številko. Pomembno je dejstvo, da bi moral pripadati samo vam, ker mu bo prišel SMS, ki bo potrdil vse vrste operacij in obnovil dostop.
 • Bodite pozorni na stolpec na levi strani, kjer morate klikniti na "Skupine".
 • Videli boste seznam skupin, na katere ste naročeni, na vrhu pa bo velik gumb "Ustvari skupnost". Izpolnite obrazec, po katerem boste postali skrbnik svoje skupine.
 • Vendar to ni dovolj, da bi uporabnikom omogočili, da ponudijo novice in vprašanja o temkako narediti v skupini VK "Predlagaj novice" se lahko zapre. Zato preidimo na naslednji odstavek.

  Spremeni skupino na stran

  Pogosto uporabniki ne morejo ponuditi vaših novic, slik, video posnetkov itd. V vaši skupnosti, zato je najprej ustvarjena skupina namesto ustvarjanja skupnosti in ne strani. , ki nam je tako potrebna. Navsezadnje lahko samo uporabniki svobodno ponujajo svoja delovna mesta, potem pa se administrator ali skupina moderatorjev odloči, ali naj omogoči objavo te vsebine.


  Kako spremeniti skupino na stran:
 • Pojdite na spletno mesto v svojem računu tako, da vnesete telefonsko številko in geslo.
 • Pojdite na zavihek "Skupine", ki je na levi.
 • Tukaj boste videli skupine, ki ste jih naročili, zdaj pa nas zanima, kaj je na vrhu, in sicer v skupini "Management". Obstajajo tisti, v katerih ste moderator ali skrbnik.
 • Kliknite na skupino, ki vas zanima. Na desni boste videli njeno sliko, sporočilo, da ste poleg njenega gumba "", kliknite njo.
 • Videli boste gumbe, ki pomagajo pri upravljanju skupnosti, kot tudi postavitev pomembnih elementov. Na koncu je »Prevedi na stran«.
 • Izpolnite obvezna polja, ki bodo v pojavnem oknu.
 • Čestitamo, preoblikovali ste svojo skupino na stran. Zdaj ne boste imeli vprašanja o tem, kako narediti gumb za uporabnike v skupini »Predlagaj novice«.

  Nianse

  V nekaterih primerih, vskrbnikov, obstaja vprašanje, kako narediti gumb "Predlagaj novice" v VC. Odgovor je preprost: če ste skupino že preoblikovali v stran, bo ta gumb samodejno viden vsem uporabnikom, ki vidijo glavo strani. Administrator in moderatorji niso vidni, ker lahko objavljajo objave takoj in ne čakajo na vrsto, kot drugi naročniki.
  In kako anonimno ponuditi novice v VC? Takšno vprašanje se pojavi v primeru, da oseba ne želi, da bi bila njegova osebnost znana vsakomur, ki pride na določeno stran. Problem je rešen preprosto: če ste moderator ali skrbnik, ko sestavljate in objavljate objavo v objavi, boste videli gumb "V imenu skupnosti", ki to sporočilo anonimno. Če ste ponudili objavo v skupini nekoga drugega, morate prositi moderatorje, da označijo "V imenu skupnosti".

  Zaključek

  Ustvarjanje skupine je preprosto, a hkrati težavno, ker je tu potrebno nekaj znanja. Upamo, da vam je ta članek pomagal odgovoriti na vprašanja o tem, kako narediti skupino v VK "Predlagaj novice" (gumb).

  Sorodne publikacije