Kako popraviti napako CE 34878 0 na PS4?

Lansiranje Xbox One naenkrat je mnogim uporabnikom omogočilo popolno stisko zaradi svojega neaktivnega Blue-ray pogona. Ta pretres je zapustil toliko, kolikor je opazil še en velik problem, ki se je tokrat zgodil z lastniki konzole Playstation 4. Igralci na Playstationu so govorili o nenadoma razvajenih datotekah z ohranjevalci, kot tudi o nezmožnosti vodenja nekaterih iger. Ta napaka se je že pojavila, vendar so predstavniki podjetja "Sony" hitro delovali - izdala je ustrezno posodobitev, ki odpravlja težavo.


Tokrat se je vrnila napaka CE 34878 0 na PS4, ki trpi vse več uporabnikov.

Kaj pravijo igralci?

Težave pri ohranjanju in zagonu video iger, ki jih je spet zajela skupnost Playstation. Napaka se lahko zgodi povsem spontano in po mnenju žrtev »ubije« vse želje po ponovnem zagonu konzole. Mnogi so trdili, da s predponami niso čutili nobenih težav in tiho preživeli večer v svoji najljubši igri, naslednje jutro pa je bil napredek popolnoma oddaljen. Bilo je situacij, v katerih dva tedna lastništva igralcev PlayStation 4 sploh niso pomislili na težave pri igranju na Battlefield 4 brez napak. Vendar pa se nobeden od teh, PS4 CE 34878 0 ni pojavil na zaslonu, in tedne mirnih igralcev so se spremenili v pravo nočno moro. Uporabniki so se pritožili, da so izgubili ure hrambe Assassin's Creed 4: Black Flag. Po nekaj desetih urahporabljen za igro, ne želijo vsi ponovno preživeti toliko. Poleg tega nihče ni preklical možnosti za ponovno pridobitev napake CE 34878 0 na PS4.


Več o problemu

Kot že omenjeno, napaka vpliva na datoteke z ohranjanjem in preprečuje zagon igre. Prvič so se lastniki igralnice Playstation 4 soočili s tem problemom leta 2014, potem pa se je temu uspelo ukvarjati. Nekaj ​​let kasneje se je napaka CE 34878 0 na PS4 spet počutila. Preprosto je nemogoče izslediti vzrok, saj se informacije, ki jih posredujejo uporabniki, vedno razlikujejo.
Sprva se je problem pojavil na prvih predponah, tako imenovanih pitanih psih. Kasneje so pritožbe prišli lastniki "mulja" in celo PS4 pro. Napaka CE 34878 0 pojavil nenadoma in ni mimo, dokler uporabnik ni sprejela ustrezne ukrepe. Obstaja več načinov za reševanje tega problema, tako uradnega kot uradnega. Mnoga podjetja so izrazila željo, da bi svojim občinstvom pomagala razumeti stanje slabega stanja. Posledično so nekatere igre začele prejemati dodatne popravke in posodobitve. Za več podrobnosti o tem, kot tudi o drugih rešitvah problema napake CE 34878 0 na PS4, bomo opisali v naslednjem delu članka.

Uradna izjava Sony

Stran Playstation je izdala več smernic, ki naj bi pomagale uporabnikom, ki se soočajo s sovražnim problemom. Katere korake je treba sprejeti, če pride do napake CE 34878 0?
 • Zapiranje vseh aplikacij, namestitev zadnje in vseh nedavno izdanih posodobitev iger. Po tem sistemponovno zagnati.
 • V primeru zamenjave trdega diska sistema je treba prvotni trdi disk zavrteti.
 • V primeru ponovne napake je treba kopirati vse zadržanje. Po tem morate iti v meni z nastavitvami in izbrati element za inicializacijo sistema.
 • V primeru napake pri sprejemanju vseh aplikacij Sony priporoča, da se obrnete na strokovnjake za podporo.
 • Neformalna odločitev o napaki CE 34878 0

  Mnogi tematski forumi menijo, da je to najboljši način. Priporočamo vam, da poskusite le, če uradne rešitve za problem podjetja Sony niso prinesle sadja.
 • Izbrisamo igro skupaj z vsemi skrivnostmi sistema.
 • Začnemo z namestitvijo čiste igre, ki ne vključuje nobenih dodatkov.
 • Ustavi posodabljanje.
 • Namestimo polno različico igre.
 • Zagon.
 • Namestimo posodobitev.
 • Igraj!
 • O posodobitvi sistemske programske opreme

  Mnogi uporabniki pogosto pozabljajo, da je treba posodobitve sistemske programske opreme datirati z najnovejšo različico. Če tega ne sledite, so lahko učinki zelo različni, vključno s napako CE 34878 0 na PS4. Widget 3, Destiny 2 in Assassin's Creed so pogosto med tistimi, ki jih je prizadel podoben problem. Posodobitev vključuje banalno namestitev najnovejših uradnih firmware. Za to mora imeti predpona aktivno povezavo z internetom - standardno potrebo za večino konzol.
  Samodejno nameščen inse izvaja prek notranjih "Nastavitev". Takoj, ko je PS4 nadgrajen, lahko poskusite zagnati igro (ali program), v kateri se je najpogosteje pojavila napaka CE 34878 0. Če se ne zgodi več, potem čestitamo - problem je bil samo v starih časih.

  O posodobitvi same igre

  Drug možen razlog za napako je, da ni potrebnih posodobitev igre. Priporočamo, da to funkcijo izključite, da izključite vse sumnje. Posodobitev za igro lahko namestite prek lastnih nastavitev. Nekateri so nameščeni neodvisno, ob zagonu ali po zaprtju programa, nekatere pa je treba ročno nastaviti.
  Izberite igro, kjer se je napaka CE 34878 0 pojavila najpogosteje in iščete razpoložljive posodobitve. Če sistem zazna dodatne datoteke, vas bo pozval, da jih namestite. Predpona mora imeti internetno povezavo, brez katere ne boste mogli nadgraditi igre.

  Onemogoči PS kamero

  Po mnenju nekaterih uporabnikov je postalo jasno, da lahko napaka CE 34878 na PS4 povzroči povezan periferni sistem. V našem primeru gre za kamero Playstation. Priporočamo, da odstranite to zunanjo napravo in preverite stanje aplikacij, ki so prej naletele na napako. PS čolni se lahko odklopijo fizično ali prek nastavitev sistema.

  Vrnite prvotni HDD

  Obstaja razširjena percepcija, da je napaka CE 34878 0 posledica zamenjave trdega diska. Mnogi uporabniki raje postavijo HDD namesto originala, kar pogosto vodi do različnih težav. Priporočamo, da vrnete prejšnjotrdi disk sistema in preverite predpono za napako.

  Obnovitvene nastavitve

  Druga rešitev za problem CE 34878 0 je lahko vrnitev nastavitev po meri. Obstaja verjetnost, da je napaka nekako povezana s sistemskimi nastavitvami, ki jih lahko spremenimo. Opravljanje obnovitve je preprosto: odprite Nastavitve, izberite inicializacijo in pustite, da konzola počne vse ostalo. Na zaslonu morate videti posebna navodila, ki jih morate upoštevati. Ko je celoten postopek končan, vam priporočamo, da preverite nekaj "težavnih" iger ali aplikacij. Če napaka CE 34878 0 ni več prikazana, je res pomagalo obnavljanje tovarniških nastavitev.

  Usoda 2 in pripombe Bungieja

  Razvijalci zadnjega "Dastenija" so se odločili, da si bodo sami prizadevali, da bi se publika znebila znanega problema. Dokler niso bili izdani uradni bilteni, je Bungie opravil analitično delo in uporabnikom sodišča predložil začasno rešitev napake CE 34878 0 na PS4. Kaj je ta metoda? Za začetek, recimo, da na ta način izločanje CE 34878 0 ne bo popolnoma izšlo, vendar lahko zmanjšate tveganje njegovega ponovnega pojavljanja.
  Zato Bungie priporoča igralcem, da se izklopijo s konzol HDCP - protokol za zaščito širokopasovnih digitalnih podatkov. Lahko ga zaustavite prek nastavitev in sistema.

  Sorodne publikacije