Najboljši rudarski bazeni: pregled, funkcije in pregledi

No, kdo zdaj ni slišal za bitcoine? Ta tema je postala tako priljubljena, da je danes skoraj vsak dan na njej nekaj tečajev, forumov, razstav in seminarjev. Vsakdo želi najti kul asic in določiti najboljši bazen za pristanek. Vse to so resnične naloge, čeprav ne preveč preproste.

Valuta

Pred prehodom na bazene je pomembno, da označite vse izraze, povezane s to temo. Tako je Bitcoin predstavljen s sistemom, ki vam bo pomagal zaslužiti denar za prihodnost. Zadnji koncept vključuje kriptologijo, ki ni stara niti deset let.


Verjetno je, da ima Bitcoin veliko prednosti pred običajnimi financami. Prvič, sistem deluje brez vmešavanja bank, in drugič, potek praktično stalno narašča. Tretjič, vse to je res mogoče storiti sami in v bazenu.

Ekstrakcija

Zaslužek kriptovalyut, imenovan pristanek. Takšno pridobivanje je na voljo vsem in ni omejeno z zakonom. Glavna stvar je razpoložljivost potrebne opreme. Prej, za pristanek, je bil dober PC z grafično kartico. To zdaj ni dovolj, kot rastejo viri, kot tudi razvoj same valute. Zato se pojavljajo asics, katerih vrednost, daleč ne vsi v žepu. Ampak lahko brez njih.

Bullets

Zato je treba poiskati najboljšo bazo za pristanek, ko na splošno razumete, kaj je in kakšna je njena naloga. Pogojno, pred nami je platforma, kjer lahko skupaj z nekaj kolegi zaslužite bitcoine. Ni skrivnost, da je za samofinanciranje potrebnoresno tehnologijo, določeno znanje in veliko denarja za zagonsko naložbo.


V bazenih je lahko veliko udeležencev. Najboljši rudarski krogli imajo najvišjo zmogljivost in hitrost. V njih lahko ustvarite celo drugo kriptografsko valuto.

Načelo dela

Torej je pred nami poseben strežnik, ki razdeli naloge med druge udeležence. Če eden od njih pade v cilj, se oblikuje blok in vsi člani ekipe dobijo zaslužek.
Kot kaže praksa, 99% sodelujočih v tem primeru dela s skupinami. To je posledica dejstva, da več udeležencev, večja je možnost, da najdejo blok transakcij, in zato dobijo valuto, čeprav razdeljena na vse. Sam proces traja veliko več časa. Ena od zahtev takšnega strežnika je zmogljivost, ki ne presega 51% omrežnih virov. Če je ta številka večja, bodo morali udeleženci zapustiti bazen.

Izbira

Pred iskanjem najboljšega bazena za pristanek morate razumeti načelo njegove izbire. Morali bomo skrbno preučiti vse parametre, da bi razumeli, kaj lahko pričakujete od vira. Toda tudi če najdete bazen z najboljšimi parametri, to ne pomeni, da bo postal vaša izbira. Pomembno je, da pozornost posvetimo njeni stabilnosti, delu in številu pozitivnih ocen. Zato mora vaša izbira temeljiti na treh osnovah:
 • Ponudba.
 • Distribucija.
 • Plačilo.
 • Predlog

  Treba je razumeti, da lahko ponudite bazen. Najprej si bomo ogledali potrebne parametre računalnika. Njegova izvedba je kot celota izjemno pomembnaza podobne sisteme.

  Električna energija mora upoštevati vse postopke in biti primerna za rudarstvo. Kot veste, celoten proces večinoma temelji na grafičnih karticah. Sistemi morajo vsebovati združljive grafične pospeševalnike. Če je vaša grafična kartica zastarela ali ne ustreza zahtevanim parametrom, bo vaš prispevek majhen in tudi dobiček.

  Distribucija

  Nato morate biti pozorni na načela porazdelitve črpanja med vsemi člani skupine. Najboljše od vseh, ko je enako. Potem, ne glede na vaš prispevek, boste prejemali dohodek na enak način kot drugi. Toda, medtem ko preiskuje najboljše krogle za pristanek, se to zgodi redko. Pogosteje so krogle prilagojene sorazmerni porazdelitvi dohodka. Poleg tega obstaja lasten bonitetni sistem. Pomembno je, da natančno preučite, kaj pričakujete od vas.

  Izplačilo

  Tukaj je bolj ali manj vse jasno. Plačilo je lahko eno ali več. Obstajajo možnosti, da ga dobite v btc, vendar obstajajo nastavitve za elektronske plačilne sisteme in celo bančne kartice. Zato v tem primeru praktično ni težav. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

  Podrobnosti

  Če nadaljujemo s to temo, moramo razumeti drugo točko. Če je vaša pristajalna kartica zastarela in morate porabiti veliko denarja za nakup dragega modela, se združevanje morda ne bo izplačalo. To je pomembno tudi za vključitev plačila za električno energijo. Rudarstvo zahteva ogromne vire, zato morate bodisi iskati izhod, bodisi sploh opustiti to idejo. Nekateri se ukvarjajo s plenomponoči, ko obratuje več ekonomičnih tarif za električno energijo. Če vas zgoraj omenjeni problemi čakajo pred neodvisnim bazenom, je tudi bolje, da opustite takšen podvig. Pri individualnem rudarstvu so zaslužki majhni. Večina bo namenjena za plačilo električne energije, vendar morate takoj vložiti tudi v grafično kartico.

  Kitajski udeleženci

  Ugotovilo se je, da izbira boljšega bazena za rudarjenje svetlobnih kontinov ali drugih kriptovalyutov ni lahka naloga. To je posledica dejstva, da se razmere zelo hitro spreminjajo, zato lahko voditelji postanejo tujci.
  Pool F2Pool se včasih imenuje Discus Fish. Rodil se je na Kitajskem. Povprečna stopnja zadetka je 20%. Našli smo vir v letu 2013, tako da so mu vsaj dodali izkušnje. Obstajajo PPS plačila s provizijo 4%. Za tiste, ki stojijo za požarnim zidom, je vključen poseben protokol. Standardna priključna vrata so 3333. Ta bazen je enostaven za uporabo s Lightning Kings. Ves čas mu svetuje, naj hitro umakne sredstva, saj lahko brez opozorila odpisa del za donacije. AntPool se nanaša tudi na vodje in pogosto ima prvo mesto na seznamih. Zdaj ima okoli 18% hašiša. Nagrada se pripiše PPLNS brez provizije. Obstaja sistem PPS, ki izbere 25%.
  Za uporabnike obstaja veliko zanimivih storitev. Lahko poskusite srečo na solo-rudarstvu ali podpirate decentralizacijo omrežja. BTC China je še en vodja, ki se je uvrstil na seznam najboljših na Kitajskem in v svetu. Prejel je 12% zmogljivosti in pripada veliki kitajski borzi. Zaradi tega lahko zagotovi dodatne storitve, kot so transakcije brezpridobivanje zunanjih virov.

  Zcash

  Druga kripto valuta, ki deluje z izvorno kodo in zagotavlja zaupnost. Podobno kot Bitcoin je ta valuta omejena na 21 milijonov enot. Povprečna enota se oblikuje v 2-3 minutah. Najboljše združevanje za Zcash je dovolj. Flypool in Suprnova sta postala najbolj učinkovita med vsemi. Prva možnost ima strežnik v Ameriki, Evropi in na Kitajskem. Hitrost zdravja - 60 MH /s. Zbira storitev 1%, plača PPLNS. Poleg tega zagotavlja anonimno rudarjenje, hitro plačilo in podrobno statistiko. Druga storitev je v Ameriki, Evropi, Aziji in na Kitajskem. Zbira tudi 1%. Plačuje za shemo PPLNS, hitrost razprševanja pa je 7 MH /s. Med storitvami so vse, kar potrebujete za začetnike.

  Dash

  Ta plačilni sistem, ki je postal znan pred tremi leti. Namenjen je anonimnosti transakcij. Sam mehanizem se imenuje Darksend. Med drugim je opremljen z decentraliziranim upravljanjem. Trenutno je na šestem mestu na seznamu kapitaliziranih pohabljenih. Iskanje najboljših nabojev za premišljeno lastnino ni bilo tako enostavno. Najboljši način za to je uporaba univerzalnih storitev, ki delujejo tudi z drugimi viri. Najboljši med njimi je bil Minergate.
  To je velika služba z veliko močjo. Ima nizko provizijo - le 1-15%. Obstajajo vse standardne nastavitve in programi za upravljanje. Vmesnik je preprost in ne zahteva dodatnega usposabljanja. Hitro spremljamo vse vrednotenja skrbništva vrednostnih papirjev. Ekstrakcija se lahko izvede na kriptografski ali torbici.

  Ethereum

  Morda želite najti najboljši bazennajem etra. To je še ena kripto valuta, ki je bolj pravilno imenovana Ethereum. Ta platforma je bila uvedena za ustvarjanje decentraliziranih spletnih storitev, ki temeljijo na blokadi. Lansiran je leta 2015. Kot kaže praksa, je dovolj, da imamo pred dvema letoma videokarto, da iztovorimo ta Cript. Na primer, GTX 970 iz Nvidie je popolnoma primeren za to zadevo. Čeprav je pomembno razumeti, da bo hitrost odvisna od modela. Preučite misli tistih, ki so to že poskusili, in primerjajte uspešnost. Najboljši bazen za Etherium je storitev ethermine.org. Začel se je v začetku leta 2016 in močno je poenostavil zaslužek te valute. Na spletnem mestu morate namestiti posebno orodje za ustrezen operacijski sistem. Omogoča vam neposredno uporabo tega področja.

  Sklepi

  Seveda je pomembno razumeti, da se boste, če se boste odločili za to temo, na začetku veliko naučiti. Načeloma nič ni ponarejeno v posesti. Pomembno je razumeti njegove naloge in priložnosti. Enako se dogaja z bazenom. Takšne pogojne skupnosti pomagajo začetnikom in tistim, ki želijo zaslužiti dodaten dohodek. Žal pa do sedaj na ta način ne smemo pričakovati glavnih dohodkov. Obstaja možnost, da vaš sistem ne bo zmogel moči.
  Če razumete svoje resnične možnosti, lahko za vas drzno izberete bazen. Zgornje razlike še zdaleč niso vse. Seznam vseh virov je težko oblikovati, ker se posodablja skoraj vsak dan. Obstaja že izkušenih krogel, ki jim najbolj zaupamo. Todabodite pripravljeni na to, kar boste potrebovali, da prispevate in redno donirate svoj dohodek.

  Sorodne publikacije