Kako dodati nastavitve yandex pošte v Outlook?

Outlook je del zbirke Microsoft Office. Uporabniku omogoča širok razpon načrtovanja, shranjevanje telefonskih številk in e-poštnih naslovov. Žal ta program nima vgrajenih nastavitev za priljubljene poštne odjemalce. Če želite najti nastavitve Yandex-mail v Outlooku, morate narediti nekaj nereda.

Nastavitve zagona

Ko se program prvič zažene, se uporabnika pozove, da takoj začne postopek namestitve in povezave. Če imate pri roki vse potrebne informacije za dodajanje e-poštnega odjemalca, lahko začnete polniti posebna polja. Če ne, se lahko izločite iz menija in ga naredite pozneje. Upoštevajte, da lahko pošto dodate v Yandex samo, če že imate registriran poštni račun.


Najprej morate določiti vrsto strežnika. V Outlooku lahko povežete Yandex z uporabo protokola POP3 ali IMAP. V prvem primeru se pošta prenese v računalnik, druga pa v strežnik. Ko uporabljate POP3, bodo na strežniku prikazane vse dejavnosti, ki jih ustvarite v računalniku. To pomeni, da če izbrišete e-poštna sporočila Outlook, bodo ostala na strežniku. To je treba upoštevati pri inicializaciji programa. Uporaba protokola POP3 je varnejša, vendar ne pozabite, da lahko to povzroči nered v nabiralniku. Konec koncev, da bi izbrisali prebrane črke, se boste morali odjaviti iz okna brskalnika. In to ni vedno priročno.

Kakšni so podatkiza vstop?

Kateri podatki so obvezni za to področje, je odvisno od ponudnika poštnih storitev. Ampak, zaradi udobja in varnosti, vse poštne storitve (Yandex, Google, Mail.ru) uporabljajo ista vrata dostopa do pošte. Razlikujejo se le v domenah. V poštnem nabiralniku Yandex domene za nastavitve Outlooka v poljih morate navesti naslednje:


 • Ime, ki se uporablja pri registraciji e-poštnega računa.
 • E-poštni naslov. Na primer, [email protected]
 • Prijava. Program ga bo samodejno vnesel s številkami in črkami znaka @, če je prijava drugačna od prejšnje izbrisane, vnesite tisto, ki je uporabljena.
 • Geslo vnesite iz e-poštnega računa).
 • V polje IMAP vnesite: imap.yandex.ru.
 • V polje POP3 vnesite: pop3.yandex.ru.
 • V polje SMTP vnesite: smtp.yandex.ru.
 • Da pa se ne prikaže sporočilo o napaki, je treba preveriti številke vrat strežnika. To storite tako, da kliknete gumb "Druge nastavitve". Odpre se ločeno okno s petimi zavihki.

  Druge nastavitve

  Uspeh zagona poštnega odjemalca je odvisen od podatkov, ki jih uporabnik poda v tem oknu. Tu lahko izberete vrsto povezave, dodatne možnosti povezave in varnost. Toda za nastavitev Yandex pošte morate najprej konfigurirati številke vrat strežnika s kombinacijo, ki že obstaja. To naredite tako, da kliknete zavihek »Napredno«. Slika kaže, da poljubno določene številke vrat strežnika ne ustrezajo trenutnim standardomvarnosti. Te številke niso primerne za povezavo. To storite tako, da v nastavitvah Outlooka v Yandexu vnesete naslednje številke vrat:
 • IMAP - 993;
 • POP3 - 995;
 • SMTP - 465.
 • Če je internetna povezava nestabilna, je signal šibek, potem morate povečati čakalni čas za odgovor strežnika. Povečanje časa sprejema na 1-2 minuti je dovolj, tudi pri povezavi s hitrostjo 32 kbit /s za sprejem Yandex pošte.

  Preverjanje

  Yandex samodejno preverja nastavitve Outlooka. Takoj po dodajanju računa program pošlje zahtevo za nalaganje pošte ali povezavo s poštno storitvijo. Ko je program uspešno zagnan, lahko konfigurirate varnost povezave. Po tem namestite dodatno preverjanje uporabniškega imena in gesla na strežnik, preverite ga s protivirusnim programom (če je nameščen na računalniku) in požarnim zidom.
  Če je med namestitvijo prišlo do napak, bodo prikazane v ločenem oknu. Pošta se trenutno ne nalaga. Glede na to, da so informacije v tem oknu napisane v jeziku "tehnikov", preprostemu uporabniku ne bo lahko razumeti razlogov, ki so privedli do napak.

  Možne napake in odpravljanje napak

  Najpogostejša napaka je napačno geslo ali prijava. Včasih se uporabniki, ki nimajo informacij o številu vrat, poskusijo napačno povezati. Če želite popraviti, če je bilo okno zaprto na prejšnji stopnji, kliknite na zavihek »Storitev - Elektronski računi"V ustreznem oknu postavite piko pred" Ogled ali spremembo obstoječih računov. "
  Primerjajte naslove za prijavo, SMTP, IMAP, POP3) in vnesite svoje geslo. Nato preverite številke vrat. Če so napačne, jih popravite. Včasih uporabniki vnesejo podatke v obstoječi Yandex poštni račun, ker ne vedo, da Outlook ne registrira novih nabiralnikov. Ta program je zasnovan tako, da udobno deluje z obstoječo pošto. Zato morate najprej v Yandexu ustvariti nabiralnik in ga nato dodati v Outlook. Navedene nastavitve in nastavitve tuninga so primerne za nastavitev pošte Yandex Outlook 20032007 in 2010. Tako v računalniku kot na mobilnih napravah.

  Sorodne publikacije