Kako priključiti brezžične slušalke Bluedio: Navodila

Kdo ne ve Beats Electronics? Ustvarja vrhunsko tehnologijo, ki ima zadostno raven kakovosti, funkcionalnosti. Na žalost si vsi ne morejo privoščiti slušalk te družbe. Mnogi, ki delajo s strokovnimi tehnikami, poznajo nekaj zanimivih podatkov. Cena slušalk je 3-5 krat manjša od njihovih tržnih cen. Potrošnik plača ime blagovne znamke in ne le za kakovost zagotovljene opreme. Osebje podjetja, potem ko ga je pridobil proizvajalec "jabolko", se je kolektivno odplačalo in delalo v drugem, ne manj naprednem podjetju. Slušalke Bluedio so predmet tega članka.


Opisani proizvodi zagotavljajo kakovost, ki je primerljiva z Beats. Njihove razlike so, da je Bluedio veliko cenejši. Poleg tega so dobili boljšo funkcionalnost in edinstveno obliko.

Pogovorimo se o blagovni znamki

Potrebno je govoriti o blagovni znamki Bluedio. Proizvajalec iz Kitajske se ukvarja z ustvarjanjem brezžične tehnologije. Deluje od leta 2002. Trenutno je to podjetje eno izmed najbolj priljubljenih na trgu. Vsakdo ve, da so izdelki iz Kitajske cenejši, da bi na uradni strani, kot za nakup na drobno. Dejstvo je, da ko oprema vstopi v ruske trgovine, se njegova vrednost dramatično poveča za skoraj 100%. To se ne zgodi pri izdelkih Bluedio. Cena modela je enaka v Rusiji in na uradni strani. Poleg tega jih je pogosto mogoče naročiti z brezplačnim prevozom, ki zadovolji vsakega potrošnika.


Prihaja model iz Kitajskekomplet kompletov, ruska različica priročnika. Zato je ta proizvajalec tako priljubljen. Da bi dosegel takšno storitev, je najprej podpisal pogodbo z družbo Baidu. To mu je omogočilo, da je izločil sredstva za ustvarjanje inovativnih izdelkov, ki so v kratkem času postali uspešni. Čez nekaj časa je proizvajalec pridobil pravico do trgovine zunaj nebesnega cesarstva.

Osnovne in napredne funkcije

Bluedio T2 - Brezžične slušalke z odlično funkcionalnostjo. Proizvajalec je ustvaril veliko zanimivih in najbolj uporabnih stvari. Privabljajo potencialne kupce. Za kaj gre?
 • Slušalke hibridnega tipa.
 • Lahko se uporabljajo skupaj.
 • Komplet impresionira vsakega lastnika.
 • Upravljanje in ergonomija sta tako dobri, da se oseba dobesedno ne more ločiti od slušalk.
 • Odličen zvok brez uporabe žic.
 • Kaj pomenijo vse te funkcije, kako povezati slušalke Bluedio, kako jih uporabljati? Beri naprej.

  Hibridne slušalke

  Ko uporabljate žične slušalke, je lastnik vedno zaskrbljen zaradi dolžine kabla, težko je odmakniti se od izvora reprodukcije. Pri nakupu modelov, kot je "bluetooth", vas nenehno zanima, koliko polnjenja je dovolj. In kaj, če kupite napravo, ki lahko deluje s kablom ali brez njega? Tako delujejo slušalke Bluedio. Priročnik vam bo pomagal razumeti vse nianse. Prihaja v paketu. Če se baterija nenadoma izprazni, lahko vedno uporabite slušalkevodilna kakovost. V takih pogojih delujejo brezhibno. Ta kombinirana rešitev se uporablja v vseh modelih proizvajalca: tako najcenejši T2 Plus (2 tisoč rubljev.), In drag - R +.
  Zasnova vključuje tudi mikrofon. On vam bo pomagal enostavno govoriti po telefonu, "Skype" in drugih komunikacijskih sredstev, če so roke zasedene. Mikrofon je vgrajen v kabel. Obstajajo gumbi za nastavitev glasnosti in ustavitev predvajanja.

  Priključek za slušalke

  Slušalke lahko delajo z vsemi znanimi telefoni katerega koli proizvajalca. Izboljšujejo kakovost zvoka, dajejo več glasnosti. Dovolj je, da vtaknete vse slušalke (tudi iz drugega razvijalca) v standardna vrata (3,5 mm) in uživate v glasbi. Izdelki podjetja Bluedio zlahka sinhronizirajo skladbe. Tako so priključene brezžične slušalke. Torej lahko rečemo, da je ta tehnika zasnovana za dve osebi. Fant posluša glasbo na svinčeni napravi, dekle pa uporablja slušalke Bluedio. To je priročno in preprosto.

  Bogat nabor dodatkov

  Paket je navdušil vse potrošnike. Prvič, po pojavu te blagovne znamke v ruskih trgovinah, so bili vsi presenečeni. Stroški naprave so majhni, v kompletu pa je jasno navedeno nasprotno. Slušalke, ki stanejo 3 tisoč rubljev, so prejeli celoten paket pripomočkov. Kaj točno kupi potrošnik?
 • Zadeva (primer). Je tog in popolno ohranja svojo obliko. Seveda ga ni treba posebej razbijati, ampak vsak naključni padec ali udarec bo zlahka preživel.Dodatna oprema je dobila poseben svinčnik, ki olajša njegovo uporabo. Presenetljivo je proizvajalec poskrbel za prisotnost vponke. Natančno morate vedeti, da bodo slušalke vedno z lastnikom.
 • Obstajajo 4 kabli. Za vse od njih so razvijalci ustvarili poseben ločen primer. Kaj je to? Na voljo je mikro kabel za polnjenje. Posebne žice z mikrofonom in tipkami, ki olajšajo nadzor. Dolg kabel, ki vam omogoča, da se oddaljite od vira zvoka na nekaj metrov. Zadnja, četrta, žica ima Y-obliko. To je podaljšek. Razvijalci so v njej vgradili poseben vtič za avdio in mikrofonski signal.
 • Ta popoln seznam je popoln. Kot je očitno, proizvajalec očitno ni sting. Odvrnil je vse zahteve kupcev in jih v celoti zadovoljil.

  Ergonomija

  Kaj je pomembno v slušalkah? Bodite odzivni - zvok in funkcionalnost. Ampak nihče ne upošteva enega pomembnega dejstva: malo jih bo uporabilo napravo, ki je dobila nerodno ergonomijo. Večina jih bo vrgla slušalke z minimalno stopnjo udobja. Nihče ne mara izdelka, ki vas potiska ali potiska. Kaj pa Bluedio slušalke? Vsaka naprava tega proizvajalca ima prilagodljiv naglavni trak. Sklede so prejele tudi premično držalo. Njihov promet je dovolj, da se idealno nahaja na vsaki glavi. V teh specifikacijah kitajske slušalke popolnoma obidejo bolj znane in drage naprave. Amuleti so mehki kot nastavljive naramnice. Njihova dolžina je 15 cm. Tuningodlične, slušalke in slušalke ne pritiskajo, se ne upirajo in ne povzročajo neugodja. Ko jih uporabljamo, so ljudje čim bolj potopljeni v melodijo. Priročno je opraviti domačo nalogo z njimi, igrati igro in samo poslušati glasbo.

  Oblikovanje

  Seveda je zasnova enako pomembna kot zgoraj omenjena ergonomija. To je še posebej zanimivo za tiste, ki uporabljajo slušalke ne samo doma, ampak tudi na ulici ali na drugih javnih mestih. Vsi modeli podjetja izgledajo odlično. Razmislite o oblikovanju na primeru Bluedio A. Slušalke se prodajajo v dveh barvnih različicah. Najpogostejši model črnega odtenka. Na primeru si lahko ogledate bele črke velike velikosti. Drugi (ne manj zanimiva varianta) - lahek model, poslikan s pisanimi elementi. Treba je omeniti, da to ne izgleda opazno ali dolgočasno. Vsi beli modeli so videti v redu. Na skodelicah so pobarvane kromirane platišča. Ta rešitev se popolnoma ujema z ostalimi primeri. Trak za glavo je mehak kot naglavni trak. Tržne enote. Bela različica, kot je črna, je namenjena mlademu občinstvu.

  Zvok brez žic

  Na bateriji z brezžično povezavo slušalke Bluedio trajajo približno 25 ur. Ta značilnost - resnica, če menite, da potrošnik povratne informacije. Treba je opozoriti, da je veliko konkurentov, ki so v isti cenovni kategoriji (3 tisoč rubljev), redko ponujeno več kot 12 ur. Če uporabljate slušalke na dan, približno 400minut, potem bo njihova poraba trajala pet do šest dni. Priročno je upravljati napravo: na voljo so samo trije gumbi. Najdete jih na desni skodelici. Zakaj jih potrebujejo? Gumbi se uporabljajo za proces sinhronizacije, preverjanje naboja in prilagajanje glasnosti. Na žalost tipke za previjanje melodij niso predvidene. Obrnimo se na glavno vprašanje - »Kakšno vrsto zvoka daje Bluedio brezžične slušalke?« Naprava zaprtega tipa. Idealne so za tiste, ki zaradi slabe zvočne izolacije ne želijo uporabljati podobnih slušalk. Pravzaprav mnogi konkurenti proizvajajo zaprte telefone, ki se lahko uporabljajo skoraj kot stolpec. Bluedio bluetooth slušalke so kot nalašč za vas. Ne zamudijo niti ene note. Izbira katerega koli modela od proizvajalca, morate nujno poslušati kakovost zvoka sami, saj je njegova ocena subjektivni kazalnik. Na primer, oseba, ki dela v glasbenem podjetju, potrebuje slušalke, ki prenašajo naraven in pošten zvok. Običajen uporabnik bo prišel do tistih, ki rahlo "popravijo" melodijo. Večina modelov je vsestranska in zlahka igra veliko žanrov. Srednje in visoko število beležk ima dobro podrobnost in preglednost. Nizka je malo nezadostna, vendar je to težavo mogoče odpraviti z izenačevalnikom. Stereo panorama na najboljši ravni.

  Prednosti slušalk

  Vse, ki jih ponuja Bluedio, imajo brezžične Bluetooth slušalke prilagodljiv naglavni trak. Težko ga je zlomiti, prav tako ne pritiska na lobanjo in ušesa. Cena je nizka, čeprav so lastnosti skoraj enake modelomod Beatsa Te slušalke lahko upravljate skupaj: ena oseba uporablja svojo napravo, druga pa je opisana. Kakovost zvoka je hkrati lepa. Avtonomija je prav tako prijetna. Kako povezati napravo - opisano zgoraj v članku. Eden mora izkoristiti dejstvo, da je žica odstranljiva, tako da se z njim uporabljajo slušalke in brez nje. Komplet vsebuje žice in pokrov.

  Slabosti

  Ena od slabosti modelov je, da ni vgrajene funkcije predvajalnika. To razkošje je na voljo samo v slušalke Bluedio T2 (stroški 2 tisoč rubljev.) In R ++ (cena 3300 rubljev.). V istem modelu je proizvajalec vstavil režo za pomnilniško kartico.

  Zaključek

  Članek se je nanašal na slušalke Bluedio. Mnenja o njih so odlična. Potrošniki, kot so dizajn, dobra ergonomija, majhnost in nizki stroški. Na ozemlju Rusije se prodajajo po enaki ceni kot na Kitajskem, ni goljufije. Druga prednost je, da so oblikovalci modelov isti ljudje, ki so delali pri znanih Beats. Povezovanje naprave z virom zvoka je lažje kot kdajkoli prej. Brezžična metoda je najlažja. Dovolj je, da dodate slušalke seznamu seznanjenih naprav in že lahko poslušate glasbo. Vodilna metoda je preprosta. Uporabiti morate samo vtič, izdelan za standardno "mini-jack".

  Sorodne publikacije