Kako leteti Skyrim ": Kako ukrotiti zmaja ali rasti krila

Igralci se pogosto sprašujejo, kako leteti s Skyrimom. " Pravzaprav tako velika igra, veliko zmajev. Želim se povzpeti pod oblaki in premišljevati o lepoti Tamriel od višine ptice (in ne samo) leta. Obstaja več načinov razpravljanja o vsakem članku.

O igri

Pozoren igralec, ki se je začel spoznavati z vesoljem Ancient Swoovies, s projekti, kot sta Morrowind ali Daggerfol, se spomni urok, ki omogoča letenje v zraku. Iskala je skrivnosti in skrivališča pod stropom. Na enak način so premagali velike razdalje, "skočili" brezno, zavajali nasprotnike. S pomočjo levitacije lahko vidimo Telvansko hišo. Projekt Oblivion je že prikrajšan za to uporabno sposobnost.


DLC Dragonborn

Zmožnost letenja na krilih zmaja v "Skyrim" se je vrnila z dodatkom "Dragonborn". Toda to ni polet v dobesednem pomenu, temveč ogled mesta. Ogromno bitje ne daje svobode delovanja: leti praktično ravne in napadajoče tarče na območju vidljivosti. Če želite obkrožiti zmaja, morate preučiti krik podrejenosti volje, od katerih je vsak element verige gostov na otoku Solstime:
 • GOL. Prva beseda je krik, ki ga je Dovakin uporabil za odstranitev svetega kamnitega prekletstva, da bi domačine osvobodil vpliva Miraka.
 • HAH. Po uporabi tega dela uma bo protagonist poslušal vsa živa inteligentna bitja.
 • DOV.Končno se razpade za krik, ki je sposoben podjarmiti zavest zmaja, ga osedlati in leteti.
 • V "Skyrime" (takoj ko se je pojavil ta tru'rozum) je bilo mogoče drugače premagati verigo iskanja. Na primer, Dragon Edging po uporabi GOL HAH DOV bo takoj poslušal.


  Mod na letu

  S spremembo igre je bila vrnjena priložnost za levitiranje. Zato je Flight kupljen pri trgovcu. Po aplikaciji, dovakin dobesedno visi v zraku. Za krmiljenje se uporabljajo naslednji ključi:
 • W - naprej;
 • S - nazaj;
 • A - v levo;
 • D - v desno;
 • preslednica - navzgor;
 • Ctrl - dol;
 • Shift - zmanjšanje hitrosti;
 • Alt - povečanje hitrosti. Slaba stran je, da to ni polnopravni mod za letečega zmaja v Skyrimu in da v celoti ne velja predpisan mehanizem letenja. Torej, ko se približuje tlem, Dovakin tvega, da bo padel v teksturo, če ne bo ponovno napisal, da bi preklical levitacijo.

  Real flight

  Na žalost, domišljijske ideje ne bodo letele slikovito. Morate prenesti mod za Skyrim in leteti. Drugače ne. Na primer, sprememba "Real Flight" dodaja sposobnost za rast kril v igri. Najprej morate kuhati mutagen v kotlu. Pred namestitvijo je priporočljivo, da se seznanite z vodstvom, da boste razumeli, kako leteti s Skyrimom "s krili za hrbtom:
 • , morate pritisniti" preskok + naprej ", da bi leteli v zraku;
 • medtem ko se dovakin lebdi v zraku, ponovni pritisk na "skok" aktivira način letenja (spet s tipko"Naprej");
 • Ključ tajnosti omogoča prilagoditev višine.
 • Očitna pomanjkljivost je, da če pustite "naprej", "lik samo pade v tla in kako leteti Skyrim," bo moral pozabiti do naslednjega respawn (ali več).
  Če morate odstraniti mod, morate najprej popiti "Cure Mutagen", da odstranite krila. In potem samo pojdite ven iz igre in izbrišite datoteke. Izveden je bil "Managed Dragon" mod, ki je odpravil pomanjkanje letenja in dodal gumbe za nadzor nad stvarmi. Dodana je bila priložnost, da zamudite šibke žrtve v načinu britja leta, izdihnite plamen, pa tudi obrnete bitje v zrak v določeni smeri.

  Razsodba

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da zmožnost letenja v igri ni uresničena na oceni 5+. Prizadevanja navijačev ne vplivajo na vse scenarijske vidike projekta, zato včasih vodijo do napak v obliki napak v teksturi ali odhoda iz igre. Ustvaril razvijalci, sposobnost letenja zmaja je zelo omejena uporaba zaradi pomanjkanja interesa iz takega leta. Še vedno je treba upati, da projekt E3, The Elder Scrolls VI, ki je bil napovedan na E3, ne bo sledil splošni poenostavitvi, kot je bil pri Oblivionu, in razvijalci uveljavljajo celovito in večnamensko zmogljivost letenja. Razmnoževanje "Skyrim" za ta namen, ki ga mnogi igralci se šteje precej neumno. Vsaj zato, ker aktivni navijači preprosto niso čakali na kakšno akcijo Bethesde in spoznali možnost različnih vrst letov sami. Zato morašbiti zadovoljni s tem, kar je.

  Sorodne publikacije