Kako spremeniti ime v Uttube iz računalnika in iz mobilne naprave

Večina uporabnikov pri registraciji kaže fiktivno ime - tako imenovani vzdevek. Kažejo, da je potrebno pri ustvarjanju računa na "Yutubi." Ampak včasih je to, da želim spremeniti svoje ime. Na srečo, za razliko od ostalih, je ta vir, vam omogoča, da to storite.

Za več informacij o tem, kako spremeniti ime v "Yutubi" in se bo razpravljalo v tem članku. Bo treba na dva načina, od katerih je prva vključuje uporabo osebnega računalnika (PC), in drugi - za mobilne naprave, kot so pametni telefon, tablični računalnik in druge pripomočke.


Metoda 1: Uporaba računalnika

Zgodba o tem, kako spremeniti ime v "Yutubi" bi moral začeti od vhoda v ustvarjalni studio, saj da je, če je ta postopek se zgodi. Za vstop v mesto, morate klikniti na ikono vašega profila, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu spletne strani, nato pa v pogovornem oknu na "Creator Studio."
Na vrhu naslednje strani, ki jo želite povezati "Poglej kanalov" stran in kliknite na ikono zobnika, ki se nahaja v bližini gumb "Naroči". redni pogovorno okno, kamor želite iti, da napredne nastavitve.
To je slika, na svoj račun, in poleg nje se beseda "Change", je na njej, in morate kliknite. Pojavno okno, ki se prav tako morali podvojiti enak učinek. Polovica stvari narediti - ste prijavljeni v Google+. In kmalu se boste naučili, kako spremeniti ime v "Yutubi." pred vamiprikaže se stran, na kateri lahko vnesete novo ime kanala. Izpolnite polje in kliknite »V redu«. Pojavi se pojavno okno, v katerem morate potrditi dejanje. Če ste prepričani v to, kliknite "Spremeni ime".


Metoda 2: Uporaba mobilne naprave

Kako spremeniti ime v Uttube iz računalnika je postalo jasno, toda kaj, če ste trenutno v vaših rokah mobilna naprava, ki temelji na sistemu Android ali iOS? Na njem lahko izvajate manipulacijske podatke, vendar z nekaj razlikami. Ko odprete aplikacijo YouTube, morate odpreti zavihek Snemanje. Nato kliknite na sliko svojega profila in na novi strani - na ikoni zobnika. Nato boste videli vse podatke o računu, ki jih lahko spremenite. Ker nas zanima samo ime, kliknite na sliko svinčnika nasproti ustrezne postavke. Ostaja samo, da izpolnite polja in kliknete na gumb "V redu". Ime kanala bo nato spremenjeno.

Zaključek

Zdaj veste, kako spremeniti ime na Uttube z uporabo tega računalnika ali mobilne naprave. Vendar je treba opozoriti, da je treba te manipulacije izvesti izjemno redko in pred spremembo imena misliti, zakaj to želite storiti. Takšna priložnost ni vedno - ne več kot enkrat na mesec.

Sorodne publikacije