Nastavitev pošte na "Android" ("Yandex"): navodila, napake

«Yandex »je v zadnjem času postal tako priljubljen, zlasti med uporabniki iz Rusije, da na internetu vse pogosteje obstajajo vprašanja, povezana z njega. Nekdo ne more prenesti brskalnika, nekdo ne more registrirati računa, vendar obstajajo tisti, ki imajo težave pri vzpostavljanju pošte na Androidu. "Yandex" v tem primeru - samo odkritje. Omogoča hitro konfiguriranje vsega, registracijo in namestitev.

O podjetju

Toda najprej na kratko pomislite na podjetje "Yandex". Ustanovljena je bila leta 2000. Ima nadnacionalni status. Poleg iskalnika ima tudi internetne portale in storitve v nekaj drugih državah. Najbolj razvita je v Rusiji, Belorusiji, Turčiji in Kazahstanu. Do maja 2017 je bila priljubljena tudi v Ukrajini.


Iskalnik tudi zaostaja. Izjemno slabša od Googla, vendar še vedno ostaja četrta svetovna dejavnost uporabnikov. Poleg iskanja "Yandex" ima veliko storitev in dodatkov. Priljubljene ostanejo: "Market", "Corks", "Maps". Največje storitve so: "Mail", "Money" in "News". Kako je registracija Yandexa? Mail ", uporaba te storitve in kako se pojavijo napake pri konfiguraciji, bomo nadaljevali.

Pošta

Imenovana storitev je popolnoma brezplačna. Podjetje se je začelo leta 2000. Hitro spopadajte s spamom in lahko preverite črke prek protivirusnega filtra Dr.Web. V sistemuna voljo prevod tujih črk.


V skladu z ocenami podjetja tekom dneva prek storitve opravi 130 milijonov pisem. Vsak mesec mail uporablja 27 milijonov ljudi. Trenutno uporabnik vidi sedmo različico vmesnika. Obstaja tudi aplikacija za pametni telefon, ki lahko uporabnikom vedno pomaga pri povezovanju. O njem bomo govorili malo kasneje.
Vmesnik storitve je prijeten in nastavljiv. Vsakdo lahko izbira med ducati različnih tem in barvnih odločitev.

Registracija

Najboljše pri registraciji »Yandex. Pošta bo shranjena na računalniku. Toliko bolj priročno, in ni strahu, da ste se zmotili pri vnosu podatkov, ker uporabljate velik zaslon. Če se želite registrirati za to storitev, potrebujete:
 • Pojdite na spletno mesto "Yandex".
 • V zgornjem desnem kotu boste videli majhno okno, kjer uporabniki, ki so že zagnali nabiralnik, običajno vnesejo svoje uporabniško ime in geslo.
 • Nad polji z besedilom za vnos osebnih podatkov bo gumb "Make a box". Kliknite nanjo in odpre se novo okno. Uporabite lahko tudi neposredno povezavo do storitve ali se prijavite prek družabnih omrežij.
 • Torej, preden začnete Yandex. Mail "na" Android ", morate ustvariti račun:
 • Po kliku na gumb" make a mailbox "se bo pojavil majhen vprašalnik, preden boste lahko vnesli osebne podatke. Tu vnesete svoje ime in priimek, izumite uporabniško ime in geslo. Za varnost napišite številko mobilnega telefona. Tako lahko preprosto obnovite pozabljene podatke.
 • Tudi priboste lahko odgovorili na vprašanje. Če ste nenadoma pozabili geslo ali prijavo, ali pa je bila vaša varnost blokirana zaradi varnostnih razlogov, se boste morali nanj odzvati. Na seznamu izberete vprašanje za preverjanje. To je lahko ime hišnega ljubljenčka, ime prvega učitelja, dekliško ime matere itd.

 • Po vnosu vseh podatkov potrdite, da ni bot in vnesite znake, ki so navedeni na captcha.
 • Zdaj lahko začnete uporabljati e-poštni račun.

  Nastavitev

  Za nastavitev »Yandex. Mail "na" Android "je bilo malo lažje, bolje je, da počistite polje takoj. Sistem vas bo prosil, da nastavite niz nalepk za črke. Dodate lahko oznake po meri za poslovna sporočila, prijazna sporočila itd. V te oznake dodate ime in barvo. Nato boste pozvani, da dodate dodatna polja. Morda že imate e-poštne naslove, ampak imate vse v svojem Yandexu. Po pošti "lahko nastavite posredovanje. Nato boste morali dodati osebne podatke, kjer lahko navedete svoje polno ime, podpis na koncu črke in avatar. Nato izberite temo oblikovanja. To lahko vedno storite v nastavitvah računa. Ponavadi je peti korak dodajanje mobilnega telefona tistim, ki tega niso storili ob prijavi.

  Simplicity

  Za izdelavo škatle na pametnem telefonu lahko iščete po aplikaciji »Yandex. Mail ». Android pametni telefon ima "Play Market", ki ima zdaj vse vrste aplikacij za telefon. Preprosto vnesite iskalno programsko opremo v iskanju in zagotovo boste našli nekaj podobnega.
  Ta trgovina ima tudi uradno vlogo "Yandex.Pochta". To je dovolj, da ga namestite. Od vas se bo zahtevalo, da vnesete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že registrirali in uporabljate programsko opremo. Trenutno je to najbolj priročen in enostaven način uporabe te storitve.

  Vgrajena programska oprema

  Če iz neznanega razloga ne želite ali ne morete uporabljati storitve Play Market, se lahko obrnete k šivanim aplikacijam. Treba je omeniti, da vsi pametni telefoni nimajo vgrajene programske opreme za pošto. Ampak, če boste našli takšno aplikacijo, lahko poskusite vzpostaviti "Yandex." Mail »na« Android »:
 • V to programsko opremo gremo. Ponudili vam bomo dva konfiguracijska protokola. POP3 vam bo v pametnem telefonu poslal e-poštna sporočila, vendar bodo samo kopije. Ogledate si jih lahko samo, urejanje pa je prikazano samo v telefonu. IMAP je uporaben protokol, ki vam omogoča ne samo ogled, temveč tudi urejanje sporočil neposredno iz naprave.
 • Zato je bolje, da kliknete na IMAP.
 • Zgoraj vnesemo uporabniško ime in geslo.
 • Ko smo vzpostavili "Yandex". Mail ", nato v vrstico vnesite strežnik imap.yandex.ru. Pogosto so ti podatki že tam.
 • Nato morate izbrati varnostni tip SSL /TLS, po katerem se vrednost v vratnem polju spremeni od 143 do 993.
 • Po kliku na "Naprej". In v novem oknu spet spreminjamo varnost z SSL /TLS, po katerem bo vrata iz 587 postala 465.
 • Vse, predpostavimo, da je nastavitev končana.
  Če iz nekega razloga sporočila Yandexa ne pridejo na vašo napravo Android. Mail », pojdite na nastavitve programa.Najverjetneje imate enega od načinov, ki blokira opozorilo. Prav tako preverite aplikacijo za svojo napravo. Morda imate opozorilo za vso programsko opremo onemogočeno. To se običajno izvede za varčevanje z baterijo.

  Post Clients

  In končno, če pametni telefon Android ne deluje »Yandex. Mail », poskusite e-poštne odjemalce. V "Market Plate" so več kot ducat. Obstajajo kakovostne in enostavne aplikacije. Običajno se nastavijo, če želite hkrati zbrati črke z več naslovov. Med priljubljenimi so tudi myMail, OMail, ProfiMail Go in AquaMail.

  Sorodne publikacije