Kako onemogočiti komentarje v "Instagramu": vse načine

Če ste aktivni uporabnik "Instagrama", imate veliko naročnikov in ni časa za brisanje komentarjev, ki vsebujejo besedo, oglaševanje in druge internetne smeti, kako to storiti v takšni situaciji? Ustvarjalci socialne mreže so imeli priložnost zapreti komentarje, vendar ne vsak uporabnik ve, kako prilagoditi svoj profil, tako da pošiljatelji neželene pošte ne bodo več skrbeli. V tem članku bomo pregledali vse možne načine za onemogočanje komentarjev v "Instagramu".

Onemogočanje komentarjev na fotografije

V mobilni aplikaciji je "Instagram" že dolgo funkcija, ki vam omogoča zaščito uporabniškega računa od kršiteljev in oglaševalcev. Poleg tega lahko v računalniku delno onemogočite komentarje v "Instagram". Če želite to narediti, pojdite na uradno stran storitve, vnesite svoje uporabniško ime in geslo. Ko kliknete svoj profil, kliknite gumb »Uredi«. Tam boste videli element »Komentarji«. Potrdite polje poleg možnosti »Skrij neprimerne komentarje« in v spodnjem desnem polju vnesite ključne besede, ki jih ne želite videti v svojih komentarjih. Ko končate, kliknite »Pošlji«, spremembe bodo shranjene.


Kako onemogočiti komentarje v "Instagramu" iz telefona?

Odprite aplikacijo na pametnem telefonu, pojdite na svojo stran. S klikom na pike v zgornjem desnem kotu boste dobili v "Nastavitve". V nastavitvah poiščite stolpec »Komentarji«. Aktivirajte »Samodejni filter« (skrij neprimerne komentarje) in »Ročno«.filter "(vnesti morate tiste besede in besedne zveze, ki bodo v prihodnosti filtrirane in vam ne bodo padle v oči). Kliknite potrditveno polje na vrhu zaslona, ​​da potrdite spremembe. Komentarje za posamezne fotografije lahko tudi izklopite tako, da izberete želeni posnetek in nato kliknete na ikono nad tremi točkami nad fotografijo izberite "Onemogoči komentarje" iz menija, od takrat pa se post zapre


Popolno zapiranje pripomb

Z upoštevanjem zgornjih navodil se boste znebili samo neželenih sporočil in nespodobnih sporočil. Veliko ljudi se sprašuje, če je možno popolnoma izključiti komentarje v "Instagramu"? To je mogoče, vendar morate profil skriti s pomočjo nastavitev.
 • V mobilni aplikaciji na svoji strani pojdite v Nastavitve.
 • Izberite "Račun". Aktivirajte motor poleg grafa »Zaprtega računa«.
 • Zdaj tretje osebe ne bodo mogle videti vaših trenutkov in pustiti komentarjev. Vendar imajo možnost, da se prijavijo. Odobri ali zavrne - samo ti se odločiš.

  Live

  Uporabniki so zainteresirani, kako onemogočiti komentarje v živo na "Instagramu" iz posebej nadležnih zalezovalcev. Tok lahko skrijete od neznancev in bo na voljo vašim rednim bralcem. Kako onemogočiti komentarje v Instagramu za huligane in pošiljatelje neželene pošte, si poglejmo to.
 • Blokirajte osebo s klikom na križec ob njegovi fotografiji.
 • Takoj bo prejel sporočilo, da je oddajanje v živo končano. Znova se povežite z njoali ne boste mogli videti svojih zgodb brez vašega dovoljenja.
 • Včasih je prenos v živo poln neželenih sporočil žaljive narave, še posebej pogosto soočenih z medijsko osebnostjo. Potem je vprašanje, kako onemogočiti komentarje v "Instagramu" v celoti.
 • Na dnu okna za klepet v polju za komentarje kliknite ikono s tremi pikami.
 • Poiščite element "Onemogoči komentarje", ga izberite.
 • Tukaj je preprost način, da se znebite neprijetnih komentarjev med prenosom v živo.
  Pred začetkom etra se lahko zaščitite in naredite "črni seznam" tistih, ki jih ne želite videti. Kliknite ikono zobnika v zgornjem levem kotu strani. Poiščite nastavitve zgodbe. Dodajte na seznam oseb, katerih komentarje ne želite prejemati. Nato preprosto shranite spremembe s klikom na kljukico.

  Zaključek

  Zdaj veste, kako onemogočiti komentarje v "Instagramu" in ne skrbi, da vaše življenje gleda ljudi, ki so vam neprijetni. Z zaščito vaše strani pred zlobnimi komentarji, prihranite ne le živce, temveč tudi čas, ki ga potrebujete za odstranitev negativnih zapisov. V prihodnosti, če obstajajo novi "prestopniki", boste vedeli, kako to storiti.

  Sorodne publikacije