Ocene o Ummy Video Downloader. Kako uporabljati program

Spletno mesto za videoposnetke v YouTubu je priljubljena storitev za gostovanje, ki jo obiščejo milijoni ljudi vsak dan. Ni presenetljivo, da občasno potrebujejo za prenos neke vrste videa na svoj računalnik. Ampak ne obupajte, vedno lahko namestite Ummy Video Downloader na vaš računalnik in prenesete najljubši vnos prek njega. Ne vem, kako to narediti, nato preberite ta članek.

Priročen prenos videa

Vnaprej bi želel razpravljati o delovanju programa skupaj z navodili, kako jih uporabljati. Prav tako je treba omeniti, da so ocene o Ummy Video Downloaderju na spletu samo pozitivne. Zato ne skrbite za varnost vašega računalnika.


Torej, kako uporabiti Ummy Video Downloader za nalaganje videov iz YouTuba? Vse kar morate storiti je, da preprosto zaženete program, ga prilepite v ustrezno polje in vnesete povezavo do videoposnetka, ki ste ga kopirali iz brskalnika, in kliknite gumb »Prenesi«. Kot lahko vidite, je vse preprosto. Če želite jasno videti postopek prenosa, vam priporočamo, da se seznanite s tematskimi videoposnetki.

Možnost izbire kakovosti

Mimogrede, pozitivne povratne informacije Ummy Video Downloader postanejo enake zaradi dejstva, da program lahko izbere kakovost posnetka. Ko vstavite povezavo do videoposnetka in ga program analizira, boste pozvani, da izberete kakovost na ustreznem seznamu. Strinjam se, zelo priročno. Na ta način lahko prihranite čas pri prenosu in namestite na trdi disk.

Nalaganje avdio kanala

In kaj, če hočete od videa dobiti samo zvok, ki vam je, če vam video sploh ni pomemben? Ne nalagajte iste in namestite zmogljivega urejevalnika videov za te namene! Seveda ne. Ummy Video Downloader in to lahko stori. Vse kar morate storiti je, da izberete MP3 element iz spustnega seznama zgoraj in kliknete gumb "Prenos". Prosimo, upoštevajte, da lahko izbirate kakovost zvoka, ki ne more, ampak prosim.


Izberite mapo za prenos video vsebine

Najverjetneje, po uporabi tega programa, in v komentarjih napišete pohvalne povratne informacije o Ummy Video Downloaderju, saj vam poleg zgornjih možnosti program omogoča tudi spremembo Pot do imenika, v katerega se bo prenesel videoposnetek. Če se nastavitve ne spremenijo, bodo vsi vnosi avtomatično spadali v standardno mapo »Video«, ki se nahaja na disku C, vendar je najverjetneje, da boste pod video posnetkom drugje ločili posebno mapo. Na njem lahko preprosto določite program. Vse kar morate storiti je, da preprosto kliknete gumb "Nastavitve" in v pogovornem oknu določite pot do imenika tako, da ga registrirate v polju "Shrani pot". Če se ne spomnite, lahko kliknete ikono v obliki mape in nato v oknu raziskovalca izberete mapo.
Mimogrede, v nastavitvah lahko izberete tudi želeno kakovost prenosa videa, tako da je ne boste vedno izbrali. In obstaja možnost, da spremenite jezik programa, čeprav seveda ta parameter verjetno ne bo spremenil kdorkoli. Ne pozabite po zamenjavi konfiguracijpritisnite gumb OK.

Hkratno nalaganje več videoposnetkov

Drugo prijetno presenečenje bo dejstvo, da ni treba zaporedno nalagati videoposnetkov in čakati na dokončanje nalaganja vsakega od njih. Če prenesete videoposnetek, lahko takoj vnesete povezavo do novega in začnete tudi s prenosom. Na ta način lahko ponoči postavite veliko videoposnetkov, zjutraj pa se bodo vsi prenesli.

Prednosti in slabosti

Za dopolnitev članka želim navesti vse prednosti in slabosti programa, začnimo s prvim. Prednosti:
  • Prisotnost ruskega jezika.
  • Intuitivno razumljivo in ne preneseno z nepotrebnimi elementi vmesnika programa.
  • Udobno nalaganje valjev.
  • Program je brezplačen.
  • Zdaj pa se obrnemo na pomanjkljivosti, ki niso toliko:
  • Pri nameščanju programa boste samodejno namestili izdelke iz podjetja "Yandex", vendar jih lahko po želji zavrnete.
  • Kot lahko vidite, je zaradi slabosti malo verjetno, da bo nekdo napisal slab komentar o Ummy Video Downloader.

    Sorodne publikacije