Proračunski pametni telefon Leagoo KIICAA Power: pregledi

Tukaj je najnovejša kitajska novost z zanimivim še neznanim imenom - Leagoo KIICAA Power. Pregledi tistih, ki so že imeli priložnost testirati pripomoček, so dvoumni. Odlično zmogljivo baterijo in dober zaslon dopolnjuje zelo zastarela strojna platforma. Seveda je to vsaj precej sporno. Ampak dovolj, da vedo, stroške naprave, saj vsi dvomi izginejo in takoj je želja, da test pametni telefon. Za prodajo po ceni okoli 3900 rubljev. Za ta denar proizvajalec ponuja kar 2 GB RAM-a, fotoaparat z dvema moduloma, zaslon z ločljivostjo HD, baterijo 4000 mAh. Vas zanima? Potem je čas za podroben pregled.
Oblikovanje

Torej spoznajmo Leagoo KIICAA Power. Pregled bo odprl opis videza naprave. Telo telefona je narejeno iz dveh materialov: iz plastike in kovine. Zadnji pokrov je odstranljiv. V pregledih, lastniki trdijo, da je sedel v uganke precej tesen, ki preprečuje telipation. Kovinski okvir prehaja okrog ohišja in mu daje eleganco. V seriji modelov je proizvajalec uvedel zlate in črne variante. Upoštevajte, da sta oba videti spektakularna. Uporabniki nimajo posebnih opomb o oblikovanju telesa. Ja, seveda, design je neoriginalen, vendar na splošno izgleda zelo elegantno. Nekoliko razburjen indeks debeline, ki je praktično dosegel 1 sm. Ampak, najverjetneje, to je tisto, kar je omogočilo razvijalcem, da namestite kapacitivno baterijo. No, morašnekaj žrtvovati.


Ni logično, da ostanete sami pri opisu lokacije priključkov in krmilnikov, saj so vsi izvedeni na enak način kot pri večini drugih naprav. Edina stvar, na katero bi rad pozoren, je ločena reža za pomnilniške kartice. Tudi na hrbtu ni nič zanimivega. V zgornjem delu sta dve celici kamere in bliskavica. Tik pod optičnim bralnikom. Ima ovalno obliko. Na splošno ni nobene pravice do ergonomije.

Leagoo KIICAA Power: Pogled zaslona

Razvijalci so veliko pozornosti posvetili zaslonu. Njegove značilnosti so popolnoma v skladu s sodobnimi zahtevami. 5-palčni zaslon lahko prikaže sliko v HD ločljivosti, ki jo uporabniki zagotovo uživajo. Pregledi pravijo, da zrnatost ni, piksli niso vidni. Ločljivost zaslona je 294 ppi, kar zagotavlja jasno sliko. Na kote pregleda niso bile podane posebne pripombe. Pri nagibu v 178 stopinjah se svetloba ne spreminja. Steklo TM Dragontrail se uporablja za zaščito zaslona. Njegova kakovost je dobra, vendar se oleofobna plast ne ukvarja z glavnimi nalogami.

Uspešnost

Kaj je nabor čipov, nameščen na moči Leagoo KIICAA? MediaTek MT6580A! Ja, to ni napaka. Sistemski razpon je 32 bitov. Čipov deluje na štirih računalniških modulih. Največja zmogljivost je frekvenca 1300 MHz. Uporabniki, ki pustijo povratne informacije o Leagoo KIICAA Power, ne skrivajo razočaranj. Ta model procesorja je bil pomemben pred 3-4 leti. Glede na grafiko v napravi je grafična kartica Mali-400 precej šibka. To so igralciModul ni primeren, saj preprosto ne vleče modernih iger. Toda obseg "operativnega" zasluži pohvalo. Pripomoček izvaja kar dva gigabajta. Vgrajenega skladišča ni mogoče imenovati premajhnega. Njegova velikost je 16 GB. Sistemske datoteke zasedajo približno 4, zato so uporabniki 12 GB. Če je potrebno, lahko vedno razširite pomnilnik na 32 GB zunanjega pogona, saj ima ločeno režo.
V pripombah lastniki pravijo, da telefon, seveda, obravnava vsakodnevne naloge, vendar ne računajo na nekaj več.

Programska platforma

Leagoo KIICAA Power je pod nadzorom sedanje različice "Android" - sedmega. Nad OS je lupina lastnega razvoja. Uporabniki so opazili, da se ni spremenila, zato se postavlja vprašanje: »Zakaj ga uporabljati?« O operacijskem sistemu ni komentarjev. Vsi programi so stabilni. Več mesecev testiranja je pokazalo napake, vendar je stalo veliko resnih napak.

Kamere

V Leagoo KIICAA Power so razvijalci izvedli dvojno glavno kamero. Uporablja dva modula s 5 in 8 milijoni slikovnih pik. Na žalost, po mnenju uporabnikov, ni dodal prednosti tega modela. Dejansko so slike slabe kakovosti. Sprednji modul je tudi precej povprečen. Njegovo dovoljenje je 5 MP. Če želite sprejeti te značilnosti, lahko upoštevate samo stroške pripomočka.

Baterija

V skladu z indikatorji avtonomije Leagoo KIICAA Power so ocene vredne pohvale. Enota je opremljena z elementommoč do 4000 m. S povprečno obremenitvijo bo uporabnik lahko delal brez ponovnega polnjenja celotna dva dni, in če boste "zdrsnili" nekatere aplikacije, lahko čas podaljšate za 24 ur. V pregledih uporabniki zagotovijo, da 100-odstotna napolnjenost akumulatorja porabi aktivni zaslon za 8-9 ur, za telefon, ki stane do 4.000 rubljev, pa se ti rezultati lahko zdijo vredni. Edina stvar, ki frustrira lastnike, je pomanjkanje možnosti, ki vam omogoča hitro obnovitev življenjske dobe baterije. Za polnjenje pametnega telefona boste morali porabiti več kot tri ure.

Leagoo KIICAA Power: pregledi

Če povzamemo pregled, morate poudariti prednosti kitajskega pripomočka. Pri tem vam bodo pomagale povratne informacije lastnikov. Telefon je izšel šele leta 2017, zato iskanje vseh skritih vprašanj še vedno ni imelo dovolj časa, vendar lahko že poveš, kakšne slabosti ima. Uporabniki imajo komentarje na senzor. Mnogi so razočarani nad zastarelim procesorjem in popolnoma neuporabno glavno kamero z dvojnim jedrom. Kot je za slednje, v proračunskih modelih, ne more zagotoviti dostojne kakovosti slike. Glede na veliko zmogljivost akumulatorja so lastniki tega modela izrazito pomanjkljivi pri funkcijah hitrega polnjenja. Čeprav je mogoče končati s slabostmi. Manifest sistem "glitches" s podaljšano uporabo, bo pokazal čas, in zdaj menijo, kaj so uporabniki pripisujejo prednosti te naprave.
 • Dobra zbirka in elegantna oblika.
 • Ločljivost zaslona je ustrezna.
 • Sprejemljiv spomin (2 GB "RAM" za to ceno)kategorije - odličen kazalnik).
 • Zmogljiva baterija.
 • Prisotnost ločene reže za zunanje pogone.
 • Zelo nizka cena.
 • Sklep

  Zato je pametni pametni telefon Leagoo KIICAA Power zagotovo primeren za svojo cenovno kategorijo. Lahko preseneča uporabnike z dolgo življenjsko dobo baterije in lepim dizajnom. Kar zadeva zmogljivost, je vredno soočiti se z neskladnimi aplikacijami, vendar se lahko pojavijo težave, ko zaženete "težke" igre. Na kamerah ni bilo zelo dobrih ocen, zato oboževalcem tega modela ni priporočljivo fotografirati za nakup.

  Sorodne publikacije