Pralni stroj Schaub Lorenz: pregledi, pregled modelov, proizvajalec, prednosti in slabosti

Med proizvajalci gospodinjskih aparatov se pogosto ne pojavljajo nova imena. To industrijo že dolgo uživajo takšni velikani, kot so Samsung, LG, Electrolux, Ariston in druga znana podjetja. Novincem je zelo težko prebiti ta briljantni Olympus. Skoraj nemogoče. Zato je videz novega podjetja vedno dogodek. Tako je prišel iz Schauba Lorenza. Kakšno podjetje je to? Pred kratkim nihče ni slišal za njo. Vendar so pralni stroji visoke kakovosti. Analizirali bomo glavne značilnosti teh zvarov, pregledali preglede lastnikov in poskušali razumeti, ali so ti pralni stroji tako dobri. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.

O podjetju Schaub Lorenz

Podjetje se je tehnično pojavilo leta 1889. Potem pa se je imenovala preprosto Lorenz. Po imenu svojega ustvarjalca. Izdelani so bili sprejemniki, komunikacijske naprave in druge stvari. V predvojnih letih se je podjetje preselilo iz enega sindikata v drugega. Po drugi svetovni levji je delež proizvodnih zmogljivosti ostal na sovjetskih okupiranih ozemljih DDR. Družba je morala ponovno zgraditi svojo proizvodnjo. Leta 1988 je podjetje kupilo finsko Nokia. Od tistega trenutka naprej se ponovno začnejo potovanja v različne trgovske skupine.


To je glavna zgodba Schauba Lorenza. Kaj pa podjetje, ki se v bistvu nikoli ne more pohvaliti z neodvisnostjo? Ni ravno tako. Leta 2007 je podjetje izšlo iz jarma drugih proizvajalcev in začelo s svojo lastno proizvodnjo, vendar je bil prvi model vgrajenih gospodinjskih aparatov izdan leta 2015.leto Proizvodni obrati podjetja se nahajajo v Turčiji. Vse podrobnosti pa so pripeljane iz Nemčije. Vse je bilo samostojno. Vendar pa je čas, da podrobneje razmislimo o pralnem stroju Schauba Lorenza. Pregledali ga bomo malo kasneje. V tem času pa se pogovorimo o popolni dobavi tega izdelka.

Vsebina paketa

Pralni stroj Schaub Lorenz, katerega pregled bomo obravnavali v naslednjih poglavjih, je na voljo v veliki kartonski škatli z vložki iz pene. Dno avtomobila je varno pritrjeno na leseno paleto. V notranjosti je sam pralni stroj, cev za priključitev na odtok, garancijska kartica in navodila za uporabo. Vsebina standardnega paketa za pralni stroj Schaub Lorenz.


Navodilo si zasluži ločeno omembo. To je dokaj debela brošura z najbolj podrobno razlago vseh značilnosti pralnega stroja v mnogih jezikih. Obstaja celo ruski. In zelo pravilna. Navodila imajo celo popolnoma opisan postopek namestitve in priključitve pralnega stroja. Vse je naslikano v malenkosti. To pomeni, da se težave pri namestitvi, konfiguriranju, povezovanju in uporabi natančno ne bodo pojavile. Zdaj pa preidimo na videz pralnega stroja. To je treba upoštevati.

Videz in oblikovanje

Na splošno ima proizvajalec veliko modelov, vendar se bomo osredotočili na SLW MW6110 kot najpogostejši. Videz stroja nima vprašanj. Zasnova je odlična. Avto je izdelan iz visokokakovostne kovine. Obstaja velika izbira barv: bela, rdeča, srebrna,rjava in celo črna. Vrsta prenosa je čelna. Vrsta gradnje - z odstranljivo prevleko (vgrajena oprema). Nakladalna loputa je dovolj velika. To je zelo priročno za metanje stvari. Okno stekla je obarvano (črno). Izgleda odlično. Schaub Lorenz je večbarvni pralni stroj. To je nekakšna vizitka. In zdaj upoštevajte osnovne tehnične lastnosti stroja.

Glavne specifikacije

Pralni stroj Schaub Lorenz, ki ga bomo pregledali kasneje, lahko na krov sprejme 6 kilogramov umazanega perila. Največja hitrost centrifuge je 1000 vrt /min. Ne toliko. Toda stroj skoraj ne vibrira, kar je pomembno za vgrajeno opremo. Obstaja možnost izbire hitrosti centrifuge (primerna za občutljive tkanine). Tudi vrtenje se lahko popolnoma prekine. Stroj je popolnoma zaščiten pred puščanjem in ima edinstveno obliko nog, ki skoraj popolnoma duši vibracije. Na voljo je tudi možnost izbire temperature pranja in možnosti pranja majic. Še naprej bomo razmišljali o pralnih strojih Schaub Lorenz. Pregled bi bil nepopoln brez kršenja režima pranja in dodatnih možnosti. Tukaj bomo pogledali zdaj.

Načini pranja in napredne možnosti

Kateri načini pranja lahko zadovoljim ta potrošniški stroj? Obstajajo posebni načini za posteljnino, denim oblačila, občutljive tkanine, volna in bombaž, obleka s puhami, mešane tkanine, samo kombinezon in druge tkanine. Kar se tiče možnosti pranja, je nabor teh naprav precej impresiven. Tukaj obstaja možnostgospodarsko pranje, hitro pranje, obstaja možnost, da se prepreči sušenje, zaščita otrok je nadzor neravnovesja in možnost registracije ravni pene. Vgrajeno sušenje žal ni prisotno. Čeprav ji ne bi škodovalo. Treba je omeniti, da je ta stroj precej občutljivo spin. Na noben način ne vpliva na tkanino. Prav tako je varno zapisati prednosti tega pralnega stroja. Nadaljujte s pregledovanjem pralnega stroja Schaub Lorenz. Proizvajalec trdi, da so njegovi pralni stroji zelo tihi. Je to res? Poskusimo ugotoviti.

Raven hrupa in poraba energije

Torej, ali stroj med pranjem povzroča veliko hrupa? Ne posebej V načinu izpiranja raven hrupa ne presega 58 dB. In če je avto zgrajen, potem še manj. Pravzaprav je najtišji od vseh sodobnih pralnih strojev istega razreda. Med predenjem se raven hrupa poveča na 77 dB. Vendar je ne moremo imenovati kritično. Na splošno, stroj deluje zelo tiho v katerem koli načinu. In zdaj o porabi energije. Ta pralni stroj spada v razred energetske učinkovitosti A ++. To pomeni, da s precej visoko specifično močjo porabi malo smešne moči. Navadna mikrovalovna pečica porabi včasih več.

Prednosti tega pralnega stroja

Poudariti je treba poseben seznam ključnih značilnosti pralnega stroja Schaub Lorenz. Koristi bodo prve. Opazili boste, da jih je veliko. Vsaj natančneje kot slabosti:

 • eleganten in sodoben dizajn;
 • visokokakovostni materiali;
 • bogata barvna lestvica;
 • kakovost skupščine na najvišji ravni;
 • edinstvena zasnova, praktično vse vibracije;
 • velika loputa za nalaganje perila;
 • zaščita pred puščanjem;
 • nadzor elektronskega inteligentnega pranja;
 • prisotnost velikega števila režimov pranja za različna tkiva;
 • dostojne vrtljaje ob stiskanju;
 • funkcija nadzora nivoja pene;
 • grad otrok;
 • nadzor neravnovesja;
 • možnost izbire temperature pranja;
 • nizka raven hrupa;
 • nizka poraba energije;
 • Izberite hitrost vrtenja.
 • Vse zgoraj navedene prednosti jasno kažejo, da je proizvajalec pridobil kakovost in zasluži pozornost izdelka. Zdaj pa se obrnemo na druge značilnosti tega pralnega stroja.
  ​​

  Slabosti tega pralnega stroja

  Vsak izdelek ima slabosti. Pralni stroj Schaub Lorenz ni izjema. Njegove slabosti niso tako izrazite kot prednosti. Torej niso veliko.
 • Ni signala o koncu pranja (zelo koristno b).
 • Na zaslonu ni podatkov o času pranja.
 • Programi pranja so zelo dolgi.
 • Ta naprava ne bi preprečila večjega prometa.
 • Vgrajeno sušenje ni.
 • To so vse pomanjkljivosti. Vidite lahko, da jih ni toliko. Vendar pa lahko dejanski položaj s prednostmi in slabostmi daje le povratne informacije od lastnikov tega čudeža tehnologije.

  Pregled modelov

  Ta proizvajalec ima različne modele pralnih strojev, vendar se med seboj malo razlikujejo. Vse to je vgrajena tehnika. In tu ne more biti nobenih temeljnih razlik. Vse isto frontalnovse možnosti za zmanjšanje vibracij. Edina stvar, ki jo lahko različni modeli - je oblika in barva. Kot je za barvo, mimogrede, je zelo pomembno, saj uporabnik potrebuje avto, ki se popolnoma ujema z notranjostjo. Zato ima proizvajalec veliko pralnih strojev različnih barv. In specifikacije so skoraj enake.

  Pozitivne povratne informacije lastnikov

  Torej, kaj pravi pralni stroj Schaub Lorenz? Ocene so večinoma pozitivne. Vendar pa obstajajo tisti, ki iz nekega razloga niso dobili tega stroja. Vendar bomo najprej upoštevali zadovoljive pripombe in šele nato se bomo obrnili na nezadovoljne. Veseli lastniki ugotavljajo, da je prva stvar, ki jih je pritegnila ta pralni stroj, dizajn. Izgleda kot naprava iz prihodnosti. Zato ga je kupila. Potem sem bil zadovoljen z mnogimi navodili v ruskem jeziku s popolnim opisom postopka namestitve stroja in njegove uporabe. Naprej - več. Lastniki ugotavljajo, da je ta pralni stroj skoraj popoln. Ni presenetljivega hrupa, števec električne energije se ne obrne kot nor. Čudež Prav tako mnogi lastniki ugotavljajo, da tudi pri maksimalnih hitrostih centrifugiranja stroj ne poškoduje občutljivih tkanin. In to je res dobro. Uporabniki pravijo, da je stroj dober. Vse stvari so čisto čiste. Po stiskanju so skoraj suhe. In to ne more, ampak prosim. Pozitivni komentarji so bili spoštovani in inteligentni sistem pranja. Točno ve, kaj naj počne z eno ali drugo tkanino. Mnogi ugotavljajo, da je sistem proti vibracijam pralenNaprava deluje samo, če je pravilno nameščena. Na drugačen način. Na splošno je večina očitno zadovoljna z nakupom.

  Negativne povratne informacije lastnikov

  Turški pralni stroji Schaub Lorenz je zbral številne negativne ocene. Ne morete jih imenovati nekonstruktivne, saj so skoraj vse od njih jasno utemeljene. Kaj ni všeč uporabnikom v tem pralnem stroju? Najprej ni nobenega zvočnega signala o koncu pranja. To bi bilo pravzaprav dejansko in za nekatere uporabnike je neprijetno, ko so v drugi sobi. Ves čas moram iti in preveriti. Drugič, informacijski prikaz ne kaže, koliko časa je ostalo do konca pranja. Ni jasno, kaj je z njim povezano, vendar proizvajalec ni dodal take možnosti. In res je neprijetno. Tretjič, vsi programi pranja so predolgi. Medtem ko drugi pralni stroji zaključijo pranje, "Shaub" nadaljuje z delom. Nekako čudno. Številni drugi lastniki so bili vznemirjeni zaradi storitve za podporo strankam. Lažje je ne klicati tam, saj postavljajo veliko nepotrebnih vprašanj. Očitno, zato zaslužijo denar. Ampak še vedno neprijetno. Prav tako lastniki opozarjajo, da se stroj ne spomni programa. Po izjemi jih je treba ponastaviti. Toda to ni tako kritično. Vendar ima ta pralni stroj veliko prednosti pred slabostmi. In to ne more, ampak prosim.

  Zaključek

  Torej smo si ogledali zelo zanimiv pralni stroj Schaub Lorenz. Povratne informacije uporabnikov o tem izdelku jasno kažejo, da je izdelek precej dober. Nemško podjetje zproizvodnja v Turčiji proizvaja visokokakovostne, sodobne in funkcionalne pralne stroje. In ni jih treba strah kupiti.

  Sorodne publikacije